![]() ![]() |
| ~zielonogorski piekarz~ |
29.05.2009, 18:45:27
Wpis
|
|
Goście |
mam prace i duze dlugi sam sobie winien po nocach nie spie a w ciagu dnia tez mysle mysle o koncu mojego zycia !!! moze pod pociag moze z mostu do odry a moze line w pracy ??? to juz nie dlugo nastapi . nie ma mi kto pomoc a komorniki wydzwaniaja i scigaja totalny dol w glowie !!!
|
|
|
|
| ~Nazwa użytkownika~ |
29.05.2009, 22:19:30
Wpis
|
|
Goście |
mam prace i duze dlugi sam sobie winien po nocach nie spie a w ciagu dnia tez mysle mysle o koncu mojego zycia !!! moze pod pociag moze z mostu do odry a moze line w pracy ??? to juz nie dlugo nastapi . nie ma mi kto pomoc a komorniki wydzwaniaja i scigaja totalny dol w glowie !!! Przyjmuje do wiadomosci i zakladam ,ze to co piszesz jest prawda a nie jakas podpucha czy naciaganie.Po pierwsze nigdy nie jest az tak zle jakby nam sie to wydawalo.Zycie jest zyciem i czasami plata nam rozne figle.Dlugi to nie powod aby od razu odbierac sobie zycie.Pomysl o tych co Cie kochaja jak oni by cierpieli gdybs oposcil ich. Napisz jak mozna sie z Toba kontaktowac sprubuje Ci jakos pomoc.Moj emal jpow.@interia pl |
|
|
|
| ~MRÓWA~ |
30.05.2009, 07:46:30
Wpis
|
|
Goście |
samobójstwo to najgorsze rozwiązanie to tylko pozorna ucieczka w niczość.pomyśl pozostawisz najbliższych z poczuciem winy,kazdy ma długi jedni mniejsze inni wieksze ,z kazdej sytuacji jest wyjśćie. potrzeba trochę wiecej czasu by poukładac wszystko w całość. dobry prawnik znajdzie salomonowe rozwiązanie.a jeśli nie masz na niego funduszy poszukaj w internecie fachowej pomocy na forum prawnicze bezpłatne. i pamietaj człowiek jest gośćiem na ziemi .wiec szanuj zycie i ciesz sie z niego pozdrawiam serdecznie
|
|
|
|
| ~Zobaczcie że on zali~ |
27.06.2009, 22:30:18
Wpis
|
|
Goście |
Zobaczcie że on nam żali prubuje nam cos przekazać nie lekcwarzmy tej informacji możemy pomóc poprzez odnalezienie tej osoby za pomoco Ip i wystarczy jeden tel.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.03.2010 - 14:39 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.