- (4 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Ad. Różan Różan
Napisano 02 styczeń 2009 - 00:05 #1
Napisano 02 styczeń 2009 - 00:48 #2
Użytkownik Zbyszek dnia 2.01.2009, 00:05 napisał
Ty smiesz jeszcze ludziom wmawiac ,ze ten czlowiek jest uczciwy?A manko na niebotyczna wowczas sume to kto zrobil gdy pracowal w GS ?Powinien za to zgnic w kryminale.Wiele zrobil dobrego? Coz takiego.?On jeszcze w zyciu sie nie shanbil uczciwa praca.W Urzedzie to on narobil ale balaganu i pozalatwial sobie duzo spraw za Burmistrza Chrzanowskiego Adama,ktory zreszto tez niby uczciwy a w kryminale siedzi.
Napisano 02 styczeń 2009 - 01:09 #3
Użytkownik Gość dnia 2.01.2009, 00:48 napisał
Haha to adas w kiciu a nie słyszałam, a domek to prawdopodobnie radny odkupil też od Adasia a za co siedzi ten Adas panisko? A Ten radny to każdy go zna za te manko w Geesie nawet ja spoza Różana wiem o tym i jak pracowal glowna ksiegowa z Makowa to ta sprawa nie byla skończona bo nie mieli co z niego ściągnąc ot Twoja uczciwośc ot twoje chwalenie Podlasina no chyba ze takie życie sam prowadzisz takie nieuczciwe i wstydliwe.
Napisano 02 styczeń 2009 - 01:13 #4
Żadne anonimowo bo kazdy ci powie jakie mial manko i ile to lat sie zanim ten smró ciągnie i będzie ciągnął, wstyd dla mieszkancow Różana za takiego ranego z takim zyciorysem a ty śmiesz nam zwracać uwage i pokazywać jego walory. idź się leczyć jesli uważasz ze to jest fair chyba ze jestes taki sam i tsak postepujesz w życiu bo inaczej tego twojego pisania i chwalenia jego nie można zrozumiec to sie nie mieści w mojej starej głowie.
Napisano 02 styczeń 2009 - 01:15 #5
Myślę że P. Podlasin jest bardzo uczciwym człowiekiem, wiele zrobił i robi w Urzędzie dla mieszkańców Różana. Te prostackie komentarze dowodzą tylko o niskim ilorazie inteligencji osób które to piszą oraz o nieznajomości tematu i bieżących spraw. Anonimowo można pisać wszystko, bo nikt za to nie odpowiada. Szkoda słów....
[/
A co brat zbyś anysz sie odezwal?
Napisano 02 styczeń 2009 - 01:20 #6
oj czuję kogos z lewego łoża
Napisano 02 styczeń 2009 - 01:24 #7
Użytkownik Gość dnia 2.01.2009, 01:09 napisał
Adas Chrzanowski dawny Burmistrz siedzi za uczciwosc.Tez jest niewinny.Spytaj ludzi to Ci powiedzo jak umial kombinowal wlosy by Ci deba stanely ze zdumienia
Napisano 02 styczeń 2009 - 01:35 #9
Adas Chrzanowski dawny Burmistrz siedzi za uczciwosc.Tez jest niewinny.Spytaj ludzi to Ci powiedzo jak umial kombinowal wlosy by Ci deba stanely ze zdumienia
[/quote
Znowu sobie dzisiaj piszemy bo siedze w necie i szukam spania obibok, wszystko juz co mialm do zmany w mieszkaniu mam tylko brak tego spanka i dlatego jestem jeszcze o tej porze A o Adasia zapytam szwagra bo naprawdę nie dowierzam. A tu widzisz o radnyn ktorego wszyscy znaja o jego manku i głupocie sa tacy co twierdzą o uczciwości, smiech i zlośc w czlowieku wzbiera, jak moga czuc sie naprawde ludzie uczciwi gdy doznaja obrazy przez takiego czlowieka, napewno jest im przykro.
A wracając do tego Adasia to chyba nie mial wykształcenia w kierunku administracji tylko cos z deodezja to po co sie pchal do rządzenia, zeby w g..ów...no o wpaść.
Napisano 02 styczeń 2009 - 01:38 #10
oj czy tu poczta polska
Napisano 02 styczeń 2009 - 01:46 #11
oj czy tu poczta polska
Za Adasia rzadzil wlasnie wtedy Poslasin.Chranowski byl potrzebny aby przebrnac pewne sprawy np.plan zagospodarowania przestrzennego Podlasina pola ktore po ojcu odziedziczyl i sprzedal to na dzialki budowlane.uote]
Napisano 15 styczeń 2010 - 10:57 #12
[/quote]
oj juz nie wrócą te dobre czasy Panie Andrzeju
Napisano 15 styczeń 2010 - 15:07 #14
- (4 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »

Użytkownicy