![]() ![]() |
| ~ZZ~ |
23.11.2008, 22:12:11
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~Gość~ |
23.11.2008, 23:12:37
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~220V~ |
24.11.2008, 10:42:42
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~ZS~ |
24.11.2008, 10:52:30
Wpis
|
|
Goście |
CYTAT(Gość @ 23.11.2008, 15:45)
I to wlasnie jest bledem ,ze muzeum udestepnia sale takim ludziom.Muzeum to miejsce nie dla takich spotkan.Wstyd!,Wstyd! i jeszcze raz WSTYD!!!!!! A może i ty jesteś jakiś tam Tajny Współpracownik? |
|
|
|
24.11.2008, 11:02:40
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 1364 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Niebo Nr użytkownika: 182 |
A może po prostu niektórzy boją się ks.Isakowicza-Zaleskiego?
I boją się prawdy -------------------- Herbata od mieszania łyżką nie zrobi się słodsza,ale samym mieszaniem można odwrócić uwagę że cukru niema.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
24.11.2008, 15:40:35
Wpis
|
|
Goście |
CYTAT(Gość @ 23.11.2008, 15:45) I to wlasnie jest bledem ,ze muzeum udestepnia sale takim ludziom.Muzeum to miejsce nie dla takich spotkan.Wstyd!,Wstyd! i jeszcze raz WSTYD!!!!!! A może i ty jesteś jakiś tam Tajny Współpracownik? Jesli mam zaspokoic Twoja ciekawosc wiec Ci odpowiem nie nie bylem tajnym wspolpracownikiem.Oczywiscie to moje oswiadczenie Ci nie da satysfakcji wiec najchetniej okreslibys mnie ,ze jestem komunista,pedofilem,pedalem,zboczencem,zydem i wieloma innymi slowani.Napewno znalazbys jakis dowod na to ze ktores z tych okreslen do mnie by przylgnelo.Tez bys uzywal okreslen ze robisz to dla poznania prawdy i ta prawda ma nas wyzwolic. Zaczym sie kogos o cos posadzi trzeba miec niepodwazalne dowody.Czasami sady sie myla i wydaja wyroki skazujace na niewinnych ludzi.Oszczerstwami i pomowieniami mozna zabic czlowieka.Czy sie nad tym zastanawiales. |
|
|
|
| ~Gość~ |
24.11.2008, 15:53:12
Wpis
|
|
Goście |
[quote name='220V' date='24.11.2008, 10:42' post='7492']
Z mienia publicznego każdy może korzystać ale ty to chyba w nazizm wierzysz bo byś wszystko zakazał na wyłączność dla ,,rasy panów'' [/q Do wszystkiego trzeba podchodzic rozwaznie i z rozumem.Muzeum Kultury Kurpowskiej zostalo powolane zupenie w innym celu niz promocja ksiazek Ks.Isakiewicza.On nic wspolnego ani z rejonem kurpowszczyzny nie ma, ani z krzewieniem ani dokumentowaniem kultury tego regionu. Ciekawi mnie czy Muzeum udostepnilo by swoja sale np.Swiadkom Jechowy na spotkanie . Pozostaje wstyd dla Muzeum.Wstyd!Wsdtyd!WSTYD!!!!! |
|
|
|
| ~Gość~ |
24.11.2008, 15:56:05
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~V2~ |
24.11.2008, 15:57:17
Wpis
|
|
Goście |
Jesli mam zaspokoic Twoja ciekawosc wiec Ci odpowiem nie nie bylem tajnym wspolpracownikiem.Oczywiscie to moje oswiadczenie Ci nie da satysfakcji wiec najchetniej okreslibys mnie ,ze jestem komunista,pedofilem,pedalem,zboczencem,zydem i wieloma innymi slowani.Napewno znalazbys jakis dowod na to ze ktores z tych okreslen do mnie by przylgnelo.Tez bys uzywal okreslen ze robisz to dla poznania prawdy i ta prawda ma nas wyzwolic. Zaczym sie kogos o cos posadzi trzeba miec niepodwazalne dowody.Czasami sady sie myla i wydaja wyroki skazujace na niewinnych ludzi.Oszczerstwami i pomowieniami mozna zabic czlowieka.Czy sie nad tym zastanawiales. Nie martw się nie będę cię oczerniał bo to nie mój styl(nawet cię nie znam więc po co?) tylko dziwi mnie ta nienawiść do Zaleskiego.Po mojemu on szuka prawdy choć dla wielu środowisk w którym on sam się obraca jest niewygodna albo nawet i niebezpieczna .Takie jest moje zdanie ja tylko chcę żeby ludzie byli uświadomieni że kler nie jest taki święty za jaki się podaje.Przez cały czas oszukiwali ludzi a powinni być im wsparciem w ciężkich czasach. |
|
|
|
| ~Gość~ |
24.11.2008, 16:16:41
Wpis
|
|
Goście |
Nie martw się nie będę cię oczerniał bo to nie mój styl(nawet cię nie znam więc po co?) tylko dziwi mnie ta nienawiść do Zaleskiego.Po mojemu on szuka prawdy choć dla wielu środowisk w którym on sam się obraca jest niewygodna albo nawet i niebezpieczna .Takie jest moje zdanie ja tylko chcę żeby ludzie byli uświadomieni że kler nie jest taki święty za jaki się podaje.Przez cały czas oszukiwali ludzi a powinni być im wsparciem w ciężkich czasach. Widzisz ks.Zalweski w swojej ksiazce ujawnia ludzi ktorzy zekomo wspolpracowali z SB.Osoby zaprzeczaja aby takimi byli.Dlaczego mam wiec wiezyc temu ksiedzu a nie osobie podejzanej? Wiadomo kto popiera ksiedza i kto za tym wszystkim stoi. To ze kler nie jest i nie byl swiety wiemy o tym doskonale z histori i to tej odleglej i tej najnowszej.Nic mnie jednak nie upowania ,zeby wrzucac wszystkich do jednego wora. |
|
|
|
| ~Venom~ |
24.11.2008, 16:29:47
Wpis
|
|
Goście |
[Osoby zaprzeczaja aby takimi byli.Dlaczego mam wiec wiezyc temu ksiedzu a nie osobie podejzanej?
Teraz to już widzisz że zagalopowałeś się w swoich rozmyślaniach. Nie wierzysz Zaleskiemu-wporządku masz swoje zdanie ale skąd ja mam np: wierzyć osobom podejrzanym-nie jestem taki pewny ich prawdomówności. Za swoje błędy się płaci .czemu nie jedna osoba z kręgów naukowych się ujawniła i przeprosiła a księżom nawet to przez myśl nie przejdzie tylko nadal upierają się przy swoim). Skąd masz pewność żę Zaleski kłamie a ONI nie? Co by mu to dało? |
|
|
|
| ~Gość~ |
24.11.2008, 16:55:05
Wpis
|
|
Goście |
[Osoby zaprzeczaja aby takimi byli.Dlaczego mam wiec wiezyc temu ksiedzu a nie osobie podejzanej? Teraz to już widzisz że zagalopowałeś się w swoich rozmyślaniach. Nie wierzysz Zaleskiemu-wporządku masz swoje zdanie ale skąd ja mam np: wierzyć osobom podejrzanym-nie jestem taki pewny ich prawdomówności. Za swoje błędy się płaci .czemu nie jedna osoba z kręgów naukowych się ujawniła i przeprosiła a księżom nawet to przez myśl nie przejdzie tylko nadal upierają się przy swoim). Skąd masz pewność żę Zaleski kłamie a ONI nie? Co by mu to dało? Widzisz kiedys ludzie byli osadzani i pomawiani.W czasie przesluchan stosowano rozne metody .Zreszto sa stosowane do dnia dzisiejszego w niektorych krajach.Mam na mysli turtury roznego rodzaju.Ludzie w czasie tych przesluchan przyznawali sie do przypisywanych im czynow,choc ich nie popelnili.W wielu krajach sady wydaja wyroki na niewinnych ludziach jest ich naprawde bardzo duzo.Wszystko nieraz wskazuje ,ze dana osoba popelnila ten czyn,osoba oskarzona zaprzecza ale nikt nie daje wiary w to co ona ma na swoja obrone.Pozniej po latach osoba ta zostaje uniewinniona bo zaistniala pomylka.Osadzic czlowieka jest bardzo latwo,obronic sie(udowodnic swoja niewinnosc) jest znacznie trudniej a jak znam zycie czasami wogole jest to niemozliwe. Obecnie osoby pokrzywdzone w czasie PRL maja prawo dochodzic swoich prawd przed sadami i to czynia. |
|
|
|
| ~Venom 33~ |
24.11.2008, 19:57:56
Wpis
|
|
Goście |
Widzisz kiedys ludzie byli osadzani i pomawiani.W czasie przesluchan stosowano rozne metody .Zreszto sa stosowane do dnia dzisiejszego w niektorych krajach.Mam na mysli turtury roznego rodzaju.Ludzie w czasie tych przesluchan przyznawali sie do przypisywanych im czynow,choc ich nie popelnili.W wielu krajach sady wydaja wyroki na niewinnych ludziach jest ich naprawde bardzo duzo.Wszystko nieraz wskazuje ,ze dana osoba popelnila ten czyn,osoba oskarzona zaprzecza ale nikt nie daje wiary w to co ona ma na swoja obrone.Pozniej po latach osoba ta zostaje uniewinniona bo zaistniala pomylka.Osadzic czlowieka jest bardzo latwo,obronic sie(udowodnic swoja niewinnosc) jest znacznie trudniej a jak znam zycie czasami wogole jest to niemozliwe. Obecnie osoby pokrzywdzone w czasie PRL maja prawo dochodzic swoich prawd przed sadami i to czynia. Tylko jak odróżnić Kata od Ofiary? |
|
|
|
| ~As~ |
24.11.2008, 20:12:40
Wpis
|
|
Goście |
[quote name='Venom 33' date='24.11.2008, 19:57' post='7524']
Tylko jak odróżnić Kata od Ofiary? Myśle że Zaleski potrafi ich odróżnić.Odróżnić oprawców ukrytych za kurtyną kłamstw, schowanych wilków w owczej skórze |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.03.2010 - 01:47 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.