Szukam Mieszkania do wynajecie w Makowie Mazowieckim
|
![]() ![]() |
Szukam Mieszkania do wynajecie w Makowie Mazowieckim
|
| ~Gość~ |
9.02.2009, 00:30:32
Wpis
|
|
Goście |
Chciałem dodać ze to mieszkanie jest pomowskie żależy mi na sprzedaniu ewentualnie na wynajęciu ponieważ mieszkam w innej części polski ,mieszkanie jest własnościowe przy ul. Jasminowej 53 M2 , proszę dzwonić pod nr 791 488 175 lub pisać na adamse1@poczta.onet.pl OKAZJA!!!!!! e tam okazjaA, OKAZJA BEDzie pod koniec roku teraz juz sa po 2200 i urządzone czyli po remoncie, chociaż i tak dla mnie za drogie a na dodatek banki nie chca dawać kredytów, chociaz jak piszesz prawdę ze okazja to zadzownie jutro albo napisze na maila. |
|
|
|
| ~Gość~ |
9.02.2009, 00:53:13
Wpis
|
|
Goście |
e tam okazjaA, OKAZJA BEDzie pod koniec roku teraz juz sa po 2200 i urządzone czyli po remoncie, chociaż i tak dla mnie za drogie a na dodatek banki nie chca dawać kredytów, chociaz jak piszesz prawdę ze okazja to zadzownie jutro albo napisze na maila. ja moge wynając jeden pokoj na Ciechanowskiej, ale osobie pracującej z dostępem do internetu, mieszkam tylko z mężem |
|
|
|
| ~Gość~ |
9.02.2009, 11:10:10
Wpis
|
|
Goście |
e tam okazjaA, OKAZJA BEDzie pod koniec roku teraz juz sa po 2200 i urządzone czyli po remoncie, chociaż i tak dla mnie za drogie a na dodatek banki nie chca dawać kredytów, chociaz jak piszesz prawdę ze okazja to zadzownie jutro albo napisze na maila. a ja czytalam teraz na WP , ze juz spadly mieszkania o dalsze 20% i przez najblizsze 3, 4 lata będa spadać, czyli nie bedziemy kupowac drogo albo i wcale, bo kredycikow nie dadzą ....taki zastoj widzę ...no bo brak pracy , zwolnienia , niepewnośc pracy to kto w kryzysie zdecyduje sie brać kredyt gdyby nawet bank udzielil |
|
|
|
| ~Gość~ |
9.02.2009, 11:32:27
Wpis
|
|
Goście |
a ja czytalam teraz na WP , ze juz spadly mieszkania o dalsze 20% i przez najblizsze 3, 4 lata będa spadać, czyli nie bedziemy kupowac drogo albo i wcale, bo kredycikow nie dadzą ....taki zastoj widzę ...no bo brak pracy , zwolnienia , niepewnośc pracy to kto w kryzysie zdecyduje sie brać kredyt gdyby nawet bank udzielil kredyty na 30 lat i wiecej to nic innego jak lichwa. Dolacz sie do akcji STOP! godz. 33 minuty temu W wywiadzie dla PAP prezes Polnordu przyznał, że krajowy rynek mieszkaniowy dotknął krach. Mieszkania sprzedają się bardzo trudno, co wymusi spadki cen, a w rezultacie pogorszą sią przychody i zyski deweloperów. Choć powodem załamania sprzedaży jest przede wszystkim zaostrzenie polityki kredytowej przez banki, to w perspektywie spowolnienia gospodarczego spadek popytu na mieszkania będzie miał charakter bardziej fundamentalny (słabsze perspektywy nie będą zachęcały Polaków do zaciągania kredytów, nawet jeśli banki poluzują politykę kredytowa). |
|
|
|
| ~Gość~ |
9.02.2009, 11:38:54
Wpis
|
|
Goście |
e tam okazjaA, OKAZJA BEDzie pod koniec roku teraz juz sa po 2200 i urządzone czyli po remoncie, chociaż i tak dla mnie za drogie a na dodatek banki nie chca dawać kredytów, chociaz jak piszesz prawdę ze okazja to zadzownie jutro albo napisze na maila. w końcu stało się to co dawno powinno się stać,jak słyszę że za mieszkanie w mieście mogę za granicą kupić dom to o czym to świadczy,ludzie jak zahipnotyzowani brali kredyty a teraz płaczą, za rok będzie jak w stanach miliony mieszkań wolnych bo nie stać ich na spłatę kredytu a banki się cieszą bo zdzierają kasę z nas. |
|
|
|
| ~Gość~ |
16.02.2009, 09:32:00
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~Gość~ |
18.02.2009, 14:31:54
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~~Adam~~ |
22.02.2009, 10:38:24
Wpis
|
|
Goście |
jak liczycie ze ktoś wam mieszkanie odda za darmo to lepiej idzcie do caritasa może coś tam dostaniecie może i rynek mieszkaniowy stoi ale to kwestia czasu mieszkania może minimalnie pojdą w dół ale nie tak jak mówicie bo nikt mieszkania za pół ceny nie sprzeda chyba ze idiota jakis prędzej przeczeka ten okres i sprzeda jeszcze drożej bo za kilka lat pójdą znów w góre, jedyne co pójdzie w góre to wynajem bo polak teraz w kryzysie to go nie stać no nowe a drugi polak to wykorzysta i sobie policzy ładnie za wynajem I nie piszczie takich głupot ze mieszkania za darmo rozdaja bo nadgarstki człowiekowi wykręca
|
|
|
|
| ~Gość~ |
22.02.2009, 10:57:33
Wpis
|
|
Goście |
jak liczycie ze ktoś wam mieszkanie odda za darmo to lepiej idzcie do caritasa może coś tam dostaniecie może i rynek mieszkaniowy stoi ale to kwestia czasu mieszkania może minimalnie pojdą w dół ale nie tak jak mówicie bo nikt mieszkania za pół ceny nie sprzeda chyba ze idiota jakis prędzej przeczeka ten okres i sprzeda jeszcze drożej bo za kilka lat pójdą znów w góre, jedyne co pójdzie w góre to wynajem bo polak teraz w kryzysie to go nie stać no nowe a drugi polak to wykorzysta i sobie policzy ładnie za wynajem I nie piszczie takich głupot ze mieszkania za darmo rozdaja bo nadgarstki człowiekowi wykręca A co masz ich kilka i nikt nie kupuje, w Makowie trzy, w Krasińcu, Młodzinowie, Ciechanowie, Przsnyszu, to twoja sprawa ze kupiles tyle i ci stoja nie mozesz sprzedać. A Mieszkanie w Caritasie przed śmiercia i na Ciebie czeka, nieżycz tego komus co to niemiłe. |
|
|
|
| ~~Adam~~ |
22.02.2009, 13:55:18
Wpis
|
|
Goście |
nie zycze nikomu mieszkania w caritasie po pierwsze tylko denerwuje mnie jak ktos mysli ze kupi mieszkanie od kogos za grosze, nikt nie sprzeda mieszkania które kupił za dużo kasy ,teraz za pół darmo jak ktoś liczy na darmoche to niech idzie do caritasu tam mu coś dadzą , i dziwi mnie bardzo jak ktoś dzwoni i mówi ze za 70 tyś są mieszkania w Makowie po remoncie ,to dajcie mi namiary to sam kupię
|
|
|
|
| ~Gość~ |
22.02.2009, 14:06:43
Wpis
|
|
Goście |
nie zycze nikomu mieszkania w caritasie po pierwsze tylko denerwuje mnie jak ktos mysli ze kupi mieszkanie od kogos za grosze, nikt nie sprzeda mieszkania które kupił za dużo kasy ,teraz za pół darmo jak ktoś liczy na darmoche to niech idzie do caritasu tam mu coś dadzą , i dziwi mnie bardzo jak ktoś dzwoni i mówi ze za 70 tyś są mieszkania w Makowie po remoncie ,to dajcie mi namiary to sam kupię Każdy mam prawo kupic kiedy chce a to ze ty kupiłeś drożej dla zarobku bo myslales ze ciągle będa szly w gore to twoja sprawa i nikt od ciebie tych mieszkan nie wydziera a trzymaj je sobie bo po tyle ich nie sprzedaż, a namiary to sam sobie znajdż bo potrafisz.Ten kto chce sprzedac a drugi kupic spotykaja sie i tam cene ustalaja a nie zaraz przez telefon sie dowiesz. To sprawa 2 osob. A po 70 tysiecy juz nakupileś i jeszcze ci malo obys sie nie przekupił. Mozesz mieć i 7 i 8 mieszkanie ale nie dyktuj mi ze mam prawo kupic na twoich warunkach bo nie taka jest zasada na rynku. |
|
|
|
| ~~Adam~~ |
22.02.2009, 14:17:34
Wpis
|
|
Goście |
jaka pogoda w Makowie??
|
|
|
|
| ~Kulfon~ |
22.02.2009, 14:21:45
Wpis
|
|
Goście |
Prowda jest taka e chałupy tanieją i takie ceny co były w tamtym roku nie wrócą.
Asta lavista. |
|
|
|
| ~~Adam~~ |
22.02.2009, 14:49:29
Wpis
|
|
Goście |
tanieja tanieją a ludzie i tak swoje ceny trzymają i za grosze nie sprzedadzą
|
|
|
|
| ~Klakier~ |
22.02.2009, 15:19:20
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~ZnAJOMA PRZEDSTAWICIELA HA~ |
22.02.2009, 15:53:29
Wpis
|
|
Goście |
tanieja tanieją a ludzie i tak swoje ceny trzymają i za grosze nie sprzedadzą Adam daj spokoj jestes przedstawicelem handlowym to wiemy tu na forum i przestań gadać koszały opały.Nawet w niedziele prowadzisz swoja polityke a my kupimy albo nie kupimy to nasza sprawa i nie pleć głupot. Znajoma przedstawiciela HANDLOWEGO |
|
|
|
22.02.2009, 15:55:17
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
22.02.2009, 15:55:33
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 1348 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Niebo Nr użytkownika: 182 |
Adam daj spokoj jestes przedstawicelem handlowym to wiemy tu na forum i przestań gadać koszały opały.Nawet w niedziele prowadzisz swoja polityke a my kupimy albo nie kupimy to nasza sprawa i nie pleć głupot. Znajoma przedstawiciela HANDLOWEGO No teraz pewnie mu głupio -------------------- Herbata od mieszania łyżką nie zrobi się słodsza,ale samym mieszaniem można odwrócić uwagę że cukru niema.
|
|
|
|
22.02.2009, 16:02:20
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~~Adam~~ |
22.02.2009, 20:44:53
Wpis
|
|
Goście |
fajnie sie z wami pisze nawet was polubiłem , ale chyba mnie z kimś pomyliłyście ,nie chce mi sie już z wami dochodzić ,zycze wam duużooooo tanich mieszkanek , i nie mam zadnych mieszkań na sprzedaż !!! Pomagam komuś sprzedać jedno jedyne mieszkanko, Sprzedać nie oddać za darmo nie mylić zycze miłych snów w tym przecudownym Makowie
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.03.2010 - 00:13 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.