![]() ![]() |
| ~Andy~ |
19.02.2008, 18:22:16
Wpis
|
|
Goście |
Patrząc na zamieszczone zdjęcie projektu Galerii Wyszków, to jakoś marnie będzie się ona prezentowała. Bez dachu, bez okien i drzwi, tylko otwory w betonowych, gołych ścianach. Naprawdę ktoś w czymś takim będzie chciał mieć siedzibę?
|
|
|
|
| ~ZORRO~ |
29.03.2009, 20:30:13
Wpis
|
|
Goście |
Ludzie kochani nie piszcie takich głupot na tym portalu bo to tylko samo łgarstwo i nieprawda!!!
Żaden BALA nie ma nić już współnego z tą Galerią w Wyszkowie ponieważ wziął łapówki 1.000.000 złotych i wycyckał Łukasiuka. Napewno nie wyrobi się w roku 2009 na odbiór budynku. Kolejna BZDURA to wszystkie metry zajęte w galerii - to skandal tak kłamać !!! Łukasiuk sam wydzwania do ludzi kórzy prowadzą jakieś działalności żeby tylko otworzyli coś u niego. Chętnych nie ma bo cena jest jak na Wyszków śmieszna czyli 60 złotch netto a sam Łukasiuk musi szybko załatwić sobie najemców bo tylko na tej podstawie Bank da mu kredyt - inaczej będzie skończony! Taka jest prawda o tej tzw. Galerii Wyszków. więc nie piszcie więcej takich syfów bo to dla Was pośmiewisko!!! Pozdrawiam; ZORRO. |
|
|
|
| ~romek~ |
10.05.2009, 22:20:57
Wpis
|
|
Goście |
Ludzie kochani nie piszcie takich głupot na tym portalu bo to tylko samo łgarstwo i nieprawda!!! Żaden BALA nie ma nić już współnego z tą Galerią w Wyszkowie ponieważ wziął łapówki 1.000.000 złotych i wycyckał Łukasiuka. Napewno nie wyrobi się w roku 2009 na odbiór budynku. Kolejna BZDURA to wszystkie metry zajęte w galerii - to skandal tak kłamać !!! Łukasiuk sam wydzwania do ludzi kórzy prowadzą jakieś działalności żeby tylko otworzyli coś u niego. Chętnych nie ma bo cena jest jak na Wyszków śmieszna czyli 60 złotch netto a sam Łukasiuk musi szybko załatwić sobie najemców bo tylko na tej podstawie Bank da mu kredyt - inaczej będzie skończony! Taka jest prawda o tej tzw. Galerii Wyszków. więc nie piszcie więcej takich syfów bo to dla Was pośmiewisko!!! Pozdrawiam; ZORRO. Ciekawe skąd takie informacje. Pewnie jakiś rozwścieczony niedoszły najemca. Jakoś budynek powstaje z tego co widziałem, więc raczej nie jest tak jak mówisz. Najlepiej udaj się sam do właściciela i porozmawiaj, samo obrażanie ludzi na forum nic nie da, a świadczy tylko o twojej kulturze. Moim zdaniem nawet jeżeli nie jest jeszcze wszystko zajęte to nie jest to spowodowane ceną (60 zł - o ile oczywiście taka jest cena - to nie jest dużo jak na taki budynek, porównaj sobie ceny w podobnych obiektach w podobnej wielkości miastach), a obecną sytuacją na rynku. Firmy mocno wstrzymały inwestycje. Brak jest kredytów na rynku. Chociaż moim zdaniem cena może być niższa. A może ZORRO to sam Bala albo jakaś konkurencja??? Co do terminu oddania też nie mogę się zgodzić, jeżeli prace będą szły tak jak idą to zdążą pewnie na III kwartał tego roku. Pozdrawiam i życzę udanych interesów i jak najmniej "frustracji biznesowej" przyjacielu. |
|
|
|
| ~Romek~ |
10.05.2009, 22:23:58
Wpis
|
|
Goście |
Ciekawe skąd takie informacje. Pewnie jakiś rozwścieczony niedoszły najemca. Jakoś budynek powstaje z tego co widziałem, więc raczej nie jest tak jak mówisz.
Najlepiej udaj się sam do właściciela i porozmawiaj, samo obrażanie ludzi na forum nic nie da, a świadczy tylko o twojej kulturze. Moim zdaniem nawet jeżeli nie jest jeszcze wszystko zajęte to nie jest to spowodowane ceną (60 zł - o ile oczywiście taka jest cena - to nie jest dużo jak na taki budynek, porównaj sobie ceny w podobnych obiektach w podobnej wielkości miastach), a obecną sytuacją na rynku. Firmy mocno wstrzymały inwestycje. Brak jest kredytów na rynku. Chociaż moim zdaniem cena może być niższa. A może ZORRO to sam Bala albo jakaś konkurencja??? Co do terminu oddania też nie mogę się zgodzić, jeżeli prace będą szły tak jak idą to zdążą pewnie na III kwartał tego roku. Pozdrawiam i życzę udanych interesów i jak najmniej "frustracji biznesowej" przyjacielu. |
|
|
|
| ~ola~ |
10.05.2009, 22:26:03
Wpis
|
|
Goście |
Nareszcie będzie gdzie zakupy robić!!!
|
|
|
|
| ~najemca~ |
11.05.2009, 20:40:49
Wpis
|
|
Goście |
A ja zdecydowałem się na lokal w tej galerii i myślę, że nie będę żałował.
Romek zostaw na siebie namiary, chyba wiem kim jest Zorro (nikt ciekawy). Pozdrawiam |
|
|
|
| ~Gość~ |
2.06.2009, 09:30:28
Wpis
|
|
Goście |
Jak dla mnie budynek jest super. Robota idzie ostro do przodu.
|
|
|
|
| ~Kosi~ |
4.06.2009, 15:13:09
Wpis
|
|
Goście |
Proszę o jakiś kontakt pod którym mogłbym uzyskać informacje dot wynajmu lokalu, jesteśmy zaintereowani -
dawidwinczewski@poczta.onet.pl |
|
|
|
| ~gastronomik~ |
23.06.2009, 14:40:00
Wpis
|
|
Goście |
Witam. Jeżeli ktos poiada namiary gdzie moge uzyskać informacje na temat najmu lokalu bylbym wdzieczny za przesłanie na meila : martinio1@wp.pl, lub pod numerem telefonu 503 737 757 z góry dziekuje.
|
|
|
|
| ~Najem~ |
3.07.2009, 14:37:38
Wpis
|
|
Goście |
Najem: 698-615-888
|
|
|
|
| ~Galeria~ |
21.10.2009, 23:15:19
Wpis
|
|
Goście |
Zapraszam na stronę internetową - www.galeriawyszkow.pl
|
|
|
|
| ~edi~ |
23.02.2010, 20:09:17
Wpis
|
|
Goście |
ciekawe kiedy ruszy handel w galerii?jak narzie luty a cisza i paru najemcow tytlko jest jak widze co jest tego przyczyna wysoka cena najmu czy brak oplacalnosci, a jakie sa ceny i jakie warunki zaistnieniwa w galeri?
|
|
|
|
| ~isa220~ |
27.02.2010, 10:40:55
Wpis
|
|
Goście |
A może ktoś wie jak tam dostać się do pracy, czy gdzieś są jakieś oferty
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.03.2010 - 14:08 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.