SCHRONISKO W OSTROWI MAZOWIECKIEJ
|
![]() ![]() |
SCHRONISKO W OSTROWI MAZOWIECKIEJ
|
| ~aaaaa dddd iiiii~ |
27.10.2008, 13:35
Wpis
|
|
Goście |
ZAPRASZAM NA STRONĘ, ZAPRASZAM W ODWIEDZINY- BEZPAŃSKIM PROSM Z OSTROWSKIEGO SCHRONISKA POTRZEBNE SĄ NOWE DOMY !
www.ostrow.schronisko.net |
|
|
|
| ~Kochająca pieski~ |
18.11.2008, 10:39
Wpis
|
|
Goście |
ZAPRASZAM NA STRONĘ, ZAPRASZAM W ODWIEDZINY- BEZPAŃSKIM PROSM Z OSTROWSKIEGO SCHRONISKA POTRZEBNE SĄ NOWE DOMY ! www.ostrow.schronisko.net Za pieniądze które przesyłają was ludzie na konta to zwierzetom dajcie nowe domy anie kase bierzecie sobie a one taki chude,dla mnie to nie ludzkie chcieliście założyć schronisko to wydaje mi sie ze powinna być dobra opieka nad nimi napewno od państwa DOSTAJECIE na te zwierzaki i wydaje mi sie ze to im sie należy jakas cześć!!!!!!! |
|
|
|
| ~aaaaa dddd iiiii~ |
24.11.2008, 16:54
Wpis
|
|
Goście |
Za pieniądze które przesyłają was ludzie na konta to zwierzetom dajcie nowe domy anie kase bierzecie sobie a one taki chude,dla mnie to nie ludzkie chcieliście założyć schronisko to wydaje mi sie ze powinna być dobra opieka nad nimi napewno od państwa DOSTAJECIE na te zwierzaki i wydaje mi sie ze to im sie należy jakas cześć!!!!!!! moja Droga ja jestem wolontariuszem, który przyjeżdza tam,robi zdjęcia i wyciąga psy. Jakim prawem mówisz, że ludzie wpłacają kasę a nic nie dzieje się ze zwierzętami? Za wpłacone pieniądze kupujemy karmę, szczepionki, leki i witaminy, zabieramy też psiaki na leczenie do Warszawy, umieszczamy w hotelach szukając dla nich domu na cito. Wydajemy pieniadze na ogłsozenia w gazetach, na róznych portalach- nawet nie masz pojęcia jaka to praca i nikt mi za nią nie płaci- robię to, bo tak samo jak TY kocham zwierzęta. Schronisko nie dostaje pieniedzy od Państwa - dostaje jedyne JEDNORAZOWO pieniądze za psa z gminy i czy on znajdzie dom w miesiac czy nie znajdzie go przez kolejne 10 lat to dofinansowanie, rzekłabym zapłata za wyłapanie jest jednorazowa. Zamiast gadać, że psiaki są biedne przyjedz i pomóż ! Najlatwiej jest siedziec przez kompem i pisac takie głupoty. Psów jest około 250 - znajdziesz dom dla 1% czyli dla 2 chociaz?????????? |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.01.2009 - 01:08 |