Tygodnik Ostrołęcki
 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
~mariolka~
wpis 17.11.2008, 14:35
Wpis #1
Goście

wszystkie tak się nadajecie na miss jak wół do karety
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~Gość~
wpis 17.11.2008, 20:44
Wpis #2
Goście

Mariolka, to może ty wystartujesz, jak takaś mądra??

+Quote Post
~Kerri~
wpis 18.11.2008, 15:43
Wpis #3
Goście

Ty Mariolka nie bądź taka mądra!To że ty sie nie nadajesz nie znaczy że my także!Sie znalazła~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Żal.!

+Quote Post
~Kaja~
wpis 18.11.2008, 15:50
Wpis #4
Goście

O a ty nie bądz taka do przodu Mariolka gadasz na nas a sama to mordy nie chcez pokazac.Chciałabym zobaczyc tą twoją zrytą morde dziecko szczescia się znalazło taka urna jestes brzydulo.?!

+Quote Post
~Kasiul~
wpis 18.11.2008, 15:57
Wpis #5
Goście

A ty mariolka nie bądź taka do przodu bo ci z tyłu zabraknie.!Takie ładne dziewczyny a ty sie wymądrzasz .!A może ty sie pokarz najpierw i potem dopiero oceniaj kogos .!Sie znalazła wielka Miss POLONIA 980r p.n.e.!!!!!!!!!!!!!!

+Quote Post
~Julia16~
wpis 18.11.2008, 16:04
Wpis #6
Goście

Eee.Mariolka ty to jakas dziwna jestes dziecko,pff wgl to znasz te dziewczyny widziałas je na zywo chociaz jeden raz .?NIEE.!! więc czeko prujesz d*** . No i wiesz te laseczki na żywo są jeszcze ładniejsze. Więc wiesz
Poszły na miss bo wiedzą że mają szanse na wygraną a ty widze sama siebie nie doceniasz i chyba sie w lustrze nie widziałas wiec zanim odwozysz swoją cuchnacą obrzydłą mordeczke pomyśl beybee daje Ci dobrą rade ja bo już wygrałam miss publicznosci i foto No i wiesz (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
~karolinaa~
wpis 18.11.2008, 16:13
Wpis #7
Goście

Tyy .! Mariolka .!A ty to moze sie nadajesz na te miss .?! Bo mi sie nie wydaje .! Ja tam poszłam bo jestem świadoma swojej wartości i wiem że mam szanse jak te wszystkie dziewczyny .! Pzdr. dla Sylwii i Agaty:) Które też tam ze mną poszły i wszystkie poszłyśmy tam nie dla wygranej lecz dla zabawy żeby sie dobrze bawic a nie siedziec w domu i nic nie robic .! Więc sie tak nie wymandrzaj .! I wgl pzdr. dla wszystkich uczestniczek tego konkursu i nie martwcie sie tym niedorozwiniętym bachorem;) A te głupie komentarze sobie darujcie .!Więc jak macie cos do powiedzenia to lepiej stulcie dziub i nic nie gadajcie .!Poprostu to zachowajcie dla siebie .!

+Quote Post
~Gość~
wpis 18.11.2008, 16:21
Wpis #8
Goście

Dzięękujęę Karolinkoo i na wzajem ;*;* Weź wogule po co wy dyskutujecie z tąą całąą Mariolkąą jak ona napewno by nie miała szans na wygrana przez jej tą pięęknąą gatkee ale dobraa//
będę szczera nie wyszłam za ładnie ale to co za to wyy dziewczyny wyszłyscie Boskoo i nie przejmujcie sięę tymi co nam wrzucają one nie poszły ich strataa POZDROO laski ;*;*;*

+Quote Post
~Ona ;*~
wpis 19.11.2008, 18:05
Wpis #9
Goście

Uwazam zeE tee dziEwczeta maja szanse na wygrana ! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) I podziwiam je za odwage a wszyscy ktorzy potrafia sie z nich smiac poOprostu zazdroszcza !
pzdr. dla dziewczat ;**

+Quote Post
~Ostap ;)~
wpis 23.11.2008, 22:59
Wpis #10
Goście

Julcia moja kochana wygra oczywiscie xD ;*

+Quote Post
~Alka4333~
wpis 24.11.2008, 14:22
Wpis #11
Goście

Fajniee też bym chciała wystąpić SUPPER (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

+Quote Post
~Marcin<1985>~
wpis 28.11.2008, 18:12
Wpis #12
Goście

poszły tam bo myślą że są fajne. Nawet porozmawiać z nimi nie ma o czym co zresztą widać po ich komentarzach. Prawdziwe piękności poprzez swoją skromność nie zdecydowały by się na ten żałosny konkurs.

+Quote Post
Fallenangelv
wpis 28.11.2008, 18:33
Wpis #13
Swojak
Grupa: Użytkownicy zarejestrowani
Wpisów: 261

Nr użytkownika: 182

CYTAT(Marcin<1985> @ 28.11.2008, 18:12) *
poszły tam bo myślą że są fajne. Nawet porozmawiać z nimi nie ma o czym co zresztą widać po ich komentarzach. Prawdziwe piękności poprzez swoją skromność nie zdecydowały by się na ten żałosny konkurs.

Coś w tym jest.Poziom umysłowy(sądząc po komentarzach)pozostawia wiele do życzenia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
~Wiki.;*~
wpis 28.11.2008, 21:59
Wpis #14
Goście

Drogi Marcinie...xd Czytajac Twoj jakze zalosny komentarz dochodze do wnioskow ze Twoim zdaniem na obojetnie jakie wybory miss ida same 'brzydkie' dziewczyny a te pieknosci ktore sa skromne siedza w domu..Tak? Hmm..masz dziwny tok myslenia... moim zdaniem sporej ilosci dziewczat bioracym udzial w wyszkowskim miss nastolatek mozna pozazdroscic urody... A co do Ciebie to hmm... bez komentarza..A i tak wgl to skad mozesz wiedziec czy one sa madre czy tez nie... przeciez ich nie znasz wiec nie oceniaj... zalosnee...

+Quote Post
~Zigi~
wpis 28.11.2008, 22:32
Wpis #15
Goście

CYTAT(Wiki.;* @ 28.11.2008, 21:59) *
Drogi Marcinie...xd Czytajac Twoj jakze zalosny komentarz dochodze do wnioskow ze Twoim zdaniem na obojetnie jakie wybory miss ida same 'brzydkie' dziewczyny a te pieknosci ktore sa skromne siedza w domu..Tak? Hmm..masz dziwny tok myslenia... moim zdaniem sporej ilosci dziewczat bioracym udzial w wyszkowskim miss nastolatek mozna pozazdroscic urody... A co do Ciebie to hmm... bez komentarza..A i tak wgl to skad mozesz wiedziec czy one sa madre czy tez nie... przeciez ich nie znasz wiec nie oceniaj... zalosnee...

Nie musi ich znać.Inteligencja człowieka wyraża się w sposobie wysławiania się i dobierania słów a jak na razie ma rację.Słownictwo dosyć ubogie.
Jak piszesz komentarz to hmmmmmmmmmmmmmmmm -się nie zastanawiaj godzinę co by tu napisać.

+Quote Post
~Wiki.;*~
wpis 29.11.2008, 13:00
Wpis #16
Goście

CYTAT(Zigi @ 28.11.2008, 22:32) *
Nie musi ich znać.Inteligencja człowieka wyraża się w sposobie wysławiania się i dobierania słów a jak na razie ma rację.Słownictwo dosyć ubogie.
Jak piszesz komentarz to hmmmmmmmmmmmmmmmm -się nie zastanawiaj godzinę co by tu napisać.

Po pierwsze to ja nie biore w tym udzialu wiec mnie nie oceniaj a po drugie skad mozesz wiedziec ze zastanawialam sie godzine co by tu napisac... wrecz przeciwnie pisanie tego komentarza zajelo mi bardzo malo czasu...xd... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Nie wszystkie dziewczyny pisza tu komentarze wiec nie oceniaj wszystkich... Zreszta nie mam zamiaru tu z toba dyskutowac bo ze tak powiem 'toniesz w moim brodziku intelektualnym' .xd

+Quote Post
~:Tomson:~
wpis 29.11.2008, 15:18
Wpis #17
Goście

ja mogę potwierdzić opinie Marcina gdyż znam znaczną większość tych dziewczyn i wiem co się o nich mówi. A co do Marcina: znakomicie wyciągnął wniosek z komentarzy PSEUDOMISEK

+Quote Post
~Vaj~
wpis 29.11.2008, 16:01
Wpis #18
Goście

CYTAT(Wiki.;* @ 29.11.2008, 13:00) *
Po pierwsze to ja nie biore w tym udzialu wiec mnie nie oceniaj a po drugie skad mozesz wiedziec ze zastanawialam sie godzine co by tu napisac... wrecz przeciwnie pisanie tego komentarza zajelo mi bardzo malo czasu...xd... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm... Nie wszystkie dziewczyny pisza tu komentarze wiec nie oceniaj wszystkich... Zreszta nie mam zamiaru tu z toba dyskutowac bo ze tak powiem 'toniesz w moim brodziku intelektualnym' .xd

n

'toniesz w moim brodziku intelektualnym' .xd
-skąd to wziełaś bo napewno sama tego nie wymyśliłaś (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
I nie wywyższaj się bo i tak jesteś ...................................................

+Quote Post
~Zax~
wpis 29.11.2008, 16:03
Wpis #19
Goście

[quote name='Vaj' date='29.11.2008, 16:01' post='7738']
n

'toniesz w moim brodziku intelektualnym' .xd
-
W brodziku to chodzą małe dzieci i ty widać masz intelekt takiego małego dziecka.

+Quote Post
~Karolina~
wpis 29.11.2008, 19:53
Wpis #20
Goście

yy...skoro tak wszyscy znacie te dziewczyny to może je opiszcie w skrócie .! Podajcie imiona,zainteresowania i jakie są !!!
Nie znacie ich i tyle .! I jeśli sie kogoś nie zna to nie ocenia się po zdjęciu!!!Jak wy to wszyscy robicie!!!!
Jest na tym forum kilka normalnych ludzi którzy piszą normalne komentarze a nie pokazują swojej wyższości!!!!
One nie poszły tam dla wygranej .! Ani dla popularności .! Tylko dla zabawy!!!Poszły tam po to żeby się bawic .!
WIEM bo sama tam poszłam i znam je już wszystkie i każda tak mówi!!!! Zreszto przeczytajcie sobie ich opisy w Wyszkowiaku,,każda ma albo że dla zabawy albo że chciała sprawdzic swoje możliwości, przeżyc przygode.....Mylicie się, nie znacie ich i mówicie głupoty!!!A może zazdrościcie !!!!

To jest przygoda,zabawa...te wszystkie próby....uczenie się układów na wyjścia....spotkania ze stylistami.../to nie jest takie proste/

Nie oceniajcie tak nas.............bo my to robimy dla czegoś nowego w naszym życiu.

+Quote Post

1 2 3 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 7.01.2009 - 14:13
Tygodnik Ostrołęcki nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com