ZAKUPOHOLIZM, MOJE ZAKUPY
|
![]() ![]() |
ZAKUPOHOLIZM, MOJE ZAKUPY
|
| ~JA~ |
13.01.2009, 00:59:06
Wpis
|
|
Goście |
CHCOAŁABYM PORUSZYC TEMAT ZAKUPOHOLIZMU WŚRÓD WSPÓŁCZESNYCH KOBIET .
|
|
|
|
13.01.2009, 15:18:28
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 1357 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Niebo Nr użytkownika: 182 |
CHCOAŁABYM PORUSZYC TEMAT ZAKUPOHOLIZMU WŚRÓD WSPÓŁCZESNYCH KOBIET . Pani psycholog może? -------------------- Herbata od mieszania łyżką nie zrobi się słodsza,ale samym mieszaniem można odwrócić uwagę że cukru niema.
|
|
|
|
| ~winko~ |
13.01.2009, 20:16:05
Wpis
|
|
Goście |
A po co?
|
|
|
|
| ~JA 1~ |
14.01.2009, 13:38:13
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
14.01.2009, 19:29:39
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 1357 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Niebo Nr użytkownika: 182 |
fallenangelv - może tobie pani psycholog, bo jak widać na każdym forum,na kazy temat się wypowiadasz,przyznam ,że czasem w dziwaczny sposób Po pierwsze to pisąc Pani psycholog może- miałem na myśli czy jesteś psychologiem(bo kto inny by poruszał ten problem?) a nie że jest ci potrzebny a co do drugiego zdania to co cę to obchodzi że mam zdanie na każdy temat to wolny kraj i każdy ma swoje zdanie i po trzecie jak to w dziwny sposób daj przykład bo ja nie rozumiem tego? -------------------- Herbata od mieszania łyżką nie zrobi się słodsza,ale samym mieszaniem można odwrócić uwagę że cukru niema.
|
|
|
|
| ~netalina~ |
14.01.2009, 20:43:30
Wpis
|
|
Goście |
nie wiem czy tylko psycholog rozwija takie tematy z tym problem ma wiele osób nie tylko kobiety ale one najczęściej kupuje się masowo w marketach rzeczy potrzebne i nie potrzebne bo jest promocja wyprzedaż a drugi prosty sposób to allegro och te kończące się aukcje dosłownie co minuta to jakaś super oferta
|
|
|
|
| ~JA~ |
15.01.2009, 00:23:12
Wpis
|
|
Goście |
Po pierwsze to pisąc Pani psycholog może- miałem na myśli czy jesteś psychologiem(bo kto inny by poruszał ten problem?) a nie że jest ci potrzebny a co do drugiego zdania to co cę to obchodzi że mam zdanie na każdy temat to wolny kraj i każdy ma swoje zdanie i po trzecie jak to w dziwny sposób daj przykład bo ja nie rozumiem tego? TAK, PSYCHOLOG Z 6 LETNIM STARZEM. |
|
|
|
| ~Zajzajer~ |
15.01.2009, 15:32:56
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~Gość~ |
16.01.2009, 20:49:17
Wpis
|
|
Goście |
nie wiem czy tylko psycholog rozwija takie tematy z tym problem ma wiele osób nie tylko kobiety ale one najczęściej kupuje się masowo w marketach rzeczy potrzebne i nie potrzebne bo jest promocja wyprzedaż a drugi prosty sposób to allegro och te kończące się aukcje dosłownie co minuta to jakaś super oferta Ludzie we wszystko uwierzą. W sklepach nie ma i nie będzie żadnych promocji, gratisów i okazji.Za wszystko trzeba załacic i nikt nam nie dał i nie da nic za darmo. |
|
|
|
| ~~cezar69~~ |
8.04.2009, 10:06:26
Wpis
|
|
Goście |
CHCOAŁABYM PORUSZYC TEMAT ZAKUPOHOLIZMU WŚRÓD WSPÓŁCZESNYCH KOBIET . No tak , w każdym sklepie promocje . (NIE WAŻNE ,że ta sama cena WAŻNY JEST NAPIS ;PROMOCJA".) Albo skoro jest - 80% to ile to kosztowało przed przeceną? Jedno wielkie oszustwo . Ale nie tylko kobiety się na to łapią , panowie wydają więcej!!!! |
|
|
|
20.04.2009, 15:36:15
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 540 Dołączył: 20.04.2009 Nr użytkownika: 321 |
Ja tam nie lubię zakupów chyba jak każdy facet, ale trochę jest żałosne dać się nabrać na promocję jakiegoś produktu. A najczęściej takimi osobami są głównie kobiety, które po pracy lub ze znajomymi idą na zakupy i kupują nie potrzebne ubrania itp.
Ta sprawa jednak dotyczy osób bardziej zamożnych i mniej odpowiedzialnych, bo osoba o mniejszym statusie budżetu nie będzie chodziła po sklepach i wydawała dużych ilości pieniędzy. |
|
|
|
| ~JA~ |
20.04.2009, 18:21:07
Wpis
|
|
Goście |
PISZECIE O PROMOCJACH, A ZAKUPOHOLIZM TO NIE TYLKO PROMOCJE, ONE MAJĄ ALE NIEWIELE WSPÓLNEGO . JA KUPUJĘ CODZIENNIE, W SIECI I W DETALU. LUDZIE DOTKNIĘCI TYM PROBLEMEM GŁÓWNIE WYDAJĄ PIEBNIĄDZE W SIECI. ZAKUPY ZAKUPOHOLICZKI WCALE NIE OBEJMUJĄ SAMYCH PROMOCJI, WAŻNE ABY KUPIĆ DUŻO I CODZIENNIE. BRAK KONTYNUACJI ZAKUPOW DANEGO DNIA POWODUJE ZMIANY NASTROJU, BRAK DOBREGO SAMOPOCZUCIA , DO TEGO DOCHODZI SILNA CHĘĆ KUPIENIA CZEGOKOLWIEK. ZAKUPOHOLICZKA NIE LATA PO JARMARKACH CZY MAKOWSKIM NĘDZNYM ASORTYMENCIE, W TAKIM MIEŚCIE ZAKUPOHOLICZKA POPADŁABY W DEPRESJĘ.... Z JEDNEJ STRONY TO MIŁA "PRZYPADŁOŚĆ"...
|
|
|
|
| ~luki84~ |
11.05.2009, 10:44:51
Wpis
|
|
Goście |
Drogie zakupoholiczki i zakupoholicy, proszę o pomoc w badaniu jakie przeprowadzam do swojej pracy mgr.
Na stronie http://www.ioz.pwr.wroc.pl/pracownicy/gasi...kupy/index.html , są do wytpełnienia trzy ankiety, ostatnia dotyczy uzależnienia od zakupów. Badanie trwa ok 15min. Z góry wielkie dzięki za poświęcony czas! |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.03.2010 - 11:07 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.