Zdrajcy w mleczarni
|
![]() ![]() |
Zdrajcy w mleczarni
|
| ~~gość~~ |
26.05.2009, 07:58:58
Wpis
|
|
Goście |
Według Prezesa są zdrajcy w mleczarni
Ciekawe, czy jakby jemu nie płacili, to byłby dalej prezesem. |
|
|
|
| ~Gość~ |
3.06.2009, 11:12:38
Wpis
|
|
Goście |
Słyszałem, że mlekovita też zalega z płaceniem i tym co do nich przeszli obniżyli teraz cenę skupu mleka
|
|
|
|
| ~~marian~~ |
4.06.2009, 11:36:09
Wpis
|
|
Goście |
i bardzo dobrze bo takie skakanie od mleczarni do mleczarni,bo ten da 2 gr.więcej to bezsens i ludzka naiwność nikt więcej nie nawali grosza niż musi.Gdybym ja tak ulegał pokusom to i namowom handlowców to co miesiąc bym gdzie indziej oddawał a tak do jednej oddaję wyrobiłem sobie markę i nie nażekam nawet jak coś jest z towarem nie tak to da się dogadać pozdro
|
|
|
|
| ~Gość~ |
23.06.2009, 13:44:47
Wpis
|
|
Goście |
Z tym, że są zdrajcy w mleczarni całkowicie się zgadzam z Panem Prezesem. Przez kogoś w końcu musiał upaść ten zakład.
Szkoda tylko, że Ci zdrajcy w dalszym ciągu pozostają w mleczarni. |
|
|
|
| ~~GOŚĆ~~ |
30.06.2009, 23:08:24
Wpis
|
|
Goście |
Podobno prokuratura wzywa pracowników na przesłuchanie,chyba coś się zaczyna dziać.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
30.06.2009, 23:48:50
Wpis
|
|
Goście |
Podobno był włam w mleczarni, to i wzywają.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
2.07.2009, 16:38:21
Wpis
|
|
Goście |
Słyszałem, że mlekovita też zalega z płaceniem i tym co do nich przeszli obniżyli teraz cenę skupu mleka Bardzo ciekawe. Jako dostawca, który przeszedł z Ostrowi do Mlekovity nic o tym nie słysałem. I tu nie chodzi o 2 gr tylko 20 ( różnica to więcej niż cały zysk) i bezpieczeństwo wypłat. A upadek tego burdelu to kwestia czasu. |
|
|
|
| ~Gość~ |
11.07.2009, 00:38:10
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~Gość~ |
26.08.2009, 20:57:56
Wpis
|
|
Goście |
Bardzo ciekawe. Jako dostawca, który przeszedł z Ostrowi do Mlekovity nic o tym nie słysałem. I tu nie chodzi o 2 gr tylko 20 ( różnica to więcej niż cały zysk) i bezpieczeństwo wypłat. A upadek tego burdelu to kwestia czasu. poczekajmy jak będą Panu płacić, jak wszystkie mleczarnie będą z kapitałem zagranicznym, a my Polacy będziemy błagać kogokolwiek żeby chciał nam przywieść z Zotta lub Onkena jogurty z zagranicy już inne branże są tak załatwione i my Polacy jesteśmy tam tylko wyrobnikami za grosze kierownikami i wzwyż są obcokrajowcy a my jesteśmy tylko do czarnej roboty |
|
|
|
| ~Miś~ |
26.08.2009, 21:04:30
Wpis
|
|
Goście |
poczekajmy jak będą Panu płacić, jak wszystkie mleczarnie będą z kapitałem zagranicznym, a my Polacy będziemy błagać kogokolwiek żeby chciał nam przywieść z Zotta lub Onkena jogurty z zagranicy już inne branże są tak załatwione i my Polacy jesteśmy tam tylko wyrobnikami za grosze kierownikami i wzwyż są obcokrajowcy a my jesteśmy tylko do czarnej roboty A czyja to wina że sami nie umiemy sę we własnym kraju rządzić??? |
|
|
|
| ~Gość~ |
26.08.2009, 21:14:02
Wpis
|
|
Goście |
A czyja to wina że sami nie umiemy sę we własnym kraju rządzić??? W tym rzecz ,że jak ktoś walczy o to żeby polskie pozostało polskie to sie mówi że ma w tym interes Weźmy jakakolwiek czekoladę o polsko brzmiącej nazwie WEDEL< Goplana , i co widzimy Catbery, nestle nikt na to nie zwraca uwagi a trzeba sobie zdawać sprawę ze skutków dalekosiężnych cięzko to robic jak mamy w portfelu 800 złotych i rodzine na utrzymaniu, ale sa tacy, którzy za wszelka cene chca aby co polskie zostało w rekach polaków |
|
|
|
| ~Miś~ |
26.08.2009, 21:47:16
Wpis
|
|
Goście |
W tym rzecz ,że jak ktoś walczy o to żeby polskie pozostało polskie to sie mówi że ma w tym interes Weźmy jakakolwiek czekoladę o polsko brzmiącej nazwie WEDEL< Goplana , i co widzimy Catbery, nestle nikt na to nie zwraca uwagi a trzeba sobie zdawać sprawę ze skutków dalekosiężnych cięzko to robic jak mamy w portfelu 800 złotych i rodzine na utrzymaniu, ale sa tacy, którzy za wszelka cene chca aby co polskie zostało w rekach polaków Tak tylko jeszcze jedno polski konsument wybiera zagraniczne (bo podobno lepsze).I niech się nie zdziwi jak nie będzie miał roboty bo wszystko sprowadzą zza granicy. |
|
|
|
| ~Gość~ |
10.09.2009, 14:54:18
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~Gość~ |
10.09.2009, 15:52:11
Wpis
|
|
Goście |
Jest jeszcze dwóch zastarych prezesów
|
|
|
|
| ~wolny~ |
28.09.2009, 00:40:23
Wpis
|
|
Goście |
a tam panyje burdel , dajcie spokój ta mleczarnia to banda złodzieji i oszustów! kazdy aby jak najwiecej sie nachapał skoro ma okazje,
ciekawe czy u tego niemca też by tak kradł i oszukiwał! nie musi nas zagranica niszczyć my sie sami wyniszczymy. Ps piatnica dopłaciła jednorazowo rolnikom 20 gr za litr za to ze oddaja do niej mleko , czyli 1, 60 zl im sie oplaca i po tej cenie skupywac i jeszcze z tego zysk maja, a tu 60 gr i jeszcze im sie nie opłca lepiej zamknijcie ten burdel!!!! |
|
|
|
| ~pracownik mlekowity~ |
18.10.2009, 18:21:21
Wpis
|
|
Goście |
już wchodzi mlekowita
trzymajcie sie pracownicy, w mlekowicie podpisują umowy na czas określony |
|
|
|
| ~~aaaa~~ |
18.10.2009, 19:54:55
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~~aaaa~~ |
18.10.2009, 19:57:22
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~Gość~ |
18.10.2009, 21:34:42
Wpis
|
|
Goście |
Mlekovita to już kilka lat tam wchodzi i coś wejść nie może
|
|
|
|
| ~~aaaa~~ |
19.10.2009, 08:14:10
Wpis
|
|
Goście |
wygląda na to że się udało czy to dobrze dla kogo?
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.03.2010 - 00:14 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.