![]() ![]() |
| ~Gośc~ |
1.12.2008, 10:53:48
Wpis
|
|
Goście |
człowieku nie czepiaj sie ateisty bo te slowa to ja napisalm w odpowiedzi do rozsądnego ateisty, nie bywasz chyba na forach i nie wiesz komu odpowiadasz ,,tu taka prawda. Znam taka paniusie latająco co rano do kościółka na mszę, chyba kiedys zdecyduje sie i zadzonie do proboszcza, ze źle wychowuje swoje owieczki albo nieskutecznie bo sa to wydry a nie matki, jakieś zarazy a nie kobiety, przeklinaja wyyzywaja po wejściu w progi / a w moim domu mówilo sie po powrocie z kościoła Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus / a tu stos obelg od rana. Potem rozwala sie tyłek przed telewizorkiem i następna modlitwa to seriale telewizyjna i stamtad czerpie sie następna chęc do życia i siłę, żeby wsadzać następne szpilki jak to robia w brazylijskich serialach. Oto obraz matki, babki katoliczki z Makowa Mazowieckiego, parafia świetego Józefa." a rozsądny ateista pisze wile prawdy o ludziach tych biegających co niedziela do kościółka, przyjmujacych komunie świętą to oni własnie obrażaja BOga bo za chwilę wchodzą do domu jak ci pisałam i bluzgaja jak szewc oto tak wyglada matka i babka w naszej rodzinie. A co najgorsze ze znam kleryka ktory będzie niegdlugo wyświęcany co za 100 zl skłamal, dla kasy facet będzie oskarżony.Wiem o tym ale nie mam tez odwagi to zeznać, napewnoi robie źle ale boje sie o rodzinę. Ty jesteś zwykła ciota i nie zciemniaj,jesteś taka sama jak on tylko w dwóch osobach. |
|
|
|
| ~Gość~ |
1.12.2008, 18:11:50
Wpis
|
|
Goście |
Ty jesteś gorszy od tych wymienionych,więc się nie popisuj ile przeżyłeś, poczytaj jednak trochę i może zrozumiesz,że nie tylko ty masz przeżycia[prawdopodobnie erotyczne jako eunuch i tak to cię boli,że już nie możesz]poczekamy co prawda,choc zapewne nie będe miał tej przyjemności jak przyjdzie do ciebie ta" biała z kosą"jak wdedy będziesz śpiewał,znam podobnych ateistów co 35 lat temu byli tacy sami jak ty,a teraz co niedziela widzę ich w kościele i to przy samym ołtarzu,co prawda niektórzy z nich chodzą o lasce ale w t.z.w. dobrych czasach ściągali krzyże w urzędach czy szkołach,więc nie blużnij synu,przyjdzie czas i na ciebie a wtedy przwinie ci się filmik z całego twojego zas,,,,go życia i co wtedy zrobisz,więc póki czas worek pokutny na schaby i na kolana. Masz siano i plewy w swej glowie zamiast rozumu.Nie strasz nikogo swoja religia ,ze "biala z kosa przyjdzie" ,worek pokutny i na kolana tez juz Ci nie pomoze. |
|
|
|
| ~Gość~ |
1.12.2008, 18:51:30
Wpis
|
|
Goście |
Ty jesteś zwykła ciota i nie zciemniaj,jesteś taka sama jak on tylko w dwóch osobach. g..l...u c...i,,,e należalo by do Ciebie powiedzieć ale nie warto bo sam wiesz kim jesteś i ja tez to wiem, wiedzialm ze się odezwiesz bo to dotyczy twoje rodzinki a znalzalm cie po ID |
|
|
|
| ~Gośc~ |
2.12.2008, 11:24:54
Wpis
|
|
Goście |
g..l...u c...i,,,e należalo by do Ciebie powiedzieć ale nie warto bo sam wiesz kim jesteś i ja tez to wiem, wiedzialm ze się odezwiesz bo to dotyczy twoje rodzinki a znalzalm cie po ID Ty se możesz nagwizdac tam gdzie słońce nie dochodzi z tym twoim ID,kit wciskac możesz lumpom z makowskiego rynku, świadczy to o twojej głupocie i bezradności. |
|
|
|
| ~rozsądny ateista~ |
13.12.2008, 19:01:32
Wpis
|
|
Goście |
Tak naprawde, to nie mam nic przeciwko policjantom w Makowie z wyjątkiem "milicjantów" z okresu UB i SB. Pamięć o milicjantach nie jest dla mnie zbyt przyjemna. Ci którzy wcześniej torturowali, zabijali i zmuszali do zeznań dzisiej są emerytowanymi "ochroniarzami". U-bowcy i S-bowcy na codzień pracują w ochronie, posiadają ogromne emerytury za przymuszanie mieszkańców Makowskich do skladania nieprawdziwych zeznań.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.03.2010 - 16:30 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.