Tygodnik Ostrołęcki
« < 2 3 4  
Reply to this topicStart new topic
~mama~
wpis 26.11.2008, 00:58:39
Wpis #61
Goście

CYTAT(mama @ 25.11.2008, 21:55) *
nie musi się pani pytać pani dyrektor odpowiem pani na to pytanie.Pani dziecko będzie właśnie w tej małej salce,ponieważ nie będzie dzieckiem całodziennym i niestety nie będzie miało tego zaszczytu chodzić do przedszkola głównego tak jak moje dziecko też jest pięcio godzinne.Jeżeli rodzice teraz nic nie zrobią to będzie nadal tak samo chyba, że w przyszłym roku trafi pani Dyrektor na bardziej odważnych rodziców którzy nie będą się bali walczyć o dobro dziecka.

w tej małej sali jest ośmioro dzieci całodziennych i dziewięcioro 5-godzinnych .A co rodzice mogą zrobić ?Pani dyrektor problemu nie widzi tylko rodzice sobie coś wydumali i nie przyszli z tym do niej .Przecież dzieci chorują i nie przychodzą codziennie.
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~mama~
wpis 26.11.2008, 08:44:59
Wpis #62
Goście

spróbować porozmawiać poprosią panią dyrektor o spotkanie.

+Quote Post
Fallenangelv
wpis 26.11.2008, 10:21:05
Wpis #63

Swojak
Grupa: Użytkownicy zarejestrowani
Wpisów: 1338

Nr użytkownika: 182

Zamiast wpisywać nowe komentarze na ten temat nie lepiej by było porozmawiać z dyrektorem i polubownie załatwić sprawę.
No ale musi się znależć taka osoba(osoby)która będzie chciała coś w tym temacie zrobiRośnie liczba komentarzy ale działań chyba jak na razie żadnych.Ludzie przecież jesteście dorośli i możecie coś załatwić ,porozmawiaćz dyrektorem.Nie jesteście małe dzieci.

--------------------
Herbata od mieszania łyżką nie zrobi się słodsza,ale samym mieszaniem można odwrócić uwagę że cukru niema.

+Quote Post
~Gość~
wpis 28.11.2008, 07:40:52
Wpis #64
Goście

no tak, Rada Rodziców boi się umówić na spotkanie z panią Dyrektor...

+Quote Post
~~gość~~
wpis 28.11.2008, 08:49:29
Wpis #65
Goście

Spotkanie z panią dyrektor nic wam nie da ,to nie jest prywatne przedszkole .Trzeba na spotkanie zaprosić organy sprawujące władzę nad przedszkolem tj Urząd miasta ,czy pan Prezydent.

+Quote Post
~Gość~
wpis 1.12.2008, 12:12:56
Wpis #66
Goście

Jak to nic nie da ?
Przeciez to Pani Dyrektor ustala jakie dzieci do której sali a nie Pan Prezydent.

+Quote Post
~~gość~~
wpis 3.12.2008, 20:23:21
Wpis #67
Goście

[quote name='Fallenangelv' date='26.11.2008, 10:21' post='7632']
Zamiast wpisywać nowe komentarze na ten temat nie lepiej by było porozmawiać z dyrektorem i polubownie załatwić sprawę.
No ale musi się znależć taka osoba(osoby)która będzie chciała coś w tym temacie zrobiRośnie liczba komentarzy ale działań chyba jak na razie żadnych.Ludzie przecież jesteście dorośli i możecie coś załatwić ,porozmawiaćz dyrektorem.Nie jesteście małe dzieci.
[/quo
z naszą Panią dyrektor wszystko można załatwić trzeba tylko chcieć .Więcej odwagi i wiary drodzy rodzice

+Quote Post
~Gość~
wpis 8.12.2008, 19:34:32
Wpis #68
Goście

UWAGA, POŚWIĘTACH PLANOWANE JEST SPOTKANIE Z PANIĄ DYREKTOR.

+Quote Post
~Gość~
wpis 8.12.2008, 22:42:06
Wpis #69
Goście

CYTAT(Gość @ 8.12.2008, 19:34) *
UWAGA, POŚWIĘTACH PLANOWANE JEST SPOTKANIE Z PANIĄ DYREKTOR.

wiadomo już po których świętach?Bożego narodzenia czy Wielkanocy? proszę pisać smile.gif

+Quote Post
~emotikon~
wpis 14.12.2008, 20:16:25
Wpis #70
Goście

dziwne żeczy czyta się na tym forum. Rodzice boją sie Pani Dyrektor to niepoważne , i w takim gronie mają się czuć bezpiecznie dzieci? Przecież jeśli nie ma współpracy między rodzicami a dyrektorem to nic z tego nie będzie. Ja jestem zadowolona i moje dziecko też z prywatnego przedszkola na targowej i pani dyrektor rozmawia z rodzicami i traktuje rodziców jak współtwórców tego miejsca, liczy sie z ich zdaniem. acha i wcale nie trzeba płacić tak dużo w porównaniu z tym jaką opiekę tam oferują....Bardzo mi przykro że tak żle jest u was.

+Quote Post
~emotikon~
wpis 14.12.2008, 20:17:06
Wpis #71
Goście

dziwne żeczy czyta się na tym forum. Rodzice boją sie Pani Dyrektor to niepoważne , i w takim gronie mają się czuć bezpiecznie dzieci? Przecież jeśli nie ma współpracy między rodzicami a dyrektorem to nic z tego nie będzie. Ja jestem zadowolona i moje dziecko też z prywatnego przedszkola na targowej i pani dyrektor rozmawia z rodzicami i traktuje rodziców jak współtwórców tego miejsca, liczy sie z ich zdaniem. acha i wcale nie trzeba płacić tak dużo w porównaniu z tym jaką opiekę tam oferują....Bardzo mi przykro że tak żle jest u was.

+Quote Post

« < 2 3 4
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 11.03.2010 - 15:01

Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.

Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.

Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com