Tygodnik Ostrołęcki

Reply to this topicStart new topic
SCHRONISKO W OSTROWI MAZOWIECKIEJ
~aaaaa dddd iiiii~
wpis 27.10.2008, 13:35
Wpis #1
Goście

ZAPRASZAM NA STRONĘ, ZAPRASZAM W ODWIEDZINY- BEZPAŃSKIM PROSM Z OSTROWSKIEGO SCHRONISKA POTRZEBNE SĄ NOWE DOMY !

www.ostrow.schronisko.net
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~Kochająca pieski~
wpis 18.11.2008, 10:39
Wpis #2
Goście

CYTAT(aaaaa dddd iiiii @ 27.10.2008, 13:35) *
ZAPRASZAM NA STRONĘ, ZAPRASZAM W ODWIEDZINY- BEZPAŃSKIM PROSM Z OSTROWSKIEGO SCHRONISKA POTRZEBNE SĄ NOWE DOMY !

www.ostrow.schronisko.net

Za pieniądze które przesyłają was ludzie na konta to zwierzetom dajcie nowe domy anie kase bierzecie sobie a one taki chude,dla mnie to nie ludzkie chcieliście założyć schronisko to wydaje mi sie ze powinna być dobra opieka nad nimi napewno od państwa DOSTAJECIE na te zwierzaki i wydaje mi sie ze to im sie należy jakas cześć!!!!!!!

+Quote Post
~aaaaa dddd iiiii~
wpis 24.11.2008, 16:54
Wpis #3
Goście

CYTAT(Kochająca pieski @ 18.11.2008, 10:39) *
Za pieniądze które przesyłają was ludzie na konta to zwierzetom dajcie nowe domy anie kase bierzecie sobie a one taki chude,dla mnie to nie ludzkie chcieliście założyć schronisko to wydaje mi sie ze powinna być dobra opieka nad nimi napewno od państwa DOSTAJECIE na te zwierzaki i wydaje mi sie ze to im sie należy jakas cześć!!!!!!!

moja Droga ja jestem wolontariuszem, który przyjeżdza tam,robi zdjęcia i wyciąga psy. Jakim prawem mówisz, że ludzie wpłacają kasę a nic nie dzieje się ze zwierzętami? Za wpłacone pieniądze kupujemy karmę, szczepionki, leki i witaminy, zabieramy też psiaki na leczenie do Warszawy, umieszczamy w hotelach szukając dla nich domu na cito. Wydajemy pieniadze na ogłsozenia w gazetach, na róznych portalach- nawet nie masz pojęcia jaka to praca i nikt mi za nią nie płaci- robię to, bo tak samo jak TY kocham zwierzęta.

Schronisko nie dostaje pieniedzy od Państwa - dostaje jedyne JEDNORAZOWO pieniądze za psa z gminy i czy on znajdzie dom w miesiac czy nie znajdzie go przez kolejne 10 lat to dofinansowanie, rzekłabym zapłata za wyłapanie jest jednorazowa.
Zamiast gadać, że psiaki są biedne przyjedz i pomóż !
Najlatwiej jest siedziec przez kompem i pisac takie głupoty.

Psów jest około 250 - znajdziesz dom dla 1% czyli dla 2 chociaz??????????

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 7.01.2009 - 01:08
Tygodnik Ostrołęcki nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com