Tygodnik Ostrołęcki
< 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
~Podstawiony~
wpis 27.05.2008, 19:10
Wpis #41
Goście

Podobno na spotkaniu z Jaworowicz byli podstawieni ludzie wysławiający wójta Małkini w niebogłosy. Ciekawe za jaką bezpłatną wycieczkę wartości 4000 zł. Może ja bym pojechał? Bezpłatnie, radośnie, w doborowym towarzystwie, miło spędził bym czas nic nie robiąc. Ach marzenia.
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~Kamil~
wpis 27.05.2008, 19:35
Wpis #42
Goście

A ja wam mówię, że bez szabel i bagnetów się nie obędzie. Jestem za powstaniem gminy w Prostyni. Jest to jedyna droga do szybkiego rozwoju. Jak do tej pory brakuje u nas obecności Unii Europejskiej, Irlandii, inwestycji powiatowych i gminnych. Można powiedzieć "republika ukraina" 50 lat zacofania rozwojowego. Jeśli nic nie zrobimy to śmierć. Tylko bagnetem wytniemy wolność z pod okupacji małkińskiej kliki.

+Quote Post
~Wieśniak Kowalski XXL~
wpis 31.05.2008, 22:51
Wpis #43
Goście

Wieśniaki do wójta: z naszego wójta to kawał wójta. Nic nie robić tylko na wycieczki jeździć i w obcym mieście piwo pić. A my się zastanawiamy gdzie tu szambo wylać. Może na ziemię zwaną "Natura 2000"? Szambo w szambo!!!!!!!!!! Jak mamy chronić przyrodę jeśli wójt same kłody wali nam pod nogi. Chej warszawska brać zobaczcie jak żyć trzeba na małkińskich wsiach. Zobaczcie rządy wójta Kubaszewskiego jak zwalcza programy unijne wyrównywanie szans obszarów wiejskich. Strona małkińska bogactwo i przepych, kategoria A, strona Prostyńska brak wszystkiego co jest niezbędne do życia społecznego, kategoria C. Pytam się jak tu żyć?

+Quote Post
~Jodła~
wpis 7.06.2008, 17:10
Wpis #44
Goście

Mam pytanko, jak Wy wybieracie swoich radnych, jeśli was nie reprezentują? Wasi radni trzymają sztamę z wójtem, a na Was plecy wypinają. Dlaczego siedem wsi Prostyńskich nie ma swoich siedmiu radnych, tylko trzech?????? Czy to jest demokracja?

+Quote Post
~Leszek~
wpis 8.06.2008, 15:16
Wpis #45
Goście

Proponuję napisać do Premiera Donalda Tuska, On nas wysłucha i nam pomoże w naszych sprawach, jest z PO. Skarci krnąbrnego Wójta Małkini Górnej, będącego z PiS.

+Quote Post
~Rolek~
wpis 11.06.2008, 20:39
Wpis #46
Goście

No, kiedy ta blokada???? Jestem gotowy i popieram!!!!!!!!!

+Quote Post
~Rejs~
wpis 10.07.2008, 20:35
Wpis #47
Goście

Panie wójcie: precz, precz, precz!!!!!!!!!!! My wszystko widzimy. Do roboty, a nie bąki zbijasz.

+Quote Post
~jarek~
wpis 19.07.2008, 09:02
Wpis #48
Goście

Przepraszqam bardzo ale to skorwysynstwo zeby tak odcinać ludzio d swiata Małkinia to stacja wezlowa najpierw kolej zrezygnowal z połaczenia zsiedlacami potem zlikwidowano przejazd autobusów przez most . i tak oto np . połaczenie z bardziej odleglymi miejscowościami jak np kosów lacki staje sie wrecz gehenną . Przeciez mamy 21 wiek Era komputerów itp. a okazuje sie ze niejednokrotnie sa miejscowosci odcięte od swiata.Ja bardzo kocham i szanuje przyrode ale okazuje się ze jakis ptak jest ważniejszy od paru tysięcy ludzi... Coś chyba nie tak jest .... I powiem bardzo lagodnie komuś sie nieźle w głowce popikolilo.

+Quote Post
~Gość~
wpis 19.07.2008, 11:47
Wpis #49
Goście

Co na ten temat senator Cimoszewicz , który ma po trasie drogę kolejową i inni. Poseł Kalinowski , Sawicki i ostrołęccy posłowie.

+Quote Post
~MAŁKINIANKA~
wpis 24.07.2008, 10:16
Wpis #50
Goście

HAHAHAHA SAMI GO WYBRALIŚCIE A TERAZ CO??????? WYBORY NIEDŁUGO( TZN CHYBA ZA 2 LATA) MOŻNA TO ZMIENIĆ TRZEBA TYLKO CHCIEĆ!!!! ZMIENI SIĘ WÓJT TO I WSZYSTKO SIĘ POLEPSZY( ON JUŻ NAPCHAŁ SOBIE W KIESZENIE) TO JEDYNE ROZWIĄZANIE. POLECĄ URZĘDNICZKI ZARABIAJĄCE PO 5 TYŚ TO SIĘ W GŁOWIE NIE MIEŚCI CO SIĘ U NAS WYRABIA. A CO WÓJTA INTERESUJE, ŻE ZOSTALIŚCIE ODCIĘCI MA TO W GŁĘBOKIM POWAŻANIU, JAK SAMI NIE WEŹMIECIE SPRAWY W SWOJE RĘCE TO WAM NIKT NIE POMOŻE. ŻENADA!!!!!

+Quote Post
~KASKA~
wpis 4.08.2008, 22:50
Wpis #51
Goście

I co nic nie słychać na temat mostu?Cisza (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

+Quote Post

< 1 2 3
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 7.01.2009 - 04:56
Tygodnik Ostrołęcki nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com