Tygodnik Ostrołęcki
< 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
Szukam Mieszkania do wynajecie w Makowie Mazowieckim
~Koret~
wpis 15.05.2009, 05:15:28
Wpis #41
Goście

Jak tam makowskie inwestycje budowlane?
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~Gość~
wpis 24.08.2009, 18:24:52
Wpis #42
Goście

Poszuje mieszkania do wynajęcia w Makowie Mazowieckim najlepiej M3 ewagrzeszczak@poczta.onet.pl

+Quote Post
~~"wiarygodny"~
wpis 24.08.2009, 20:25:57
Wpis #43
Goście

CYTAT(gosciowa @ 31.10.2008, 11:20:10) *
jak sie nie bujuje, chyba slepi jestescie albo ułomni, w makowie powstaje nowoczesny blok na rozana, i bedzie powstawal blok na ulic wspolnek (pewnie tez nie wiecie gdzie ti jest) deweloperami jest wlasciciele z makowa, a nba wspolnej przedsiebiorca z pultuska. Tylko tyle ze te mieszkania sa na wlasnosc, i nie sa wcale takie drogie, wolalam kupic niz mieszkac w cudzym i placic tyle za wynajmowanie ile wynosi mnie teraz niska rata kredytu mieszkaniowego we frankach, ludzie obudza sie jak beda mieli dzieci, ze nie maja wlasnego kata, a teraz zapomnijcie o kredytach i ieszkajcie z rodzicami, peas ha

+Quote Post
~...~
wpis 24.08.2009, 20:29:37
Wpis #44
Goście

Dziewczynko na dzien dzisiejszy nie ma takiej możliwości otrzymania kredytu we frankach.Tylko PLN lub EUR. Aczkolwiek na pewno lepiej spłacac kredyt za wlasne kieszkanie niż wynajmować.

+Quote Post
~Gość~
wpis 25.08.2009, 13:47:54
Wpis #45
Goście

CYTAT(yogasik @ 16.10.2008, 21:16:11) *
Hey szukam do wynajecia mieszkania w Makowie Mazowieckim od 1 listopada.
Prosze o jakies propozycje...
Mogą byc ewentualnie jakies namiarki na ogłoszenia, stronki z ogłoszeniami z tej okolicy.
Nie jestem z Makowa wiec proszę Was o jakies rady i informacje.
Pozdrawiam z podziękowaniami smile.gif

Hej,jak jestes zainteresowana, to mam do wynajęcia mały dom pod Makowem - 5 km do Makowa - ładna okolica, blisko rzeka - ładna zielona działka.

+Quote Post
~renata~
wpis 25.11.2009, 12:04:53
Wpis #46
Goście

Dla wszystkich poszukujących pomocna może okazać się strona www.bezposrednio.com Znajdziecie tam tysiące ogłoszeń sprzedaży i wynajmu mieszkań. Ogłoszenia prywatne oddzielone są od tych agencyjnych. I to moim zdaniem jest duży plus. Ja dzieki tej stronce znalazłam swój kąt i jestem zadowolona. Teraz wasza kolej.

+Quote Post
~Paolka~
wpis 3.03.2010, 10:07:17
Wpis #47
Goście

Ja też szukam mieszkania najlepiej 1 lub 2 pokojowego. od zaraz; Wie może ktoś coś o jakiś mieszkaniach??

+Quote Post

< 1 2 3
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 15.03.2010 - 08:07

Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.

Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.

Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com