MONITORING
|
![]() ![]() |
MONITORING
|
| ~julita~ |
18.11.2008, 16:46:01
Wpis
|
|
Goście |
Witam,przeczytałem artykuł w TO i dowiedziałem się że będę miał w swoim WIELKIM NIEBEZPIECZNYM miasteczku monitoring a ja pytam po co to komu,czy tu nagminie mordują ,gwałcą,napadają ja o niczym takim nie słyszę,a nasza rada chce ot tak wywalić dużą bańkę na pare kamerek.Więc pomyślałem i tak sobie wymyśliłem że to pewnie jakiś radny szykuje sobie posadkę bo przecież ktoś w te monitory będzie musiał się gapić,i na pewno nie za darmochę,będzie kaska,będzie etacik BRAWO.Wiadomo jak jest w takich miasteczkach jak nasze,praca jest dla rodzinki i znajomków a reszta w świat za chlebem,znam ludzi co mają po kilka szkół ale pracy nie ma,jak gdzieś mają kogoś przyjąć to cały RÓŻAN wcześniej wie kto to będzie.
|
|
|
|
| ~SAMO-RZĄD~ |
18.11.2008, 19:41:13
Wpis
|
|
Goście |
dobrze powiedziane na cholere to komu tyle kasy może lepiej za tą kase dać jeść dzieciom z całej gminy za darmo i przecież jest teraz moda na darmowe szczepienia dla dziewczynek żeby potem na raka nie chorowały w ogóle wszystkie szczepionki mogłyby być w tak rozrzutnej gminie za darmo,zobaczymy kto dostanie tą robote-pewnie były radny.
|
|
|
|
| ~~gość~~ |
19.11.2008, 12:53:33
Wpis
|
|
Goście |
NO TO JUŻ W TYM RÓŻANIE NA ŁBY POUPADALI,KTOŚ KTO BĘDZIE TO ZAKŁADAŁ A POTEM TEN CO BĘDZIE OBSŁUGIWAŁ TO MUSI TAM MIEĆ CHODY I JAKIEŚ MOCNE ARGUMENTY BO KASA OGROMNA A MOŻE ZROBIĆ REFERENDUM KTO ZA KTO PRZECIW PRZECIEŻ TO KASA WSZYSTKICH LUDZI Z GMINY.MOŻE LEPIEJ TE PIENIĄDZE PRZEZNACZYĆ NA ETAT DLA KOGOŚ KTO SIĘ ZAJMIE PROMOCJĄ I SZUKANIEM INWESTORÓW ALE TAK PROFESJONALNIE BO TA DZIURA TO MIASTO EMERYTÓW I RENCISTÓW,WYSTARCZYŁ BY JEDEN PORZĄDNY INWESTOR TO MOŻE BY SIĘ TU COŚ RUSZYŁO.PODOBNO JEST KTOŚ TAKI W GMINIE ALE GDZIE EFEKTY NIEWIEM,DLA TYCH CO RZĄDZĄ W RÓŻANIE PROMOCJA POLEGA CHYBA TYLKO NA ORGANIZOWANIU IMPREZ O WĄTPLIWEJ JAKOŚCI I ZAPOTRZEBOWANIU,PO CO WYWALAĆ KASĘ NA JAKIEŚ DROGIE ZESPOŁY TYPU KOMBI PO CO TO KOMU,MOŻE LEPIEJ ZORGANIZOWAĆ JAKIŚ KLUB Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA BO JEST HALA ALE CHYBA NIEWIELE SIĘ TAM DZIEJE,MOŻE LEPIEJ ZA TĄ KASE ZROBIC ŚCIEŻKI ROWEROWE BO TU DUŻO LUDZI KORZYSTA Z ROWERÓW A TE GARAŻE NA OSIEDLU BLOKÓW TO JUŻ TOTALNA PORAŻKA.MAM POMYSŁ A MOŻE ZA TĄ KASE KUPIĆ PERE PORZĄDNYCH GARNITURÓW DLA PANA BURMISTRZA .
|
|
|
|
| ~Gość~ |
13.02.2009, 14:57:56
Wpis
|
|
Goście |
NO TO JUŻ W TYM RÓŻANIE NA ŁBY POUPADALI,KTOŚ KTO BĘDZIE TO ZAKŁADAŁ A POTEM TEN CO BĘDZIE OBSŁUGIWAŁ TO MUSI TAM MIEĆ CHODY I JAKIEŚ MOCNE ARGUMENTY BO KASA OGROMNA A MOŻE ZROBIĆ REFERENDUM KTO ZA KTO PRZECIW PRZECIEŻ TO KASA WSZYSTKICH LUDZI Z GMINY.MOŻE LEPIEJ TE PIENIĄDZE PRZEZNACZYĆ NA ETAT DLA KOGOŚ KTO SIĘ ZAJMIE PROMOCJĄ I SZUKANIEM INWESTORÓW ALE TAK PROFESJONALNIE BO TA DZIURA TO MIASTO EMERYTÓW I RENCISTÓW,WYSTARCZYŁ BY JEDEN PORZĄDNY INWESTOR TO MOŻE BY SIĘ TU COŚ RUSZYŁO.PODOBNO JEST KTOŚ TAKI W GMINIE ALE GDZIE EFEKTY NIEWIEM,DLA TYCH CO RZĄDZĄ W RÓŻANIE PROMOCJA POLEGA CHYBA TYLKO NA ORGANIZOWANIU IMPREZ O WĄTPLIWEJ JAKOŚCI I ZAPOTRZEBOWANIU,PO CO WYWALAĆ KASĘ NA JAKIEŚ DROGIE ZESPOŁY TYPU KOMBI PO CO TO KOMU,MOŻE LEPIEJ ZORGANIZOWAĆ JAKIŚ KLUB Z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA BO JEST HALA ALE CHYBA NIEWIELE SIĘ TAM DZIEJE,MOŻE LEPIEJ ZA TĄ KASE ZROBIC ŚCIEŻKI ROWEROWE BO TU DUŻO LUDZI KORZYSTA Z ROWERÓW A TE GARAŻE NA OSIEDLU BLOKÓW TO JUŻ TOTALNA PORAŻKA.MAM POMYSŁ A MOŻE ZA TĄ KASE KUPIĆ PERE PORZĄDNYCH GARNITURÓW DLA PANA BURMISTRZA . No , piszac o tych garniturach dla burmistrza zapomniałeś wspomnieć o panu przewodniczącym który w gronie znajomych już kaze tytułować się przyszłym burmistrzem, jemu też mogłoby coś skapnąć. |
|
|
|
| ~Gość~ |
13.02.2009, 16:59:08
Wpis
|
|
Goście |
No , piszac o tych garniturach dla burmistrza zapomniałeś wspomnieć o panu przewodniczącym który w gronie znajomych już kaze tytułować się przyszłym burmistrzem, jemu też mogłoby coś skapnąć. Rozan to strasznie dziwne miasto.Jego mieszkancy to w wiekszosci ludzie naplywowi.Rodowitych Rozaniakow tam jest niewielu. Przed II wojna swiatowa 75% ludnosci Rozana stanowili obywatele polscy narodowosci Zydowskiej.Po wojnie zasiedlali to miasto ludzie z innych regionow i tak jest do dnia dzisiejszego.Co madrzejsi bardziej wyksztalceni Rozaniacy miasto to opuszczali bo jakos nie mieli zbyt wiekszych mozliwosci tu rozwoju.Naplywali do tego miasteczka ludzie ktorzy nie sprawdzali sie w swoim srodowiskach a tu jakos znajdoywali swoja przystan. Powinien powstac Zwiazek rodowitych Rozaniakow |
|
|
|
| ~Gość~ |
15.02.2009, 17:08:10
Wpis
|
|
Goście |
Rozan to strasznie dziwne miasto.Jego mieszkancy to w wiekszosci ludzie naplywowi.Rodowitych Rozaniakow tam jest niewielu. Przed II wojna swiatowa 75% ludnosci Rozana stanowili obywatele polscy narodowosci Zydowskiej.Po wojnie zasiedlali to miasto ludzie z innych regionow i tak jest do dnia dzisiejszego.Co madrzejsi bardziej wyksztalceni Rozaniacy miasto to opuszczali bo jakos nie mieli zbyt wiekszych mozliwosci tu rozwoju.Naplywali do tego miasteczka ludzie ktorzy nie sprawdzali sie w swoim srodowiskach a tu jakos znajdoywali swoja przystan. Powinien powstac Zwiazek rodowitych Rozaniakow No to pisz do Tel Aviwu, polski obywatelu. Ten różn naprawdę jest pogięty i poświdrowany. |
|
|
|
| ~Gość~ |
15.02.2009, 21:19:28
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~Gość~ |
16.02.2009, 12:24:28
Wpis
|
|
Goście |
Tak prawie caly rynek wraz z okoliczyni ulicami to wlasnosc obywateli polskich narodowsci zydowskiej ktorym zostala zabrana. W myśl powiedzenia "wasze ulice, nasze kamienice". Aha, miło że ci obywatele narodowości żydowskiej przypomnieli sobie o polskim obywatelstwie. |
|
|
|
| ~Gość~ |
16.02.2009, 16:29:03
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~Gość~ |
16.02.2009, 17:32:39
Wpis
|
|
Goście |
W myśl powiedzenia "wasze ulice, nasze kamienice". Aha, miło że ci obywatele narodowości żydowskiej przypomnieli sobie o polskim obywatelstwie. Bardzo milo dzieki temu mogl w Rozanie zostac odkupiony cmentarz zydowski.Cmentarz ten zostal zabrany i przeksztalcony w pole uprawne.Dzis nadal jest cmentarzem. |
|
|
|
| ~emerytka~ |
5.03.2009, 15:59:09
Wpis
|
|
Goście |
No , piszac o tych garniturach dla burmistrza zapomniałeś wspomnieć o panu przewodniczącym który w gronie znajomych już kaze tytułować się przyszłym burmistrzem, jemu też mogłoby coś skapnąć. A ja Makowianka i tak podziwiam władze Różana.Podziwiam was, ze macie szkołe LO bo kiedyś wasze dzieci musialy dojeżdząc do Makowa dzisiaj macie ich gdzieś.wierzę w was też ze bezie i szkola Wyższa na wzor pułtuska, macie finanse macie piękny teren , ludzi tez z głową myślącą a nie tak jak u nas , pomyśl szkoly wyższe padl. Napewno będzie to trudne ale warto pokazać ze potraficie,Pozdrawiam wldze Różana , Burmistrza i mądrych radnych. |
|
|
|
| ~Gość~ |
5.03.2009, 16:42:43
Wpis
|
|
Goście |
A ja Makowianka i tak podziwiam władze Różana.Podziwiam was, ze macie szkołe LO bo kiedyś wasze dzieci musialy dojeżdząc do Makowa dzisiaj macie ich gdzieś.wierzę w was też ze bezie i szkola Wyższa na wzor pułtuska, macie finanse macie piękny teren , ludzi tez z głową myślącą a nie tak jak u nas , pomyśl szkoly wyższe padl. Napewno będzie to trudne ale warto pokazać ze potraficie,Pozdrawiam wldze Różana , Burmistrza i mądrych radnych. I co tak sie podlizujesz .Jak Ci nie wstyd na stare lata. |
|
|
|
| ~Gość~ |
5.03.2009, 16:56:22
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~Gość~ |
5.03.2009, 17:14:24
Wpis
|
|
Goście |
A wam z makowa nie będzie wstyd ze w Różanie będzie szkoła wyższa. POzdrawiam Różaniaków. Rozan ma wielkie tradycje w szkolnictwie.Pomys utworzenia w Rozanie wyzszej szkoly bylby bardzo dobry.Taki pomysl utworzenia wyzszej szkoly w Rozanie juz kiedys byl jednak pomysl upadl bo uwczesni Radni i Burmistrz nie byli zainteresowani |
|
|
|
| ~kupię dom lub mieszkanie~ |
5.03.2009, 17:16:13
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
5.03.2009, 19:21:43
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 1718 Dołączył: 29.12.2007 Nr użytkownika: 96 |
O ile pamietam to rozmawiamy na temat monitoringu ktory uwazam jest potrzebny a nie dyskutujemy o zydach w Rozanie. Pozdrowka
-------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
5.03.2009, 19:37:01
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
5.03.2009, 20:27:56
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 1718 Dołączył: 29.12.2007 Nr użytkownika: 96 |
Julito rozumiem ze masz jakies problemy ktorych zrodla niestety nie jestem w stanie okreslic, ale monitoring (nie monitoryng) jest potrzebny. Nie sadze jednak by firma ktorej przedstawiciel byl na spotkaniu RM dawala korzystne warunki dla naszego miasta i nad tym trzeba sie zastanowic czy przypadkiem nikt nie dostal "w lape" Patrzac na popisy "gowniarswa" wieczorowa pora jestem zdecydowanie za monitorowaniem tego pieknego miasteczka.
Co do Zydow w Rozanie to jest zupelnie oddzielny temat i mozemy o tym podyskutowac w oddzielnym watku. -------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
17.03.2009, 16:37:13
Wpis
|
|
Goście |
Julito rozumiem ze masz jakies problemy ktorych zrodla niestety nie jestem w stanie okreslic, ale monitoring (nie monitoryng) jest potrzebny. Nie sadze jednak by firma ktorej przedstawiciel byl na spotkaniu RM dawala korzystne warunki dla naszego miasta i nad tym trzeba sie zastanowic czy przypadkiem nikt nie dostal "w lape" Patrzac na popisy "gowniarswa" wieczorowa pora jestem zdecydowanie za monitorowaniem tego pieknego miasteczka. Co do Zydow w Rozanie to jest zupelnie oddzielny temat i mozemy o tym podyskutowac w oddzielnym watku. אין לי ארץ אחרת ! בעז"ה נחזור לאדמתינו בסיני, עזה, ועוד! פושעי אוסלו לדין! |
|
|
|
| ~Marceli szpak~ |
17.03.2009, 16:47:52
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.03.2010 - 14:08 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.