Tygodnik Ostrołęcki

Reply to this topicStart new topic
~baron~
wpis 2.06.2008, 22:14
Wpis #1
Goście

tak trzymac
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~rock'n'roll~
wpis 5.08.2008, 21:40
Wpis #2
Goście

Mam nadzieje, że mu się uda. To kino to serce naszego miasta.
Mam nadzieje tylko, że pub nie bedzie przeszkadzał w projekcji (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ja bym lepiej zainwestowała w jakąś kawiarenke, bo w wyszkowie ani jednej nie ma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
~GOŚĆ CZYTAJĄCY TE BZDURY~
wpis 2.09.2008, 18:37
Wpis #3
Goście

kupywałam ten tygodnik jak wychodził każdy nowy numer, ale po tych kłamstawach w ostatnich tygodniach dotyczące kina nie da się wogule czytać tej gazety,
każdy wie że to wina Straży bo nie umie ponieść kosztów swojej głupoty, zanim zrobili przetarg mogli poprostu przeczytać co powinni zrobić jakie dokumenty udostępnić.
Straż chce ściągać kase, za nic, tak naprawde i jeszcze mają problem, że ich kłopot wzioł sobie na głowę prywatna gościu, musi tam być kino, strażacy o tym wiedzą bo ludzie nic innego nie dadzą im tam zrobić, winne ponosi Straż definitywnie, mają problem wydać na prawnika 100zł żal im pieniążków takich dużych dla tego od maja nie zrobli umowy, śmiechu warte, głupota za głupotą
a największa głosu Wyszkowa, bo informacje przekazuje im nie właściwa osóbka, powinni z kilkoma osobami porozmawiać zanim piszą takie oszczersw[font="Arial Black"][/font]a.

+Quote Post
~Gość~
wpis 2.09.2008, 18:44
Wpis #4
Goście

kupywałam ten tygodnik jak wychodził każdy nowy numer, ale po tych kłamstawach w ostatnich tygodniach dotyczące kina nie da się wogule czytać tej gazety,
każdy wie że to wina Straży bo nie umie ponieść kosztów swojej głupoty, zanim zrobili przetarg mogli poprostu przeczytać co powinni zrobić jakie dokumenty udostępnić.
Straż chce ściągać kase, za nic, tak naprawde i jeszcze mają problem, że ich kłopot wzioł sobie na głowę prywatny gościu, musi tam być kino, strażacy o tym wiedzą bo ludzie nic innego nie dadzą im tam zrobić, winne ponosi Straż definitywnie, mają problem wydać na prawnika 100zł żal im pieniążków takich dużych dla tego od maja nie zrobli umowy, śmiechu warte, głupota za głupotą, chcą kase zarabiać a żal im na prawnika wydać żal tych z zarządu,
a największa głupota to głosu Wyszkowa, bo informacje przekazuje mieszkańcow Wyszkowa nie od osób które zajmują się tą sprawą tylko od osób trzecich, wystarczy pogadać z prezesem jednej i drugiej strony i informacje może będą wreszcie prawdziwe a nie głupota za głupotą, co tydzień coraz śmieszniejsze te artykuły, powinniśmy tego Kalinowskiego na rękach nosić, że chce dokładać aby wyszkowianie złapali tej kultury i od chamili się, w szczególności powinna to zrobić osoba która pisze takie głupoty

+Quote Post
~Gość~
wpis 1.11.2008, 20:58
Wpis #5
Goście

KUPOWAŁEM!
W OGÓLE!
WZIĄŁ!
PIENIĘDZY!

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 7.01.2009 - 00:54
Tygodnik Ostrołęcki nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com