SCHRONISKO W OSTROWI MAZOWIECKIEJ
|
![]() ![]() |
SCHRONISKO W OSTROWI MAZOWIECKIEJ
|
| ~aaaaa dddd iiiii~ |
27.10.2008, 13:35:08
Wpis
|
|
Goście |
ZAPRASZAM NA STRONĘ, ZAPRASZAM W ODWIEDZINY- BEZPAŃSKIM PROSM Z OSTROWSKIEGO SCHRONISKA POTRZEBNE SĄ NOWE DOMY !
www.ostrow.schronisko.net |
|
|
|
| ~Kochająca pieski~ |
18.11.2008, 10:39:43
Wpis
|
|
Goście |
ZAPRASZAM NA STRONĘ, ZAPRASZAM W ODWIEDZINY- BEZPAŃSKIM PROSM Z OSTROWSKIEGO SCHRONISKA POTRZEBNE SĄ NOWE DOMY ! www.ostrow.schronisko.net Za pieniądze które przesyłają was ludzie na konta to zwierzetom dajcie nowe domy anie kase bierzecie sobie a one taki chude,dla mnie to nie ludzkie chcieliście założyć schronisko to wydaje mi sie ze powinna być dobra opieka nad nimi napewno od państwa DOSTAJECIE na te zwierzaki i wydaje mi sie ze to im sie należy jakas cześć!!!!!!! |
|
|
|
| ~aaaaa dddd iiiii~ |
24.11.2008, 16:54:24
Wpis
|
|
Goście |
Za pieniądze które przesyłają was ludzie na konta to zwierzetom dajcie nowe domy anie kase bierzecie sobie a one taki chude,dla mnie to nie ludzkie chcieliście założyć schronisko to wydaje mi sie ze powinna być dobra opieka nad nimi napewno od państwa DOSTAJECIE na te zwierzaki i wydaje mi sie ze to im sie należy jakas cześć!!!!!!! moja Droga ja jestem wolontariuszem, który przyjeżdza tam,robi zdjęcia i wyciąga psy. Jakim prawem mówisz, że ludzie wpłacają kasę a nic nie dzieje się ze zwierzętami? Za wpłacone pieniądze kupujemy karmę, szczepionki, leki i witaminy, zabieramy też psiaki na leczenie do Warszawy, umieszczamy w hotelach szukając dla nich domu na cito. Wydajemy pieniadze na ogłsozenia w gazetach, na róznych portalach- nawet nie masz pojęcia jaka to praca i nikt mi za nią nie płaci- robię to, bo tak samo jak TY kocham zwierzęta. Schronisko nie dostaje pieniedzy od Państwa - dostaje jedyne JEDNORAZOWO pieniądze za psa z gminy i czy on znajdzie dom w miesiac czy nie znajdzie go przez kolejne 10 lat to dofinansowanie, rzekłabym zapłata za wyłapanie jest jednorazowa. Zamiast gadać, że psiaki są biedne przyjedz i pomóż ! Najlatwiej jest siedziec przez kompem i pisac takie głupoty. Psów jest około 250 - znajdziesz dom dla 1% czyli dla 2 chociaz?????????? |
|
|
|
| ~Gość~ |
11.01.2009, 14:35:13
Wpis
|
|
Goście |
moja Droga ja jestem wolontariuszem, który przyjeżdza tam,robi zdjęcia i wyciąga psy. Jakim prawem mówisz, że ludzie wpłacają kasę a nic nie dzieje się ze zwierzętami? Za wpłacone pieniądze kupujemy karmę, szczepionki, leki i witaminy, zabieramy też psiaki na leczenie do Warszawy, umieszczamy w hotelach szukając dla nich domu na cito. Wydajemy pieniadze na ogłsozenia w gazetach, na róznych portalach- nawet nie masz pojęcia jaka to praca i nikt mi za nią nie płaci- robię to, bo tak samo jak TY kocham zwierzęta. Schronisko nie dostaje pieniedzy od Państwa - dostaje jedyne JEDNORAZOWO pieniądze za psa z gminy i czy on znajdzie dom w miesiac czy nie znajdzie go przez kolejne 10 lat to dofinansowanie, rzekłabym zapłata za wyłapanie jest jednorazowa. Zamiast gadać, że psiaki są biedne przyjedz i pomóż ! Najlatwiej jest siedziec przez kompem i pisac takie głupoty. Psów jest około 250 - znajdziesz dom dla 1% czyli dla 2 chociaz?????????? Wolałabym szukać domu i jedzenia dla dzieci - nikt się nimi nie przejmuje. Piesek wazny - ale nie wazniejszy chyba od człowieka. Ludziom dajcie te witaminy... |
|
|
|
| ~aaaaa dddd iiiii~ |
12.01.2009, 16:28:28
Wpis
|
|
Goście |
Wolałabym szukać domu i jedzenia dla dzieci - nikt się nimi nie przejmuje. Piesek wazny - ale nie wazniejszy chyba od człowieka. Ludziom dajcie te witaminy... a szukasz - czy tylko byś wolała szukać ? nikt nikomu przecież nie broni zaopiekować się dziećmi, różni ludzie mają różne preferencje. Nsajwazniejsze, żeby pomagąc, tym ,którzy tego potrzebują. |
|
|
|
| ~Babcia 59 lat~ |
12.01.2009, 19:53:56
Wpis
|
|
Goście |
Wolałabym szukać domu i jedzenia dla dzieci - nikt się nimi nie przejmuje. Piesek wazny - ale nie wazniejszy chyba od człowieka. Ludziom dajcie te witaminy... Więc to zrób i pomagaj ludziom ja pomagam pieskom jak co roku przesyłam pieniążki. Teraz bylam na stronce chińskiej i w glowie ci sie nie miści co oni robia a pieskami, wypatroszają ich i mają te futerka na zabawki, celowo je łapia, szok nie poleće wam tej stronki bo tego nie da sie ogladać dlatego pomagam zwierzętoim polskim >Kazdy robi co mu w duszy gra.Ty możesz pomagać ludziom ale twoje uwagi sa nie na miejscu. A moze wogole nikomu nie pomagasz tylko lubisz pisac komentarze a takim stylu. |
|
|
|
| ~maniek~ |
12.01.2009, 21:32:12
Wpis
|
|
Goście |
Czy mozesz powiedziec na jakich portalach i jakich gazetach umieszczacie platne (zaznaczam PLATNE) ogloszenia bo cos mi tu nie pasuje.
|
|
|
|
| ~aaaaa dddd iiiii~ |
20.01.2009, 13:50:56
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.03.2010 - 20:08 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.