Tygodnik Ostrołęcki
 1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
Kabaret Radnych, Co jeszcze nowego
~WYRWIGROSZ~
wpis 24.04.2009, 20:27:51
Wpis #1
Goście

Burzliwa komisja rady, kiedy się oni dogadają , Chyba po upływie kadencji.
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~byk...~
wpis 27.04.2009, 13:43:23
Wpis #2
Goście

Jak takie typy jak podlasin i skierkowski bedą w radzie zasiadac to trudno komukolwiek i kiedykolwiek sie bedzie z nimi dogadac, przeciez to dzieci specjalnej troski wszyscy to w Rozanie wiedzą

+Quote Post
~Gość~
wpis 27.04.2009, 14:52:23
Wpis #3
Goście

CYTAT(byk... @ 27.04.2009, 14:43:23) *
Jak takie typy jak podlasin i skierkowski bedą w radzie zasiadac to trudno komukolwiek i kiedykolwiek sie bedzie z nimi dogadac, przeciez to dzieci specjalnej troski wszyscy to w Rozanie wiedzą

Tak to" swieta pradwa."

+Quote Post
agent_orange
wpis 29.04.2009, 09:16:03
Wpis #4

Swojak
Grupa: Użytkownicy zarejestrowani
Wpisów: 1744
Nr użytkownika: 96

Zgadzam sie ze to swiry, ale panowie...ktos cholera na nich glosuje i to mnie zastanawia.

--------------------
Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.

+Quote Post
~Gość~
wpis 2.05.2009, 10:45:01
Wpis #5
Goście

CYTAT(byk... @ 27.04.2009, 14:43:23) *

A ja uważam ze Pan Podlasin wiele dobrego zrobił dla mieszkańców Miasta.Nie jestem mieszkanka Różana ale mam znajomych w Różanie i wiem ze to wartościowy czlowiek walczy dla ludzi a że mial ryse w życiorysie czy tam jakieś manko to nie znaczy ze jest kimś gorszym każdy w zyciu popelnia błędy ale jest za pokrzywdzonymi za biednymi. Nastepny temat w waszym mieście ........xxx / mam nadzieje ze burmistrz nie popelni błędu to mądry czlowiek ale kto wie?/.. prosze nie dac sie oglupic, niech żadna decyzja nie będzie polityczną dezycją nie będzie ,,górą" nad interesem mieszkanców.

+Quote Post
~Babcia z Makowa~
wpis 2.05.2009, 10:51:46
Wpis #6
Goście

CYTAT(agent_orange @ 29.04.2009, 10:16:03) *
Zgadzam sie ze to swiry, ale panowie...ktos cholera na nich glosuje i to mnie zastanawia.

Pomysl, czy daleko ci do świra bo wielu ludzi ma wątpliwości co do twojej osoby, ja natomiast myslę ze ty nie jesteś świerem, ze powinieneś moze nawet udac sie do psychiatry może pomoże, zostaw w spokoju radnych , ktorzy jak każdy maja prawo miec inne zdanie niz reszta radnych. widzisz weszli w sklad rady Miasta czyli ktoś oddal na nich glos na ciebie nikt pewnie by nie zaglosował, więc gdzie tylko mozesz to starasz sie przypinać łatke, czlowieku pomysl nad tym.Makowianka.

+Quote Post
~mieszkaniec..~
wpis 4.05.2009, 10:04:39
Wpis #7
Goście

CYTAT(Babcia z Makowa @ 2.05.2009, 11:51:46) *
Pomysl, czy daleko ci do świra bo wielu ludzi ma wątpliwości co do twojej osoby, ja natomiast myslę ze ty nie jesteś świerem, ze powinieneś moze nawet udac sie do psychiatry może pomoże, zostaw w spokoju radnych , ktorzy jak każdy maja prawo miec inne zdanie niz reszta radnych. widzisz weszli w sklad rady Miasta czyli ktoś oddal na nich glos na ciebie nikt pewnie by nie zaglosował, więc gdzie tylko mozesz to starasz sie przypinać łatke, czlowieku pomysl nad tym.Makowianka.

Babcia z Makowa niech sie zajmie radnymi w swoim miescie, Ci co na podlasina głosowali sami sobie pewnie teraz włosy z głowy wyrywają hehe, zresztą tego typka nie trzeba komentowac

+Quote Post
~Gość~
wpis 4.05.2009, 20:27:53
Wpis #8
Goście

CYTAT(mieszkaniec.. @ 4.05.2009, 11:04:39) *
Babcia z Makowa niech sie zajmie radnymi w swoim miescie, Ci co na podlasina głosowali sami sobie pewnie teraz włosy z głowy wyrywają hehe, zresztą tego typka nie trzeba komentowac

Do naszych radnych nie mam żadnych zastrzeżeń, do waszych też. Każdy o cos zabiega wiadomo, worek z pienięzmy nie jest z gumy stad każdy ma rację.

+Quote Post
agent_orange
wpis 5.05.2009, 19:32:11
Wpis #9

Swojak

CYTAT(Babcia z Makowa @ 2.05.2009, 11:51:46) *

Sluchaj babcia. Naprawde mam gleboko w powazaniu jesli chodzi o watpliwosci co do mojej osoby. Piszesz mi ze powinienem udac sie do psychiatry???
Kobieto. Ja sadze ze ludzie ktorzy oddaja swoje glosy na miejscowych glupkow powinni to niezwlocznie zrobic. Zaprzeczasz tez babcia samej sobie. Piszesz ze kazdy ma prawo miec inne zdanie. OK. Mam inne zdanie co do zdrowia psychicznego pana S i P i wyrazam to jasno. I nie przypinam tu nikomu latki. Posluchaj sobie na necie audio z posiedzen RM. A skoro juz tak pociskasz wazeline dwom miejscowym blaznom to bardzo prosze (tylko konkretnie) wymien osiagniecia tych dwoch panow. W punktach i bez sciemy. Czekam.

--------------------
Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.

+Quote Post
~Gość~
wpis 17.05.2009, 16:08:24
Wpis #10
Goście

CYTAT(Gość @ 2.05.2009, 11:45:01) *
A ja uważam ze Pan Podlasin wiele dobrego zrobił dla mieszkańców Miasta.Nie jestem mieszkanka Różana ale mam znajomych w Różanie i wiem ze to wartościowy czlowiek walczy dla ludzi a że mial ryse w życiorysie czy tam jakieś manko to nie znaczy ze jest kimś gorszym każdy w zyciu popelnia błędy ale jest za pokrzywdzonymi za biednymi. Nastepny temat w waszym mieście ........xxx / mam nadzieje ze burmistrz nie popelni błędu to mądry czlowiek ale kto wie?/.. prosze nie dac sie oglupic, niech żadna decyzja nie będzie polityczną dezycją nie będzie ,,górą" nad interesem mieszkanców.

Rysa w zyciorysie?Za to ryse powinien zgnic w kryminale.A co niby takiego dobrego zrobil dla mieszkancow?Podaj choc jeden przyklad.

+Quote Post
agent_orange
wpis 20.05.2009, 09:55:50
Wpis #11

Swojak

Jak widzisz babcia i inni znikneli w momencie kiedy trzeba podac konkretne dzialania tych dwoch blaznow z RM. Oni zreszta zachowuja sie tak samo jesli chodzi o konkrety. Ale za to wode leja artystycznie.

--------------------

+Quote Post
~Spotkanie~
wpis 27.05.2009, 08:39:24
Wpis #12
Goście

WOJEWODA W RÓŻANIE, co zaproponuje dla Różana.

+Quote Post
~t~
wpis 4.06.2009, 13:06:53
Wpis #13
Goście

CYTAT(Gość @ 2.05.2009, 11:45:01) *

co Ty możesz wiedzieć o Różanie,tyle samo co ja o Twoim miejscu pobytu-zameldowania??????????????????????//

+Quote Post
~t~
wpis 4.06.2009, 13:09:14
Wpis #14
Goście

CYTAT(Spotkanie @ 27.05.2009, 09:39:24) *
WOJEWODA W RÓŻANIE, co zaproponuje dla Różana.

niestety nie był i tym samym nic nie zaproponował,przecież i tak będzie w Europarlamencie, po co mu odwiedzać taki mały Różan:-)

+Quote Post
~Y~
wpis 5.06.2009, 09:21:50
Wpis #15
Goście

CYTAT(t @ 4.06.2009, 14:09:14) *
niestety nie był i tym samym nic nie zaproponował,przecież i tak będzie w Europarlamencie, po co mu odwiedzać taki mały Różan:-)

widze ze mister "t" biega po forach i sie wymądrza a tak naprawde to nic ciekawego nie ma do powiedzenia

+Quote Post
~Gość~
wpis 10.01.2010, 19:20:02
Wpis #16
Goście

kabaret radnych ruszył. Grupkami spotykają sie po kątach i ustawiają strategie wyborów. szkoda że oficjalnie na sesjach mają mało do powiedzenia

+Quote Post
~kruchy~
wpis 10.01.2010, 19:39:38
Wpis #17
Goście

CYTAT(agent_orange @ 5.05.2009, 19:32:11) *
Sluchaj babcia. Naprawde mam gleboko w powazaniu jesli chodzi o watpliwosci co do mojej osoby. Piszesz mi ze powinienem udac sie do psychiatry???
Kobieto. Ja sadze ze ludzie ktorzy oddaja swoje glosy na miejscowych glupkow powinni to niezwlocznie zrobic. Zaprzeczasz tez babcia samej sobie. Piszesz ze kazdy ma prawo miec inne zdanie. OK. Mam inne zdanie co do zdrowia psychicznego pana S i P i wyrazam to jasno. I nie przypinam tu nikomu latki. Posluchaj sobie na necie audio z posiedzen RM. A skoro juz tak pociskasz wazeline dwom miejscowym blaznom to bardzo prosze (tylko konkretnie) wymien osiagniecia tych dwoch panow. W punktach i bez sciemy. Czekam.

Plujesz nie tylko na p…, s…, itp.
Mam pytanie, co ty zrobiłeś dla mnie i mojego miasta, bo jak na razie to tylko gadu gadu a co dalej.

+Quote Post
agent_orange
wpis 10.01.2010, 20:07:28
Wpis #18

Swojak

no wlasnie....jak na razie to tylko gadu gadu pieprzy tu glupoty biggrin.gif

--------------------

+Quote Post
~Kruchy~
wpis 10.01.2010, 20:15:02
Wpis #19
Goście

Odpowiedz

+Quote Post
agent_orange
wpis 10.01.2010, 21:12:48
Wpis #20

Swojak

A czy ja jestem matka Teresa. Po pierwsze cie czlowieku nie znam a po drugie nie mam zadnego wplywu na decyzje RM.

--------------------

+Quote Post

1 2 3 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 16.03.2010 - 02:00

Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.

Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.

Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com