Tygodnik Ostrołęcki
< 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
~ta~
wpis 22.10.2008, 14:32:05
Wpis #41
Goście

,,takich osob jak wyszomirskich" posluchaj .... ich rodziny nie znasz i ,,on" ma racje to ze Paweł popełnił bład NIE MACIE PRAWA wypowiadac sie na temat ,,wyszomirskich"
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~Gość~
wpis 22.10.2008, 14:45:33
Wpis #42
Goście

PAWEŁKU JESTESMY Z TOBA!!!!!!! wroci i jeszcze sie wszyscy zdziwicie - wierzymy smile.gif

+Quote Post
~Zszokowana~
wpis 22.10.2008, 14:50:14
Wpis #43
Goście

ludzie uspokujcie sie. to ze wypowiadacie sie na temat Wyszomirskich jest po prostu zalosne. nie znacie tych ludzi nie macie pojecia jak wyglada i wygladala sytuacja w ich domu. Ja znam tych ludzi osobiscie i mnie boli to co tu wypisujecie. czy nie zdajacie sobie sprawy z tego ze rodzina Pawla tez to czyta? i jak oni przezywaja wszytsko co tu piszecie. owszem pawel nie zamierzenie doprowadzil do smierci chlopaka ale nadal pozostaje czlowiekiem a zakzdej istocie ludzkiej nalezy okazac szacunek a nie mieszac go z blotem. kazdy sie wypowiada na temat samej bojki a czy byliscie tam? wydajecie osąd a nie macie zadnych podstaw do wypowiadania sie.
I ciekawa jestem czy kazdy z was by mial tyle odwagi by wrocic do kraju i trafic do wiezienia. Kazdy jest mocny tylko w gebie. Ogarnijcie sie ludzie tyle powiem...

+Quote Post
~ostrołęka~
wpis 28.01.2010, 20:41:00
Wpis #44
Goście

idiota na zawsze pozostanie idiotą. bezwzględu na to gdzie bedzie i co bedzie robic.

+Quote Post
~GOSC~
wpis 2.02.2010, 19:54:23
Wpis #45
Goście

CYTAT(<ja> @ 2.01.2008, 22:40:13) *
widziałam sie z Pawłem po tej całej sytuacji kilka dni po całym zajściu.... widziałam jego zachowanie.... On naprawdę żałował tego co się stało, żałował....Wobec mnie był kulturalny i miły. czemu widzicie tylko jego winę?? może ta druga osoba się do tego jakoś przyczyniła?? ja nie będę nikogo tu osądzać, wiem jedno Paweł musi zostać ukarany ale nie róbcie z niego od razu zabójcy.... czemu młody chłopak na całe swoje życie popsuć?? Ja osobiście trzymam stronę Pawełka...

A KIM ON WEDŁUG CIEBIE JEST JAK NIE ZABUJCOL MOŻNE ANIOŁKIEM I TEN CO ZGINOL ZABIŁ SIĘ SAM

+Quote Post

< 1 2 3
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 15.03.2010 - 08:05

Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.

Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.

Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com