Policjant straszy policją, a czynszu nie zaplaci
|
![]() ![]() |
Policjant straszy policją, a czynszu nie zaplaci
|
| ~Gość~ |
27.08.2008, 19:26:27
Wpis
|
|
Goście |
Policjant straszy policją a czynszu nie zaplaci, bo slyszal w telewizji, że w Polsce nie płacą a, że prezes przyszła do domu więc niech się wynosi, moze warto zapytać przelożonego czy mam sie bać bo postraszył jeszcze , że mnie nagra
|
|
|
|
| ~Gość~ |
27.08.2008, 19:36:09
Wpis
|
|
Goście |
Cos mi komputer pada i nie zapisalo się, wyjasniam ze jest to jeden bloczek za ktory odpowiadam, i prosilam, ze jak zalega to niech napisze podanie kiedy i w jakich ratach będzie go stać, zreszta poprzednia prezes juz mnie uprzedzała, ze strach rozmawiać, ze moze postraszyć policją i chyba zaraz do niej zadzwonię, ze slowa jej prawie sie spełniły.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
13.08.2009, 17:22:53
Wpis
|
|
Goście |
Wcale mnie nie dziwi zachowanie Pułtuskiego policjanta, oni wszyscy w teorii dobrzy tyle że praktyka i życie u nich leży.
|
|
|
|
| ~telewidz~ |
23.01.2010, 16:06:14
Wpis
|
|
Goście |
Jutro tj. w niedzielę 24 stycznia 2010 roku
TVP3 info o godz.20.50 w cyklicznym programie Młodzież Kontra czyli.......Pod ostrzałem przekaże na żywo spotkanie młodzieżówek partyjnych z Panem Ryszardem Czarneckim, europosłem PiS temat dyskusji: Wojna o Projekty Konstytucji Gościowi można pocztą elektroniczną przesłać pytania na adres: mk@mlodziezkontra.pl |
|
|
|
| ~Gość~ |
31.01.2010, 12:07:59
Wpis
|
|
Goście |
Jutro tj. w niedzielę 24 stycznia 2010 roku TVP3 info o godz.20.50 w cyklicznym programie Młodzież Kontra czyli.......Pod ostrzałem przekaże na żywo spotkanie młodzieżówek partyjnych z Panem Ryszardem Czarneckim, europosłem PiS temat dyskusji: Wojna o Projekty Konstytucji Gościowi można pocztą elektroniczną przesłać pytania na adres: mk@mlodziezkontra.pl telewidzyku pomyliłeś forum; nie politykuj... |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 11.03.2010 - 15:03 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.