Tygodnik Ostrołęcki

Reply to this topicStart new topic
~rls7~
wpis 25.06.2009, 06:03:43
Wpis #1
Goście

Czemu media żerują na śmierci ludzi?nie ma innych tematów? gdzie się podziała publicystyka w "Tygodniku"? teraz to tylko słup z ogłoszeniami
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~Gość~
wpis 25.06.2009, 07:59:51
Wpis #2
Goście

redaktorzy to hieny żerujące na cudzej tragedii... za grosz wyczucia - liczy się tylko prostackie szukanie sensacji. rzygać mi się chce na was

+Quote Post
~Gość~
wpis 25.06.2009, 08:11:47
Wpis #3
Goście

CYTAT(Gość @ 25.06.2009, 08:59:51) *
redaktorzy to hieny żerujące na cudzej tragedii... za grosz wyczucia - liczy się tylko prostackie szukanie sensacji. rzygać mi się chce na was

a moze czytając wezmiesz to jako ostrzeżenie........g....a babo

+Quote Post
~~gość~~
wpis 25.06.2009, 08:50:38
Wpis #4
Goście

A ja się cieszę, że piszą prawdę. Wielu ludziom pokazują tragedię innych przez co możemy zastanowić się nad własnym losem. Myślę, że Krzysztof wiele razy musiał myśleć o śmierci, jednak nie sam a z żoną. Podejrzewam, że pomyślał że jak nie będzie z nim to z nikim. I wiem co piszę, bo też mi się nie układa w małżeństwie też mam dwójkę dzieci, a mąż gdy wspomniałam o rozwodzie skomentował to dość szybko. Że kupi sobie szybki motor i walnie gdzieś(tak jakby chciał mnie ukarać za to że nam nie wychodzi). Tu pewnie jest podobnie. Ale ta historia pewnie nie jest indywidualnym przypadkiem...

+Quote Post
~MRÓWA~
wpis 25.06.2009, 10:15:44
Wpis #5
Goście

TA tragedia ukazuje jak ze zwykłego człowieka łatwo stać psychopatą,stres nieradzenie sobie z problemem do tego doprowadziło, nasuwa się tylko pytanie ze jeśli był po alkoholu to po co z nim jechały? on do staracenia nie miał juz nic jego zona wszystko. tak poprostu wyglada czesami rozwód po polsku

+Quote Post
~mrówa~
wpis 25.06.2009, 10:25:59
Wpis #6
Goście

CYTAT(Gość @ 25.06.2009, 09:11:47) *
a moze czytając wezmiesz to jako ostrzeżenie........g....a babo

ale ty jesteś madry szkoda ze inaczej ,pomysl o tych dzieciach co pozostały i z jakim piętnem bedą musiały zyć,kobieta ma prawo wyboru ,to nie trzeci świat

+Quote Post
~rozumek~
wpis 25.06.2009, 12:54:00
Wpis #7
Goście

Kolejna tragedia. A może warto się jednak zastanowić nad tym, czy wsiadać do samochodu z pijanym kierowcą.Nawet jeśli jak to określiła koleżanka "- Był nietrzeźwy, choć nie aż tak bardzo ". Nie wolno ryzykowć ! Szkoda życia. Niech to będzie jeszcze jedna przestroga. Szkoda, że ludzie lekceważą ostrzeżenia , nakazy i zakazy. Myślenie naprawde nie boli. smile.gif

+Quote Post
~~Aneta~~
wpis 25.06.2009, 19:13:05
Wpis #8
Goście

W Ameryce to nazywa się mnogie samobójstwo. Facet dla odwagi napił się alkoholu. Szkoda dzieci.

+Quote Post
~Rafał~
wpis 26.06.2009, 01:00:10
Wpis #9
Goście

Pytanie czy chciał ją nastraszyć czy było to umyślne samobójstwo? Czy skręcając w prawo próbował w ostatniej chwili uniknąć zderzenia czy też celował w przeciwny samochód?

+Quote Post
~dalszy znajomy~
wpis 26.06.2009, 01:02:50
Wpis #10
Goście

CYTAT(~gość~ @ 25.06.2009, 09:50:38) *
Myślę, że Krzysztof wiele razy musiał myśleć o śmierci...

Tu masz rację, mówił o niej dość często.

+Quote Post
~Gość~
wpis 2.07.2009, 21:06:14
Wpis #11
Goście

dobrze że ta historia została opisana,ale.....jest co do tego artykułu wiele "ale" bo kto ich znał wie jacy byli na prawde i że nie wszystko się tu zgadza...jedno jest pewne....zgineła wspaniała osoba,przyjaciółka,matka,córka,koleżanka,znajoma...dla każdego była kimś...
a co do tego to nie wiem czy on to planował,nieraz się odgrażał,ale zapewne tu miał duży wpływ alkohol....mógł rzeczywiście chcieć ją nastraszyć ale jak wiadomo po alkoholu nasze ciało nie współpracuje z nami tak jakbyśmy chcieli,zle ocenił sytuacje i...za późno zdecydował się na ucieczkę,żal mi strasznie Ani,bo jeszcze tego dnia robiła zakupy dla dzieciaczków i się cieszyła,zresztą jak zawsze,była uśmiechnięta i potrafiła cieszyć się z tego co ma po mimo przeciwności losu,taką ja zapamiętamy.....[*]

+Quote Post
~Gość~
wpis 5.07.2009, 20:00:38
Wpis #12
Goście

Nie wsiada sie z pijanym do samochodu!!!

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 17.03.2010 - 20:07

Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.

Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.

Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com