Tygodnik Ostrołęcki

Reply to this topicStart new topic
~ładna barbi~
wpis 9.01.2008, 12:52:08
Wpis #1
Goście

[color="#FF00FF"][/color]
Droga Agato! Mam na imie Alicja mam 14 lat i jeszcze nieznalazłam zadnej koleżankim ,może jestem jakas głupia myśle że ja powinnam zrobić pierwszy krok do nich .Czuje się taka sama nik mnie chyba nielubi. Prosze cie poradz mi coś .Z góry dzięki rolleyes.gif unsure.gif ohmy.gif
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~~raaafalooo~~
wpis 20.02.2009, 22:04:37
Wpis #2
Goście

moze zacznij od mówienia im ,,CZEŚĆ" i oferuj pomoc kiedy jej potrzebują... staraj sie grać z tymi kolezankami w jednej drużynie na lekcjach W-F. na pewno zauważą Cię i Twoją pomoc a wtedy zaakceptują Cię i wciągną do swojego grona znajomych i przyjaciółsmile.gif

+Quote Post
~Olusia~
wpis 31.05.2009, 18:39:33
Wpis #3
Goście

Droga Alu smile.gif również mam 14 lat i mam podobny problem. Mam jedną przyjaciółkę, jażeli można ją nazwać przyjaciółką, która przypomina sobie o moim istnieniu jak ma problem. Tak samo jak ty czuję się samotna w szkole... ale zaczyna się zmieniać: kiedy ktoś z kimś rozmawia kogo znam to poprostu podchodzę i mówię "cześć. Ola jestem co tam u was?" i czasami zaczynam rozmowę a czasami nie zalęzy kogo poznam smile.gif i tobię tak samo radzę << a po za tym jest internet i tutaj też można poznać ludzi>> smile.gif pozdrawiam

+Quote Post
~j-23 Antek~
wpis 13.06.2009, 10:18:56
Wpis #4
Goście

Ja też nie mam prawdziwych przyjaciół i jakoś żyję.
A od ,, przyjaciół'' najlepiej trzymać się z daleka.
Pozdrawiam.

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 12.03.2010 - 03:37

Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.

Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.

Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com