Tygodnik Ostrołęcki
 1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
~szwagierka~
wpis 6.11.2008, 18:09:28
Wpis #1
Goście

trzeba w koncu znalesc kozla ofiarnego!!! slizgac sie na czyjejsc du***!!! wszyscy tacy madrzy jestescie bo nie znacie smaku tragedii bliskich osob, ktore to wlasnie przezywaja na wlasnej skorze!! najlepiej sluchac plot ktore wyssane sa z palca... za kazdym razem inna wersja!!! OGARNIJCIE SIE W KONCU I NIE BAZUJCIE NA CZYJEJS KRZYWDZIE!!! jak macie jakies pytania to jestem szwagierka osoby ktora spowodowala ten caly wypadek, ktory byl nie szczesliwy!!! i pisal sms ale jeden ze zle sie czul a zostal zmuszony do pracy!!! ciekawe co wy byscie madrale zrobili?? majac do wyboru jechac i miec prace by utrzymac rodzine czy jebnac drzwiami i zostac bez pracy i srodkow do zycia!!! rozumiem ze zginely tez inne osoby i te osoby mialy tez rodzinne i najblizszysz i wspolczuje im szczerze z zcalego serca ale to nie powod by obrazac ludzi motywujac tym informacjami z jakichs brukowcow ktore nie pisza prawdy i zeruja by zarobic... nie poczekaja do konca zakonczenia sprawy tylko obrazaja... nie zwracaja uwagi na to ze ktos mogl zle sie czuc... szkoda mi was ze macie takie puste i jednorodne podejscie ndo zycia...
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~Gość~
wpis 6.11.2008, 18:27:41
Wpis #2
Goście

Źle się czuł, pisał smsy i może jeszcze grał na gitarze podczas jazdy??? Ludzie, litości! Nic dziwnego, że na drogach zdarzają się takie dramaty, jak facet nie jest w stanie zająć sie kierownicą, tylko smsuje z żoną lecąc zatłoczoną drogą, pewnie ze 120 km/h!

+Quote Post
~szwagierka~
wpis 6.11.2008, 18:34:50
Wpis #3
Goście

Aaaaa.... i jeszcze jedno!!! od kiedy renault kangoo to tir??!! a audi to polonez??!! i o ile mi wiadomo to w audi bylo 3 panow a nie 4 kobiety??!! a poza tym moj szwagier nie zyje!! chcialabym aby zyl... bo w koncu kur... piszecie takie BZDURY!!! tylko z kad wy bierzecie takie informacje???!!

+Quote Post
~szwagierka~
wpis 6.11.2008, 18:37:38
Wpis #4
Goście

tylko kangur mial zalozona blokade na pewna szybkosc!!! jak cie to matole interesuje to 90km/h nie mogl przekraczac!!! a poza tym pisal ze zle sie czuje by wiedzieli najblizsi ze juz jest nie tak!!!

+Quote Post
~szwagierka~
wpis 6.11.2008, 18:40:32
Wpis #5
Goście

moze jeszcze pod czas jazdy gral na gitarze co??!! skad masz takie informacje ze sie udzielasz co??!! z rodziny baranie jestes?? zebys mial jeszcze racje to bym tak nie pisala ale nie piszesz a ja nie pozwole oczerniac nie winnej osoby palancie!! pilnuj swojej dupy!!

+Quote Post
~babcia~
wpis 6.11.2008, 18:49:27
Wpis #6
Goście

jak można do kierowcy pisac sms-y a potem płacz ze nieszczęscie..........

+Quote Post
Fallenangelv
wpis 6.11.2008, 19:08:42
Wpis #7

Swojak
Grupa: Użytkownicy zarejestrowani
Wpisów: 597

Nr użytkownika: 182

CYTAT(babcia @ 6.11.2008, 17:49) *

Babciu ty we wszystko uwierzysz co ci napiszą w gazetach.Robią sensację z cudzego nieszczęścia.

--------------------
Herbata od mieszania łyżką nie zrobi się słodsza,ale samym mieszaniem można odwrócić uwagę że cukru niema.

+Quote Post
Fallenangelv
wpis 6.11.2008, 19:11:19
Wpis #8

Swojak

A jak można takie pierdoły wypisywać.Zastanów się na drugi raz zanim coś napiszesz a jak nie nabierzesz rozumu to nie pisz i nie denerwuj ludzi.

--------------------
Herbata od mieszania łyżką nie zrobi się słodsza,ale samym mieszaniem można odwrócić uwagę że cukru niema.

+Quote Post
~babcia w kapciach~
wpis 6.11.2008, 19:42:49
Wpis #9
Goście

CYTAT(szwagierka @ 6.11.2008, 18:04) *
ty stara dewotko je***a!!! pilnuj swojego nosa jak nie znasz sprawy kretynko!!! a placze i ma do tego prawo!! na stare lata sensacji szukasz i puszczasz glupie i bezsennsowne kometarze by ranic rodzine poszkodowanego bo ci sie w domu nudzi??!! wal sie!!

Ja zrozumialm ze on pisal smsów kilka czyli ktos mu odpisywali napisalm pod tym katem aby inni nie robili tego bo jak mozna jechac i pisać smsy a potem placz, Boże drogi nie mialam zamiaru nikogo obrażac, tylko akurat tak pomyślałam ze to zly pomysł kierować i odbierać lefefony czy sms a ty jestes moze obrażona bo byc może czujesz sie w jakis sposób winna i mi ubliżasz slowami ,,wal się'.

+Quote Post
~Gość~
wpis 6.11.2008, 20:17:23
Wpis #10
Goście

Ludzie proszę, przestańcie się już atakować!
Pisał smsy... - nie chce Go bronić, ale pomyślcie, że może one powodowały to, że oszukiwał nimi swoje zmęczenie ...
Sama ta trasa na Ostrołęke nie jest ciekawa, jest wąska i wogóle niefajna...
Może poszukać winy w pracodawcy tego człowieka!
Stało się i już nikt niczego nie cofnie...!
Oszczędźcie już sobie wszelkie uwagi na temat nieszczęścia jakie spotkało tych ludzi i dajcie Im w spokoju odejść, bo wiem, że niektórych pożegnanie odbędzie się juz jutro ...

+Quote Post
~Gość~
wpis 6.11.2008, 20:52:21
Wpis #11
Goście

Babciu z Makowa Maz juz Ci kiedys zalecilem picie Lecytyny jak widac albo nie skorzystalas z moich porad albo juz za pozno na taka terapie.Nie wypowiadaj sie wiecej na tym forum.Brak w tobie jakichkolwiek ludzkich uczuc sadzac po twoich wypowiedziach.

+Quote Post
~Babcia w kapciach~
wpis 6.11.2008, 21:53:35
Wpis #12
Goście

CYTAT(Gość @ 6.11.2008, 19:52) *
Babciu z Makowa Maz juz Ci kiedys zalecilem picie Lecytyny jak widac albo nie skorzystalas z moich porad albo juz za pozno na taka terapie.Nie wypowiadaj sie wiecej na tym forum.Brak w tobie jakichkolwiek ludzkich uczuc sadzac po twoich wypowiedziach.

babcia za duzo widzisala w życiu i mowi, że smsów nie powinni wysylac dokierowcy a ni on ich pisać, należy się zatrzymać samochodem i rozmawiać tak zaawsze uczę swioje dzieci i zauwżkiedys wraca moje dziecko z warszawy i mowi mamo, bylam taka zmęczona wieczatrzymamlam sie na minutke w aucie aby odpocząc a bylo to przed makowem tylko 11 km bo za pułtuskiem, zrobilamjakmnie zawsze tłumaczysz chociaż uniej komus przyznać racje to trudna sprawa.Tu na forum nikogo nie obrazilam bo napewno czuje smutek z rodzina ale napsialm ze tak nie wolno a na forum jest wymiana pogladów więc radze ci zastanowic sie co piszesz.

+Quote Post
~!!!~
wpis 6.11.2008, 22:20:59
Wpis #13
Goście

Ty szwagierka, ty sie idź leczyc. twoj szwagier to morderca!!!

+Quote Post
~Gość~
wpis 6.11.2008, 23:18:36
Wpis #14
Goście

CYTAT(Babcia w kapciach @ 6.11.2008, 20:53) *
babcia za duzo widzisala w życiu i mowi, że smsów nie powinni wysylac dokierowcy a ni on ich pisać, należy się zatrzymać samochodem i rozmawiać tak zaawsze uczę swioje dzieci i zauwżkiedys wraca moje dziecko z warszawy i mowi mamo, bylam taka zmęczona wieczatrzymamlam sie na minutke w aucie aby odpocząc a bylo to przed makowem tylko 11 km bo za pułtuskiem, zrobilamjakmnie zawsze tłumaczysz chociaż uniej komus przyznać racje to trudna sprawa.Tu na forum nikogo nie obrazilam bo napewno czuje smutek z rodzina ale napsialm ze tak nie wolno a na forum jest wymiana pogladów więc radze ci zastanowic sie co piszesz.

.Masz 59 lat a sie nazywasz babcia.Po twych wypowiedziach widze ,ze nia zeczysiscie jestes.Na forum wymienia sie poglady to prawda tylko ,ze te Twoje poglady plynace moze nawet z dobrego serca sprawiaja ogromny bol innym .Powstrzymaj sie w przyszlosci i nie zamieszczaj takich komentarzy.To strasznie boli gdy ktos czyta takie opinie . Wypadki sie zdarzaja a na nie skladaja sie bardzo wiele czynnikow.

+Quote Post
Fallenangelv
wpis 6.11.2008, 23:35:58
Wpis #15

Swojak

CYTAT(!!! @ 6.11.2008, 21:20) *

Następny inteligent się odezwał

--------------------

+Quote Post
Fallenangelv
wpis 6.11.2008, 23:37:48
Wpis #16

Swojak

CYTAT(!!! @ 6.11.2008, 21:20) *

To tobie by się raczej lekarz przydał

--------------------

+Quote Post
~Gość~
wpis 6.11.2008, 23:48:25
Wpis #17
Goście

A ja Wam powiem tak , właśnie wróciłam z pogrzebu jednego z tych chłopaków , nie ma co już płakać nad rozlanym mlekiem , co się stało to się nie odstanie,widocznie taki był im los pisany .
Jednak rozsądku za kierownicą nigdy za wiele.

+Quote Post
~babcia w kapciach~
wpis 7.11.2008, 01:30:18
Wpis #18
Goście

CYTAT(Gość @ 6.11.2008, 22:48) *
A ja Wam powiem tak , właśnie wróciłam z pogrzebu jednego z tych chłopaków , nie ma co już płakać nad rozlanym mlekiem , co się stało to się nie odstanie,widocznie taki był im los pisany .
Jednak rozsądku za kierownicą nigdy za wiele.

Nic dodać nic ując, najsłuszniejszy komentarz.

+Quote Post
~kierowca~
wpis 7.11.2008, 10:58:38
Wpis #19
Goście

Szwagierko, to że bedziesz obrazac i obrzucac wyzwiskami wszystkich na tym forum, szwagra ci nie zwróci, a nie najlepiej swiadczy o twoim poziomie. Emocje są zrozumiałe, ale nie tym tonem, nie tymi slowami... Niestety, prawda jest okrutna. Sama jestem kierowcą i wyciągam jeden morał z tego i innych podobnych wypadków: mogę jechać przepisowo, przestrzegac prędkości, a spotkam na drodze kogoś, kto wlasnie... - nie dośpi, spieszy się, zagapi, zagada - i ja lub ktos z moich bliskich nie wracamy juz do domu - tak jak trójka niewinnych ludzi z audi. To jest dla mnie najtragiczniejsze

+Quote Post
~do szwagierka~
wpis 7.11.2008, 11:09:25
Wpis #20
Goście

czy ty na pewno jesteś tylko szwagierką tego mordercy co zabił trzech młodych ludzi? Bronisz go... jakby laczyło was cos wiecej... moze jakis romansik ze szwagrem byl? no coz... to juz po romanskiu! tongue.gif

+Quote Post

1 2 3 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 4.07.2009 - 09:07
Tygodnik Ostrołęcki nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com