Tygodnik Ostrołęcki
 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
Mistrzowie sztuk walki w Wyszkowie, Dotyczy środowiska sztuk walk w Wyszkowie
~mistrzunio~
wpis 6.05.2008, 00:30:04
Wpis #1
Goście

Ciekawi mnie fakt, że w Wyszkowie jest co najmniej kilku "wielkich" mistrzów różnych sztuk walk. Niektórzy posiadają baaardzo wysokie stopnie . czy ich umiejętności są równie wysokie? Co sądzicie o klubach przez nich prowadzonych?
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~karateman~
wpis 6.05.2008, 23:34:52
Wpis #2
Goście

Z tego co wiem to jest kung-fu z 9 danem i kobra z 6 danem

+Quote Post
~rodzic~
wpis 8.05.2008, 22:46:06
Wpis #3
Goście

Mnie też to ciekawi, bo bym dzieciaka zapisał na jakies sztuki walki. Gdzie i do kogo najlepiej posłać dziecko ?

+Quote Post
~mistrzunio~
wpis 9.05.2008, 21:26:27
Wpis #4
Goście

widzę , że sporo osób czyta ale jakoś nikt nie chce się wypowiedzieć sad.gif Tylko dwie osoby? Co to za forum......

+Quote Post
~też rodzic~
wpis 14.05.2008, 08:09:57
Wpis #5
Goście

Jest sekcja na Rybienku, i tam chyba jakiś gość z czarnym pasem prowadzi, Grajczyk chyba. Jest kungfu ale tam nie byłem i była też sekcja na mosirze ale przenieśli się do liceum ( do "norwida") przy stadionie i tam prowadzą ludzie z ostrowi też z czarnymi pasami. jest . Generalnie to karate robią Grajczyk, Osytek i ci z Ostrowi, a kung-fu robi Jeż.

+Quote Post
~zzzzzz~
wpis 21.05.2008, 20:24:57
Wpis #6
Goście

A kogo to w ogóle obchodzi?

+Quote Post
~kiedyś trenowałem~
wpis 11.06.2008, 18:44:50
Wpis #7
Goście

Mnie by obeszło. To nawet ciekawe.

+Quote Post
~alonso~
wpis 17.06.2008, 22:24:13
Wpis #8
Goście

Tylu ludzi czyta a nikt się nie wpisuje.Ciekawe ....

+Quote Post
~kyok~
wpis 23.07.2008, 19:23:18
Wpis #9
Goście

Pozdrowienia dla wszystkich którzy lubią kyokushin!

+Quote Post
~Łukasz~
wpis 16.09.2008, 13:14:01
Wpis #10
Goście

ja cwicze kung fu w ostrowi mazowieckiej juz jakies 7-8lat treningi odbywaja sie w liceum ogolnoksztalcacym na ulicy kosciuszki na sali gimnastycznej we wtorki i piatki o godz 17. treningi prowadzi Pan andrzej Kaczmarczyk, goraco wsyztskcih zapraszam poniewaz treningi nastawione sa na obrone i walke na ulicy nie tylko plywanie w powietrzu, aha jeszcze jedna wazna rzecz - nie warto sugerowac sie stopniem jaki ma trener bo to bez znaczenia, najwiecej zalezy od nastawienia i sposobu nauczania trenera, a Pan Andrzej robi to naprawde swietnie.

Wszystkich goraco zapraszam zeby samemu zobaczyc i sie przekonac.

Pozdrawiam.

+Quote Post
~kyokushin~
wpis 18.09.2008, 10:04:31
Wpis #11
Goście

A ja juz od wielu lat trenuje kyok w Ostrowi i uważam,że to lepszy klub. Jest dużo ćwiczących, jest oddzielna sekcja dla dzieci a starsi mają normalne twarde treningi bez plątających się dzieciaków. I można sprawdzić się na zawodach, które sa często. Zapraszam do nas aby sobie porównać.

+Quote Post
~kyokushin~
wpis 18.09.2008, 10:06:18
Wpis #12
Goście

Oczywiście w Szkole Podstawowej nr 3 , ulica Widnichowska. 17.30 - dzieci, 18.30- starsi

+Quote Post
~kyokushin~
wpis 18.09.2008, 10:07:50
Wpis #13
Goście

w poniedziałki i czwartki smile.gif)

+Quote Post
~Łukasz~
wpis 18.09.2008, 11:47:32
Wpis #14
Goście

Witam,

bylem u was (czyt. kyokushin) na jednym treningu dla starszych, treningi ok, fajne tylko brakuje mi kilku rzeczy mianowicie: u was jest typowe karate i do tego sie ograniczacie.Na naszych treningach nastawiamy sie na walke realna(owszem mamy elementy ruchowe''formy'' ale dosc rzadko) uzywamy najskuteczniejszych elementow ze roznych sztuk walk, nie ograniczamy sie tylko do samego kung fu. W naszym systemie uzywamy dzwigni i rzutow, walki w stujce oraz w parterze. wiec jezdzimy na zawody nie tylko walk w stujce i form ale rowniez ju jitsu i wyniki sa naprawde bardzo dobre. 2 tyg temu wrocilem z Chin(bylem trenowac) i moge powiedziec, ze nasza sekcja jak i umiejetnosci ludzi od nas naprawde stoja na wysokim poziomie.

Zapraszam na treningi - wrotek i piatek godz 17 Liceum Ogólnokształcące im. Mikołaja Kopernika Ostrów Maz. ul. Kościuszki 36

+Quote Post
~bolo~
wpis 22.09.2008, 20:02:34
Wpis #15
Goście

A ja myślałem , że wróciłeś z paraolimpiady biggrin.gif

+Quote Post
~Łukasz~
wpis 25.09.2008, 09:18:32
Wpis #16
Goście

predzej przerobiliby mnie na kisiel i ciastka wink.gif

+Quote Post
~bolo~
wpis 26.09.2008, 18:44:07
Wpis #17
Goście

Przyjdź lepiej do nas na treningi, będziesz miał jakąś korzyść. smile.gif

+Quote Post
~Łukasz~
wpis 30.09.2008, 11:42:31
Wpis #18
Goście

do was, tzn. gdzie?

i o jaką korzyść Ci chodzi? huh.gif

+Quote Post
§ławek
wpis 3.10.2008, 18:52:31
Wpis #19
Nowy
*
Grupa: Oczekujący na zatwierdzenie
Wpisów: 1
Nr użytkownika: 174

Chodzę na treningi Kung-fu w Ostrowi i tak jak pisze Łukasz,są one na wysokim poziomie.Nie żebyśmy byli najlepsi,albo co,ale zachęcam do takich treningów nie tylko w Ostrowi,ale i w Wyszkowie i Warszawie.Wtedy dopiero można wyrażać opinie.

+Quote Post
~~xxd~~
wpis 8.10.2008, 15:08:06
Wpis #20
Goście

Witam
Chciałbym sie dowiedziec jak najwięcej na temat tego kung-fu w Ovi , mogli byście mi napisac o nim jak najwięcej np
Grupa wiekowa, itp itd
Dzięki

+Quote Post

1 2 3 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 12.03.2010 - 16:57

Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.

Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.

Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com