![]() ![]() |
| ~mama~ |
26.11.2008, 00:58:39
Wpis
|
|
Goście |
nie musi się pani pytać pani dyrektor odpowiem pani na to pytanie.Pani dziecko będzie właśnie w tej małej salce,ponieważ nie będzie dzieckiem całodziennym i niestety nie będzie miało tego zaszczytu chodzić do przedszkola głównego tak jak moje dziecko też jest pięcio godzinne.Jeżeli rodzice teraz nic nie zrobią to będzie nadal tak samo chyba, że w przyszłym roku trafi pani Dyrektor na bardziej odważnych rodziców którzy nie będą się bali walczyć o dobro dziecka. w tej małej sali jest ośmioro dzieci całodziennych i dziewięcioro 5-godzinnych .A co rodzice mogą zrobić ?Pani dyrektor problemu nie widzi tylko rodzice sobie coś wydumali i nie przyszli z tym do niej .Przecież dzieci chorują i nie przychodzą codziennie. |
|
|
|
| ~mama~ |
26.11.2008, 08:44:59
Wpis
|
|
Goście |
spróbować porozmawiać poprosią panią dyrektor o spotkanie.
|
|
|
|
26.11.2008, 10:21:05
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 1338 Dołączył: 12.10.2008 Skąd: Niebo Nr użytkownika: 182 |
Zamiast wpisywać nowe komentarze na ten temat nie lepiej by było porozmawiać z dyrektorem i polubownie załatwić sprawę.
No ale musi się znależć taka osoba(osoby)która będzie chciała coś w tym temacie zrobiRośnie liczba komentarzy ale działań chyba jak na razie żadnych.Ludzie przecież jesteście dorośli i możecie coś załatwić ,porozmawiaćz dyrektorem.Nie jesteście małe dzieci. -------------------- Herbata od mieszania łyżką nie zrobi się słodsza,ale samym mieszaniem można odwrócić uwagę że cukru niema.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
28.11.2008, 07:40:52
Wpis
|
|
Goście |
no tak, Rada Rodziców boi się umówić na spotkanie z panią Dyrektor...
|
|
|
|
| ~~gość~~ |
28.11.2008, 08:49:29
Wpis
|
|
Goście |
Spotkanie z panią dyrektor nic wam nie da ,to nie jest prywatne przedszkole .Trzeba na spotkanie zaprosić organy sprawujące władzę nad przedszkolem tj Urząd miasta ,czy pan Prezydent.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
1.12.2008, 12:12:56
Wpis
|
|
Goście |
Jak to nic nie da ?
Przeciez to Pani Dyrektor ustala jakie dzieci do której sali a nie Pan Prezydent. |
|
|
|
| ~~gość~~ |
3.12.2008, 20:23:21
Wpis
|
|
Goście |
[quote name='Fallenangelv' date='26.11.2008, 10:21' post='7632']
Zamiast wpisywać nowe komentarze na ten temat nie lepiej by było porozmawiać z dyrektorem i polubownie załatwić sprawę. No ale musi się znależć taka osoba(osoby)która będzie chciała coś w tym temacie zrobiRośnie liczba komentarzy ale działań chyba jak na razie żadnych.Ludzie przecież jesteście dorośli i możecie coś załatwić ,porozmawiaćz dyrektorem.Nie jesteście małe dzieci. [/quo z naszą Panią dyrektor wszystko można załatwić trzeba tylko chcieć .Więcej odwagi i wiary drodzy rodzice |
|
|
|
| ~Gość~ |
8.12.2008, 19:34:32
Wpis
|
|
Goście |
UWAGA, POŚWIĘTACH PLANOWANE JEST SPOTKANIE Z PANIĄ DYREKTOR.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
8.12.2008, 22:42:06
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~emotikon~ |
14.12.2008, 20:16:25
Wpis
|
|
Goście |
dziwne żeczy czyta się na tym forum. Rodzice boją sie Pani Dyrektor to niepoważne , i w takim gronie mają się czuć bezpiecznie dzieci? Przecież jeśli nie ma współpracy między rodzicami a dyrektorem to nic z tego nie będzie. Ja jestem zadowolona i moje dziecko też z prywatnego przedszkola na targowej i pani dyrektor rozmawia z rodzicami i traktuje rodziców jak współtwórców tego miejsca, liczy sie z ich zdaniem. acha i wcale nie trzeba płacić tak dużo w porównaniu z tym jaką opiekę tam oferują....Bardzo mi przykro że tak żle jest u was.
|
|
|
|
| ~emotikon~ |
14.12.2008, 20:17:06
Wpis
|
|
Goście |
dziwne żeczy czyta się na tym forum. Rodzice boją sie Pani Dyrektor to niepoważne , i w takim gronie mają się czuć bezpiecznie dzieci? Przecież jeśli nie ma współpracy między rodzicami a dyrektorem to nic z tego nie będzie. Ja jestem zadowolona i moje dziecko też z prywatnego przedszkola na targowej i pani dyrektor rozmawia z rodzicami i traktuje rodziców jak współtwórców tego miejsca, liczy sie z ich zdaniem. acha i wcale nie trzeba płacić tak dużo w porównaniu z tym jaką opiekę tam oferują....Bardzo mi przykro że tak żle jest u was.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 11.03.2010 - 15:01 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.