Skocz do zawartości

• (4 stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ostatnia »

Ad. Różan Różan

~Zbyszek~

• Grupa Goście

Napisano 02 styczeń 2009 - 00:05 #1

Myślę że P. Podlasin jest bardzo uczciwym człowiekiem, wiele zrobił i robi w Urzędzie dla mieszkańców Różana. Te prostackie komentarze dowodzą tylko o niskim ilorazie inteligencji osób które to piszą oraz o nieznajomości tematu i bieżących spraw. Anonimowo można pisać wszystko, bo nikt za to nie odpowiada. Szkoda słów....
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 styczeń 2009 - 00:48 #2

Wyświetl postUżytkownik Zbyszek dnia 2.01.2009, 00:05 napisał

Myślę że P. Podlasin jest bardzo uczciwym człowiekiem, wiele zrobił i robi w Urzędzie dla mieszkańców Różana. Te prostackie komentarze dowodzą tylko o niskim ilorazie inteligencji osób które to piszą oraz o nieznajomości tematu i bieżących spraw. Anonimowo można pisać wszystko, bo nikt za to nie odpowiada. Szkoda słów....

Ty smiesz jeszcze ludziom wmawiac ,ze ten czlowiek jest uczciwy?A manko na niebotyczna wowczas sume to kto zrobil gdy pracowal w GS ?Powinien za to zgnic w kryminale.Wiele zrobil dobrego? Coz takiego.?On jeszcze w zyciu sie nie shanbil uczciwa praca.W Urzedzie to on narobil ale balaganu i pozalatwial sobie duzo spraw za Burmistrza Chrzanowskiego Adama,ktory zreszto tez niby uczciwy a w kryminale siedzi.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 styczeń 2009 - 01:09 #3

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 2.01.2009, 00:48 napisał

Ty smiesz jeszcze ludziom wmawiac ,ze ten czlowiek jest uczciwy?A manko na niebotyczna wowczas sume to kto zrobil gdy pracowal w GS ?Powinien za to zgnic w kryminale.Wiele zrobil dobrego? Coz takiego.?On jeszcze w zyciu sie nie shanbil uczciwa praca.W Urzedzie to on narobil ale balaganu i pozalatwial sobie duzo spraw za Burmistrza Chrzanowskiego Adama,ktory zreszto tez niby uczciwy a w kryminale siedzi.

Haha to adas w kiciu a nie słyszałam, a domek to prawdopodobnie radny odkupil też od Adasia a za co siedzi ten Adas panisko? A Ten radny to każdy go zna za te manko w Geesie nawet ja spoza Różana wiem o tym i jak pracowal glowna ksiegowa z Makowa to ta sprawa nie byla skończona bo nie mieli co z niego ściągnąc ot Twoja uczciwośc ot twoje chwalenie Podlasina no chyba ze takie życie sam prowadzisz takie nieuczciwe i wstydliwe.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 styczeń 2009 - 01:13 #4

Żadne anonimowo bo kazdy ci powie jakie mial manko i ile to lat sie zanim ten smró ciągnie i będzie ciągnął, wstyd dla mieszkancow Różana za takiego ranego z takim zyciorysem a ty śmiesz nam zwracać uwage i pokazywać jego walory. idź się leczyć jesli uważasz ze to jest fair chyba ze jestes taki sam i tsak postepujesz w życiu bo inaczej tego twojego pisania i chwalenia jego nie można zrozumiec to sie nie mieści w mojej starej głowie.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 styczeń 2009 - 01:15 #5

[quote name='Zbyszek' date='2.01.2009, 00:05' post='8900']
[/
A co brat zbyś anysz sie odezwal?
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 styczeń 2009 - 01:20 #6

oj czuję kogos z lewego łoża
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 styczeń 2009 - 01:24 #7

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 2.01.2009, 01:09 napisał

Haha to adas w kiciu a nie słyszałam, a domek to prawdopodobnie radny odkupil też od Adasia a za co siedzi ten Adas panisko? A Ten radny to każdy go zna za te manko w Geesie nawet ja spoza Różana wiem o tym i jak pracowal glowna ksiegowa z Makowa to ta sprawa nie byla skończona bo nie mieli co z niego ściągnąc ot Twoja uczciwośc ot twoje chwalenie Podlasina no chyba ze takie życie sam prowadzisz takie nieuczciwe i wstydliwe.

Adas Chrzanowski dawny Burmistrz siedzi za uczciwosc.Tez jest niewinny.Spytaj ludzi to Ci powiedzo jak umial kombinowal wlosy by Ci deba stanely ze zdumienia
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 styczeń 2009 - 01:26 #8

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 2.01.2009, 01:20 napisał

oj czuję kogos z lewego łoża

Rodzinka sie odezwala aby bronic
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 styczeń 2009 - 01:35 #9

[quote name='Gość' date='2.01.2009, 01:24' post='8906']
Adas Chrzanowski dawny Burmistrz siedzi za uczciwosc.Tez jest niewinny.Spytaj ludzi to Ci powiedzo jak umial kombinowal wlosy by Ci deba stanely ze zdumienia
[/quote
Znowu sobie dzisiaj piszemy bo siedze w necie i szukam spania obibok, wszystko juz co mialm do zmany w mieszkaniu mam tylko brak tego spanka i dlatego jestem jeszcze o tej porze A o Adasia zapytam szwagra bo naprawdę nie dowierzam. A tu widzisz o radnyn ktorego wszyscy znaja o jego manku i głupocie sa tacy co twierdzą o uczciwości, smiech i zlośc w czlowieku wzbiera, jak moga czuc sie naprawde ludzie uczciwi gdy doznaja obrazy przez takiego czlowieka, napewno jest im przykro.
A wracając do tego Adasia to chyba nie mial wykształcenia w kierunku administracji tylko cos z deodezja to po co sie pchal do rządzenia, zeby w g..ów...no o wpaść.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 styczeń 2009 - 01:38 #10

oj czy tu poczta polska
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 02 styczeń 2009 - 01:46 #11

[quote name='Gość' date='2.01.2009, 01:38' post='8909']
oj czy tu poczta polska
Za Adasia rzadzil wlasnie wtedy Poslasin.Chranowski byl potrzebny aby przebrnac pewne sprawy np.plan zagospodarowania przestrzennego Podlasina pola ktore po ojcu odziedziczyl i sprzedal to na dzialki budowlane.uote]
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 15 styczeń 2010 - 10:57 #12

Za Adasia rzadzil wlasnie wtedy Poslasin.Chranowski byl potrzebny aby przebrnac pewne sprawy np.plan zagospodarowania przestrzennego Podlasina pola ktore po ojcu odziedziczyl i sprzedal to na dzialki budowlane.uote]
[/quote]
oj juz nie wrócą te dobre czasy Panie Andrzeju :P
0

~Plac Obrońców Różana:)~

• Grupa Goście

Napisano 15 styczeń 2010 - 11:56 #13

obecnie P. Podlasin mówi w niektórych sprawach dobrze z całym szacunkiem do jego życiorysu :D Radzę się lepiej wsłuchiwac w nagrania komisji czy też sesji. Pzdr.
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 15 styczeń 2010 - 15:07 #14

Wyświetl postUżytkownik Plac Obrońców Różana:) dnia 15.01.2010, 11:56:56 napisał

obecnie P. Podlasin mówi w niektórych sprawach dobrze z całym szacunkiem do jego życiorysu :D Radzę się lepiej wsłuchiwac w nagrania komisji czy też sesji. Pzdr.

P.Podlasin mowi w niektorych sprawach dobrze :D :D :D a to niby ktorych?
0

• Grupa Goście

Napisano 15 styczeń 2010 - 15:28 #15

:rolleyes: Radzę dobrze się wsłuchiwac! :blink:
0

~Gość~

• Grupa Goście

Napisano 15 styczeń 2010 - 20:08 #16

Wyświetl postUżytkownik Plac Obrońców Różana:) dnia 15.01.2010, 15:28:45 napisał

:rolleyes: Radzę dobrze się wsłuchiwac! :blink:

podlasin na prezydenta!
0

Użytkownik nie jest zalogowany   agent_orange 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 3111
  • Rejestracja 29-grudzień 07

Napisano 15 styczeń 2010 - 20:10 #17

chyba prezydenta kurnika :D :D :D
Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
0

• Grupa Goście

Napisano 15 styczeń 2010 - 20:14 #18

Kto to taki?
0

Użytkownik nie jest zalogowany   Marcin 

• Swojak
  • PipPipPipPip
  • Grupa Użytkownicy zarejestrowani
  • Postów 112
  • Rejestracja 23-grudzień 09

Napisano 15 styczeń 2010 - 20:17 #19

Wyświetl postUżytkownik Plac Obrońców Różana:) dnia 15.01.2010, 20:14:16 napisał

Kto to taki?

znaczy kto?
0

• Grupa Goście

Napisano 15 styczeń 2010 - 20:22 #20

Się Znaczy

Znaczy Się
0

• (4 stron)
  • +
  • 1