![]() ![]() |
| ~sylwia~ |
9.05.2008, 20:54:39
Wpis
|
|
Goście |
Ciekawe jak bedzie z dojazdem karetki w nagłych przypadkach? Dotychczas karetka wysyłana była z Małkini co i tak dosyc długo trwało, wiec zastanowmy sie w jakim czasie przyjedzie z Ostrowi? BULWERSUJACE..
|
|
|
|
| ~Podolak~ |
17.05.2008, 16:05:10
Wpis
|
|
Goście |
Prostyń ma fajnego sołtysa!!!!!!!!!!! Codziennie integruje się z mieszkańcami lub sam w miejscu publicznym. Wydaje mi się to co najmniej niestosowne. Czy reprezentuje mieszkańców czy wójta?????
|
|
|
|
| ~Podolak~ |
17.05.2008, 19:25:36
Wpis
|
|
Goście |
Cytryneczka? A jaka jest w Prostyni cytryneczka? Powiedziałbym kwaśnica :-)). Nieznam. Bardzo mi przykro. Ale i tak wójt musi odejść. Ciekawostką jest, że w Prostyni kolejny człowiek sam sobie musi zbudować drogę. Na koniec kadencji padną te slowa: za mojej kadencji została wybudowana droga.
|
|
|
|
| ~Jadzia~ |
17.05.2008, 19:30:59
Wpis
|
|
Goście |
Zapraszamy do Prostyni na odpust i do Koziego Grodu na smakowite kąski. Proszę tylko omijajcie Małkinię.
|
|
|
|
| ~Prostyński~ |
17.05.2008, 19:39:41
Wpis
|
|
Goście |
Ciekawe dlaczego jeszcze nigdy patrol policji małkińskiej nigdy go (sołtysa) nie kontrolował na zawartość alkoholu w wydychanym powietrzu??? Poruszając się rowerem też jest uczestnikiem ruchu drogowego. Czyżby emerytowany milicjant i przedstawiciel wójta jest ponad prawem??? Kiedy ta blokada? Jakoś wszystko przycichło?!!!
|
|
|
|
| ~POpapraniec~ |
17.05.2008, 20:20:46
Wpis
|
|
Goście |
Wójt powinien wypisać się z PiS, niszczy im tylko opinię. Niech zasili szeregi PO tam jest jego miejsce i wtedy będzie pomazańcem POpaprańców.
|
|
|
|
| ~Powstanie~ |
17.05.2008, 20:33:48
Wpis
|
|
Goście |
Proszę o wysłanie bojówek z kiełczewa, oni załatwią sprawę odpowiednio. Koktajle mołotowa i po sprawie.
|
|
|
|
| ~Małka~ |
17.05.2008, 21:31:20
Wpis
|
|
Goście |
Ludzie co wy chcecie od biednego Pana Wójta. Przecież gminą rządzą radni w postaci rady gminy i to oni decydują czy będziecie mieli drogi i wodociągi. Proszę kąśliwe uwagi kierować do radnych Gminy Małkinia Górna.
|
|
|
|
| ~Mostu nie będzie~ |
17.05.2008, 21:56:52
Wpis
|
|
Goście |
Czcze, jałowe dyskusje i pobożne życzenia jakich dawno nie czytałem. To wszystko co możecie zrobić. Brak zainteresowania Starosty świadczy o tym, że będziecie bezradni.
|
|
|
|
| ~Lolek~ |
18.05.2008, 15:24:12
Wpis
|
|
Goście |
Policja Małkińska wszczeła śledztwo w sprawie zniknięcia krat na zamkniętym moście. Byłem dziś na odpuście w Prostyni. Odwiedziłem kozi gród i widziałem kilka koziołków. Wśród znamienitych gości Stowarzyszenia Miłośników Ziemi Prostyńskiej widziałem "szambiarzy", ludzi którzy wylewają szamba gdzie się da, zatrówając nasze studnie i środowisko. Pani Marta twierdzi, że już zlikwidowała proceder wylewania szamb w Prostyni, jest w błędzie lub przechwala się. Przygarnia właśnie do swojego grona wylewaczy szamba gdzie się da. Zgłaszałem ten problem straży gminnej ale brak jakiegokolwiek odzewu. Szkoda gadać.
|
|
|
|
| ~Małkiniak~ |
19.05.2008, 19:13:22
Wpis
|
|
Goście |
Najnowsze wiadomości z Małkini. Tracimy na zamknięciu mostu jakieś 20% dochodu we wszystkich sklepach i stacjach paliw. Może jakiś prom zamiast mostu?
|
|
|
|
| ~Ekonomik~ |
19.05.2008, 21:45:51
Wpis
|
|
Goście |
Pilnie poszukiwani inwestorzy do budowy marketu i stacji paliw w Prostyni. Zysk gwarantowany!!!!!!!! Prowadzimy zaawansowane rozmowy w sprawie targowiska w Prostyni. Wszystkich potencjalnych inwestorów Serdecznie Zapraszamy.
|
|
|
|
| ~PKP stacja Prostyń~ |
20.05.2008, 19:06:50
Wpis
|
|
Goście |
Podobno wójt chce zamknąć stację kolejową w Prostyni z powodu braku chodnika i dla dobra pieszych uczestników ruchu drogowego. Samochody ciężarowe mają problem z przejazdem przez Kiełczew i Prostyń po przyjeździe pociągu osobowego.
|
|
|
|
| ~Sprawa dla~ |
23.05.2008, 20:07:20
Wpis
|
|
Goście |
W sobotę o jedenastej spotkanie z Jaworowicz. Czy dzięki temu zmiękczą się sercs wójta, starosty, marszałka województwa mazowieckiego, ministra środowiska, premiera????????????? Pamiętajcie, że 80% pieniędzy z mazowsza trafia do zachodniej części województwa. Jesteście ludnością kategori B i mieszkacie w bagnie. Sam premier Tusk was tak nazwał. Wyjdzie jak zwykle jedno, że władza zrobiła wszystko (czyli nic), a wy mieszkacie w złym miejscu. Pieniądze za "Nature 2000" dawno już wzieli a wy macie za swoje pieniądze ją chronić i pielęgnować.
|
|
|
|
| ~Anita~ |
23.05.2008, 20:19:00
Wpis
|
|
Goście |
Powiedziała bym, że będzie to śmierdząca sprawa dla wójta i reszty prominentów władzy.
|
|
|
|
| ~Anita~ |
24.05.2008, 16:54:25
Wpis
|
|
Goście |
Jaworowicz pod mostem a nie na moście. Śmierdząca sprawa dla nas zainteresowanych przeprawą przez most małkinia-treblinka. Władza jak zwykle krystalicznie czysta. Wstyd i hańba.
|
|
|
|
| ~Pomazany przez wójta~ |
24.05.2008, 21:48:45
Wpis
|
|
Goście |
Przepraszam bardzo, który most będziemy wysadzać, a który będziemy bronić????????? Pomazany i opluty przez wójta Małkinia Górna.
|
|
|
|
| ~Jaśko~ |
24.05.2008, 22:07:57
Wpis
|
|
Goście |
Małkiński targ pada na ryj, spadają obroty. My w Prostyni mamy za to dwa sklepy spożywcze (GS i S) które prześcigają się w windowaniu cen. Ludzie budujcie sklepy w Prostyni i liczcie zyski!!!!!!!!!!
|
|
|
|
| ~List~ |
24.05.2008, 22:12:37
Wpis
|
|
Goście |
Drogi wójcie gminy Małkinia Górna, oddaj Prostyni co Prostyńskie (gminę) i będzie po sprawie.
|
|
|
|
| ~Roman~ |
25.05.2008, 22:00:04
Wpis
|
|
Goście |
Blokada wam się śni, lecz to nie sen, raczej lunatykowanie.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.03.2010 - 14:09 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.