Tygodnik Ostrołęcki

Reply to this topicStart new topic
~brudek@op.pl~
wpis 20.11.2008, 01:47
Wpis #1
Goście

bylem na miejscu wypadku w chwili zaistnienia lecz samego momentu uderzenia nie widzialem. chetnie przekaze zainteresowanym osobom dosc istotne fakty... pozd
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
Makowianin
wpis 20.11.2008, 11:23
Wpis #2
Bywalec
Grupa: Użytkownicy zarejestrowani
Wpisów: 80

Nr użytkownika: 185

A kogo uważasz za osoby zainteresowane? Czy tych wszystkich którzy tu na forum obrzucali się blotem?

+Quote Post
~b~
wpis 20.11.2008, 11:49
Wpis #3
Goście

glownie najblizszych tych PANOW. chce im opowiedziec o bledach w prowadzonej akcji ratowniczej i o ostatnich ICH chwilach. kto z was np wiedzial ze pasazer ten siedzacy z tylu nie mial zapietych pasow? albo ze kierowca kangoo wcale nie byl zakleszczony?

+Quote Post
~Gość22~
wpis 20.11.2008, 13:17
Wpis #4
Goście

Naprawdę wielkie współczucie dla rodzin zmarłych w tym wypadku. Doskonale rozumiem jaką tragedię przeżyli i jak długo będą się jeszcze zmagać z tęsknotą. Ja przeżyłam coś podobnego niedawno. trzymam kciuki!

+Quote Post
~Olla~
wpis 21.11.2008, 17:40
Wpis #5
Goście

Mój tatuś zmarł pół roku temu 10 dni bo moich 10 urodzinach ...
Nie był idealny ale bardzo go kochałam
W żarach był wybuch zginęły 4 osoby (w tym mój tatuś)
Miał spalone ciało zostały tylko buty wtedy nie mogłam tego przyjąć do wiadomości na pogrzebie płakałam okropnie
Ale po pogrzebie nie płakałam bo moja mama i tak była smutna i nie chciałam jej obciążać tym co ja czuje...
Nie umiem na ten temat rozmawiać z mamą nie umiem ale muszę komuś o tym powiedzieć wiec znalazłam forum
Najgorsze są momenty gdy w klasie są pikniki rodzinne i wyjazdy wtedy czuje najmocniej że potrzebuje taty...

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 7.01.2009 - 06:22
Tygodnik Ostrołęcki nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com