Tygodnik Ostrołęcki
 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
Szukam Mieszkania do wynajecie w Makowie Mazowieckim
~yogasik~
wpis 16.10.2008, 21:16:11
Wpis #1
Goście

Hey szukam do wynajecia mieszkania w Makowie Mazowieckim od 1 listopada.
Prosze o jakies propozycje...
Mogą byc ewentualnie jakies namiarki na ogłoszenia, stronki z ogłoszeniami z tej okolicy.
Nie jestem z Makowa wiec proszę Was o jakies rady i informacje.
Pozdrawiam z podziękowaniami smile.gif
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~MKS~
wpis 19.10.2008, 01:41:38
Wpis #2
Goście

W Makowie nie ma mieszkań/ Tutaj się nic nie buduje od lat. Dziwne, że nikt jeszcze nie zwietrzył w tym interesu...

+Quote Post
~GOSS~
wpis 19.10.2008, 09:05:54
Wpis #3
Goście

MOIM ZDANIEM WARTO ZAMIEśCIć OGłOSZENIE NA KABLóWCE SPółDZIELNI MIESZKANIOWEJ "JUBILATKA" . OGłOSZENIA Są BEZPłATNE I TRWAJą 7 DNI

+Quote Post
~Gość~
wpis 19.10.2008, 13:12:21
Wpis #4
Goście

CYTAT(GOSS @ 19.10.2008, 09:05) *
MOIM ZDANIEM WARTO ZAMIEśCIć OGłOSZENIE NA KABLóWCE SPółDZIELNI MIESZKANIOWEJ "JUBILATKA" . OGłOSZENIA Są BEZPłATNE I TRWAJą 7 DNI

Mieszkania czy pokoju szukasz, pracujesz czy uczysz się?

Ps.nie wygoda teraz z tym kodami trzeba powiekszac do 200% aby dojrzeć haslo.

+Quote Post
~gosciowa~
wpis 31.10.2008, 11:20:10
Wpis #5
Goście

jak sie nie bujuje, chyba slepi jestescie albo ułomni, w makowie powstaje nowoczesny blok na rozana, i bedzie powstawal blok na ulic wspolnek (pewnie tez nie wiecie gdzie ti jest) deweloperami jest wlasciciele z makowa, a nba wspolnej przedsiebiorca z pultuska. Tylko tyle ze te mieszkania sa na wlasnosc, i nie sa wcale takie drogie, wolalam kupic niz mieszkac w cudzym i placic tyle za wynajmowanie ile wynosi mnie teraz niska rata kredytu mieszkaniowego we frankach, ludzie obudza sie jak beda mieli dzieci, ze nie maja wlasnego kata, a teraz zapomnijcie o kredytach i ieszkajcie z rodzicami, peas ha

+Quote Post
~Gość~
wpis 31.10.2008, 12:36:10
Wpis #6
Goście

CYTAT(gosciowa @ 31.10.2008, 10:20) *
jak sie nie bujuje, chyba slepi jestescie albo ułomni, w makowie powstaje nowoczesny blok na rozana, i bedzie powstawal blok na ulic wspolnek (pewnie tez nie wiecie gdzie ti jest) deweloperami jest wlasciciele z makowa, a nba wspolnej przedsiebiorca z pultuska. Tylko tyle ze te mieszkania sa na wlasnosc, i nie sa wcale takie drogie, wolalam kupic niz mieszkac w cudzym i placic tyle za wynajmowanie ile wynosi mnie teraz niska rata kredytu mieszkaniowego we frankach, ludzie obudza sie jak beda mieli dzieci, ze nie maja wlasnego kata, a teraz zapomnijcie o kredytach i ieszkajcie z rodzicami, peas ha

Niska rata kredytu we frankach!!! He he he A gdzie będzie tańsze utrzymanie mieszkania na wspolnej czy na rozanej? Jak nie takie drogie to po ile metr?

+Quote Post
~Widział~
wpis 31.10.2008, 20:33:41
Wpis #7
Goście

CYTAT(gosciowa @ 31.10.2008, 10:20) *

Rzeczywiście na Różanej coś powstaje... pewnie sie dziewczyna naoglądała KURIERA MAKOWSKIEGO. A na wspólnej powstaje narazie osiedle domów jednorodzinnych (za kościołem ś. Alberta).

+Quote Post
~Gość~
wpis 16.11.2008, 11:22:00
Wpis #8
Goście

ja mam kawalirke blisko PKS'ow za 1100 zl jak by tego to moge podnajac

+Quote Post
~gosc~
wpis 16.11.2008, 11:23:44
Wpis #9
Goście

CYTAT(Gość @ 16.11.2008, 10:22) *
ja mam kawalirke blisko PKS'ow za 1100 zl jak by tego to moge podnajac

zapomnialem dodac 1100zl/miesiac i oplaty pol/pol bnus tylko do konca roku z mojej skromnej strony

+Quote Post
~Gość~
wpis 16.11.2008, 11:58:17
Wpis #10
Goście

CYTAT(yogasik @ 16.10.2008, 20:16) *
Hey szukam do wynajecia mieszkania w Makowie Mazowieckim od 1 listopada.
Prosze o jakies propozycje...
Mogą byc ewentualnie jakies namiarki na ogłoszenia, stronki z ogłoszeniami z tej okolicy.
Nie jestem z Makowa wiec proszę Was o jakies rady i informacje.
Pozdrawiam z podziękowaniami smile.gif

Mogę ci wynając ale pokoj 12 m2 i w drugim mozesz korzystać z netu

+Quote Post
~MKS~
wpis 20.11.2008, 09:21:15
Wpis #11
Goście

Jak postępy w budowie nowego bloku na os. Południe?

+Quote Post
~Gość~
wpis 20.11.2008, 18:04:44
Wpis #12
Goście

CYTAT(gosc @ 16.11.2008, 10:23) *
zapomnialem dodac 1100zl/miesiac i oplaty pol/pol bnus tylko do konca roku z mojej skromnej strony

Za taka sume mozna wynajac kawalerke w Nowym Yorku bardziej atrakcyjne miasto niz Makow Maz.

+Quote Post
~Janek~
wpis 22.11.2008, 16:01:27
Wpis #13
Goście

[b]
CYTAT(Gość @ 20.11.2008, 17:04) *
Za taka sume mozna wynajac kawalerke w Nowym Yorku bardziej atrakcyjne miasto niz Makow Maz.

[b]
Synu za krotki w uszach jestes!Za take pieniendze to jak rozkrzycze to zara wynajme.A pytam jak oferowalem pol/pol koszta to co?W Nowym Yorku powiadasz-tosz to tszeba mniec obywatelstwo z USA syneczku,zeby tam jechac.I nie zawracaj ludziom gitary jak szmalcem nie smierdzisz!!![/b][/b]

+Quote Post
~Gość~
wpis 22.11.2008, 17:15:49
Wpis #14
Goście

CYTAT(Janek @ 22.11.2008, 15:01) *
[b]
[b]
Synu za krotki w uszach jestes!Za take pieniendze to jak rozkrzycze to zara wynajme.A pytam jak oferowalem pol/pol koszta to co?W Nowym Yorku powiadasz-tosz to tszeba mniec obywatelstwo z USA syneczku,zeby tam jechac.I nie zawracaj ludziom gitary jak szmalcem nie smierdzisz!!![/b][/b]

To rozkrzycz i wymajnuj na co czekacz.
Nie plec glupot.Zeby wyjechac do USA nie trzeba miec obywatestwa.Wyjechac mozna na wizie turystycznej,wizie pracowniczej ,wizie studenckiej i mase mase innych wiz.A zapewne juz niedlugo bedzie mozna przyjezdzac do USA na okres do trzech miesiecy bez wiz.

+Quote Post
~Justyna~
wpis 20.01.2009, 20:49:32
Wpis #15
Goście

Poszukuję mieszkania do wynajęcia nawet może być kawalerka. Proszę o pilny kontakt to mój numer 0798176864 Bardzo proszę aby ktoś dał znać jak będzie coś wiedział. Bardzo mi na tym zależy spodziewam się dziecka i chcieliśmy z mężem wkońcu razem zamieszkać.

+Quote Post
~Gość~
wpis 21.01.2009, 03:15:58
Wpis #16
Goście

powodzenia z tym mieszkaniem
najlepiej napisać do jubilatki kabl€wka

+Quote Post
~Gość~
wpis 1.02.2009, 22:31:29
Wpis #17
Goście

CYTAT(Gość @ 21.01.2009, 02:15) *
powodzenia z tym mieszkaniem
najlepiej napisać do jubilatki kabl€wka

ja też szukam

+Quote Post
~DC7B6O~
wpis 2.02.2009, 08:11:13
Wpis #18
Goście

Nie jest to wcale łatwe w tym miasteczku...

+Quote Post
~~Adam~~
wpis 8.02.2009, 23:19:00
Wpis #19
Goście

Mam mieszkanie do wynajęcia lub na sprzedasz w Makowie Maz przy ul. Jaśminowej ,piszcie na : adamse1@poczta.onet.pl

+Quote Post
~~Adam~~
wpis 8.02.2009, 23:26:06
Wpis #20
Goście

Chciałem dodać ze to mieszkanie jest pomowskie żależy mi na sprzedaniu ewentualnie na wynajęciu ponieważ mieszkam w innej części polski ,mieszkanie jest własnościowe przy ul. Jasminowej 53 M2 , proszę dzwonić pod nr 791 488 175 lub pisać na adamse1@poczta.onet.pl OKAZJA!!!!!!

+Quote Post

1 2 3 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 4.07.2009 - 09:11
Tygodnik Ostrołęcki nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com