Tygodnik Ostrołęcki

Reply to this topicStart new topic
~Roman~
wpis 18.08.2008, 16:19
Wpis #1
Goście

Pogotowie przyjechalo w 15 min. z odleglego o 7 km Szczytna. A chlopaki walili równo browary zanim weszli do wody. Wiem bo tam bylem i widzialem.
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~Gość~
wpis 19.08.2008, 09:26
Wpis #2
Goście

Bardzo ciekawe jest to co piszesz........Skoro wszystko widziałeś to czemu nie zareagowałeś???? Najlepiej jest teraz zwalić winę na alkohol!! Nie wiem czemu, ale wśród wszystkich, którzy byli z Markiem nad jeziorem panuje dziwna zmowa milczenia....Może podzielcie się swoją wiedzą z najbliższymi Marka i prokuraturą!!

+Quote Post
~Gość~
wpis 19.08.2008, 15:10
Wpis #3
Goście

Przemowienie kapelana nad trumna tragicznie zmarlego czlowieka mnie przeraza.Ten czlowiek nie wie co mowi.

+Quote Post
~Roman~
wpis 20.08.2008, 14:04
Wpis #4
Goście

Jak oni nic nie mowia to ja tez nic nie powiem. Wogole nie po to sie odezwalem. Rozdraznilo mnie to, ze w tekscie podkreslono pozne przybycie pogotowia. A prawda jest taka, ze gdy je wzywano to juz bylo za pozno. Przypadkowi ludzie z osrodka nad jeziorem zareagowali perfekcyjnie. Profesjonalnie udzielono pierwszej pomocy. M mial poprostu niefart.

+Quote Post
~gosc~
wpis 20.08.2008, 16:33
Wpis #5
Goście

widze roman że tylko gadac umiesz, bo jak widziałes co się dzieje to trzeba było udzielic pomocy albo zareagowac a nie czekac na pogotowie a teraz cwaniaka zgrywasz nie warto nie wiesz jaki to ból dla najblizszych

+Quote Post
~Roman~
wpis 22.08.2008, 12:51
Wpis #6
Goście

Pisalem przeciez ze pomoc zostala udzielona natychmiast!

+Quote Post
~:(~
wpis 22.08.2008, 14:26
Wpis #7
Goście

Roman, nie chodzi o to, czy szybko została udzielona pomoc, czy nie........Mnie tylko boli najbardziej, ze on tak długo leżał w wodzie i NIKT niby tego nie widział!!! Nie wchodził do wody sam, tylko z grupą osób.........Dziwne:(

+Quote Post
~dido~
wpis 28.08.2008, 17:54
Wpis #8
Goście

Uczestnicy tego straszliwego dnia[nie wszyscy] wydają się sztucznie wyluzowani.Mam nadzieję,że do końca życia będą się z tym gryżli,jednak oni sprawiają zupełnie odwrotne wrażenie ,jakby to nie była ich wina,a przecież po części jest,bo skoro pojechało tam ich tyle to jeden drugiego powinien pilnować.Jestem pewien,że gdyby Jego Dziewczyna nie zauważyła Jego nieobecności to oni zorientowali by się dopiero rano,że Go nie ma.

+Quote Post
~dido~
wpis 28.08.2008, 18:05
Wpis #9
Goście

Zapomniałem dodać,że musicie być zdrowo porąbani,że w ogóle po pijaku weszliście do wody.

+Quote Post
~:(~
wpis 5.09.2008, 22:35
Wpis #10
Goście

wiesz co Dido, juz chciałam napisać, że ktoś madrze sie wypowiedział.............Ale twoja druga wypowiedz nie jest tego warta....dobrze, ze ty jestes swiety a do tego masz chyba w oczach alkomat!!!!!!!!

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 7.01.2009 - 06:33
Tygodnik Ostrołęcki nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com