![]() ![]() |
| ~brudek@op.pl~ |
20.11.2008, 01:47
Wpis
|
|
Goście |
bylem na miejscu wypadku w chwili zaistnienia lecz samego momentu uderzenia nie widzialem. chetnie przekaze zainteresowanym osobom dosc istotne fakty... pozd
|
|
|
|
20.11.2008, 11:23
Wpis
|
|
Bywalec![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 80 Dołączył: 22.10.2008 Skąd: maków Nr użytkownika: 185 |
A kogo uważasz za osoby zainteresowane? Czy tych wszystkich którzy tu na forum obrzucali się blotem?
|
|
|
|
| ~b~ |
20.11.2008, 11:49
Wpis
|
|
Goście |
glownie najblizszych tych PANOW. chce im opowiedziec o bledach w prowadzonej akcji ratowniczej i o ostatnich ICH chwilach. kto z was np wiedzial ze pasazer ten siedzacy z tylu nie mial zapietych pasow? albo ze kierowca kangoo wcale nie byl zakleszczony?
|
|
|
|
| ~Gość22~ |
20.11.2008, 13:17
Wpis
|
|
Goście |
Naprawdę wielkie współczucie dla rodzin zmarłych w tym wypadku. Doskonale rozumiem jaką tragedię przeżyli i jak długo będą się jeszcze zmagać z tęsknotą. Ja przeżyłam coś podobnego niedawno. trzymam kciuki!
|
|
|
|
| ~Olla~ |
21.11.2008, 17:40
Wpis
|
|
Goście |
Mój tatuś zmarł pół roku temu 10 dni bo moich 10 urodzinach ...
Nie był idealny ale bardzo go kochałam W żarach był wybuch zginęły 4 osoby (w tym mój tatuś) Miał spalone ciało zostały tylko buty wtedy nie mogłam tego przyjąć do wiadomości na pogrzebie płakałam okropnie Ale po pogrzebie nie płakałam bo moja mama i tak była smutna i nie chciałam jej obciążać tym co ja czuje... Nie umiem na ten temat rozmawiać z mamą nie umiem ale muszę komuś o tym powiedzieć wiec znalazłam forum Najgorsze są momenty gdy w klasie są pikniki rodzinne i wyjazdy wtedy czuje najmocniej że potrzebuje taty... |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.01.2009 - 06:22 |