Tygodnik Ostrołęcki
< 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
~sylwia~
wpis 9.05.2008, 20:54:39
Wpis #21
Goście

Ciekawe jak bedzie z dojazdem karetki w nagłych przypadkach? Dotychczas karetka wysyłana była z Małkini co i tak dosyc długo trwało, wiec zastanowmy sie w jakim czasie przyjedzie z Ostrowi? BULWERSUJACE..
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~Podolak~
wpis 17.05.2008, 16:05:10
Wpis #22
Goście

Prostyń ma fajnego sołtysa!!!!!!!!!!! Codziennie integruje się z mieszkańcami lub sam w miejscu publicznym. Wydaje mi się to co najmniej niestosowne. Czy reprezentuje mieszkańców czy wójta?????

+Quote Post
~Podolak~
wpis 17.05.2008, 19:25:36
Wpis #23
Goście

Cytryneczka? A jaka jest w Prostyni cytryneczka? Powiedziałbym kwaśnica :-)). Nieznam. Bardzo mi przykro. Ale i tak wójt musi odejść. Ciekawostką jest, że w Prostyni kolejny człowiek sam sobie musi zbudować drogę. Na koniec kadencji padną te slowa: za mojej kadencji została wybudowana droga.

+Quote Post
~Jadzia~
wpis 17.05.2008, 19:30:59
Wpis #24
Goście

Zapraszamy do Prostyni na odpust i do Koziego Grodu na smakowite kąski. Proszę tylko omijajcie Małkinię.

+Quote Post
~Prostyński~
wpis 17.05.2008, 19:39:41
Wpis #25
Goście

Ciekawe dlaczego jeszcze nigdy patrol policji małkińskiej nigdy go (sołtysa) nie kontrolował na zawartość alkoholu w wydychanym powietrzu??? Poruszając się rowerem też jest uczestnikiem ruchu drogowego. Czyżby emerytowany milicjant i przedstawiciel wójta jest ponad prawem??? Kiedy ta blokada? Jakoś wszystko przycichło?!!!

+Quote Post
~POpapraniec~
wpis 17.05.2008, 20:20:46
Wpis #26
Goście

Wójt powinien wypisać się z PiS, niszczy im tylko opinię. Niech zasili szeregi PO tam jest jego miejsce i wtedy będzie pomazańcem POpaprańców.

+Quote Post
~Powstanie~
wpis 17.05.2008, 20:33:48
Wpis #27
Goście

Proszę o wysłanie bojówek z kiełczewa, oni załatwią sprawę odpowiednio. Koktajle mołotowa i po sprawie.

+Quote Post
~Małka~
wpis 17.05.2008, 21:31:20
Wpis #28
Goście

Ludzie co wy chcecie od biednego Pana Wójta. Przecież gminą rządzą radni w postaci rady gminy i to oni decydują czy będziecie mieli drogi i wodociągi. Proszę kąśliwe uwagi kierować do radnych Gminy Małkinia Górna.

+Quote Post
~Mostu nie będzie~
wpis 17.05.2008, 21:56:52
Wpis #29
Goście

Czcze, jałowe dyskusje i pobożne życzenia jakich dawno nie czytałem. To wszystko co możecie zrobić. Brak zainteresowania Starosty świadczy o tym, że będziecie bezradni.

+Quote Post
~Lolek~
wpis 18.05.2008, 15:24:12
Wpis #30
Goście

Policja Małkińska wszczeła śledztwo w sprawie zniknięcia krat na zamkniętym moście. Byłem dziś na odpuście w Prostyni. Odwiedziłem kozi gród i widziałem kilka koziołków. Wśród znamienitych gości Stowarzyszenia Miłośników Ziemi Prostyńskiej widziałem "szambiarzy", ludzi którzy wylewają szamba gdzie się da, zatrówając nasze studnie i środowisko. Pani Marta twierdzi, że już zlikwidowała proceder wylewania szamb w Prostyni, jest w błędzie lub przechwala się. Przygarnia właśnie do swojego grona wylewaczy szamba gdzie się da. Zgłaszałem ten problem straży gminnej ale brak jakiegokolwiek odzewu. Szkoda gadać.

+Quote Post
~Małkiniak~
wpis 19.05.2008, 19:13:22
Wpis #31
Goście

Najnowsze wiadomości z Małkini. Tracimy na zamknięciu mostu jakieś 20% dochodu we wszystkich sklepach i stacjach paliw. Może jakiś prom zamiast mostu?

+Quote Post
~Ekonomik~
wpis 19.05.2008, 21:45:51
Wpis #32
Goście

Pilnie poszukiwani inwestorzy do budowy marketu i stacji paliw w Prostyni. Zysk gwarantowany!!!!!!!! Prowadzimy zaawansowane rozmowy w sprawie targowiska w Prostyni. Wszystkich potencjalnych inwestorów Serdecznie Zapraszamy.

+Quote Post
~PKP stacja Prostyń~
wpis 20.05.2008, 19:06:50
Wpis #33
Goście

Podobno wójt chce zamknąć stację kolejową w Prostyni z powodu braku chodnika i dla dobra pieszych uczestników ruchu drogowego. Samochody ciężarowe mają problem z przejazdem przez Kiełczew i Prostyń po przyjeździe pociągu osobowego.

+Quote Post
~Sprawa dla~
wpis 23.05.2008, 20:07:20
Wpis #34
Goście

W sobotę o jedenastej spotkanie z Jaworowicz. Czy dzięki temu zmiękczą się sercs wójta, starosty, marszałka województwa mazowieckiego, ministra środowiska, premiera????????????? Pamiętajcie, że 80% pieniędzy z mazowsza trafia do zachodniej części województwa. Jesteście ludnością kategori B i mieszkacie w bagnie. Sam premier Tusk was tak nazwał. Wyjdzie jak zwykle jedno, że władza zrobiła wszystko (czyli nic), a wy mieszkacie w złym miejscu. Pieniądze za "Nature 2000" dawno już wzieli a wy macie za swoje pieniądze ją chronić i pielęgnować.

+Quote Post
~Anita~
wpis 23.05.2008, 20:19:00
Wpis #35
Goście

Powiedziała bym, że będzie to śmierdząca sprawa dla wójta i reszty prominentów władzy.

+Quote Post
~Anita~
wpis 24.05.2008, 16:54:25
Wpis #36
Goście

Jaworowicz pod mostem a nie na moście. Śmierdząca sprawa dla nas zainteresowanych przeprawą przez most małkinia-treblinka. Władza jak zwykle krystalicznie czysta. Wstyd i hańba.

+Quote Post
~Pomazany przez wójta~
wpis 24.05.2008, 21:48:45
Wpis #37
Goście

Przepraszam bardzo, który most będziemy wysadzać, a który będziemy bronić????????? Pomazany i opluty przez wójta Małkinia Górna.

+Quote Post
~Jaśko~
wpis 24.05.2008, 22:07:57
Wpis #38
Goście

Małkiński targ pada na ryj, spadają obroty. My w Prostyni mamy za to dwa sklepy spożywcze (GS i S) które prześcigają się w windowaniu cen. Ludzie budujcie sklepy w Prostyni i liczcie zyski!!!!!!!!!!

+Quote Post
~List~
wpis 24.05.2008, 22:12:37
Wpis #39
Goście

Drogi wójcie gminy Małkinia Górna, oddaj Prostyni co Prostyńskie (gminę) i będzie po sprawie.

+Quote Post
~Roman~
wpis 25.05.2008, 22:00:04
Wpis #40
Goście

Blokada wam się śni, lecz to nie sen, raczej lunatykowanie.

+Quote Post

< 1 2 3 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 10.03.2010 - 14:09

Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.

Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.

Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com