![]() ![]() |
| ~Pięknie~ |
20.02.2008, 23:55:10
Wpis
|
|
Goście |
[quote name='nocny marek' date='20.02.2008, 23:28' post='1794']
PIĘKNE to! |
|
|
|
| ~: ))~ |
20.02.2008, 23:58:16
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~:-))~ |
21.02.2008, 00:06:28
Wpis
|
|
Goście |
proszę o powielenie krwawego samobójcy na nowej stronce, bo mnie sie nie udało :-(
|
|
|
|
21.02.2008, 00:24:54
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 1744 Dołączył: 29.12.2007 Nr użytkownika: 96 |
zwracam tylko uwage ze staramy sie tu podyskutowac o basenie w Rozanie a nie ogladac wystepy lewatywy i spolki przy kompie
-------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
21.02.2008, 00:42:41
Wpis
|
|
Goście |
etam, basenu nie będzie!
zalew finalizujcie i zawstydźcie maków, jak można wykorzystać potem takie miejsce! Plisssss. daj krwawego kikutka na nowej stronce..... |
|
|
|
21.02.2008, 01:18:45
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 1744 Dołączył: 29.12.2007 Nr użytkownika: 96 |
spokój ma byc
rozmawiamy o basenie a nie o trolach -------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~;-))~ |
21.02.2008, 02:51:20
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~:-))~ |
23.02.2008, 19:31:24
Wpis
|
|
Goście |
na razie starczy!
przyśnił mi sie i nie było to śmieszne |
|
|
|
| ~Gość~ |
26.02.2008, 00:44:52
Wpis
|
|
Goście |
Przyznam ze nie przejmuje sie smarkaczami typu "gosc" czy "lewatywa". Nie wiem czy to kompleksy czy tez burzliwe dziecinstwo z dziadkiem w tle, ale faktem jest ze sa jak lustrzane odbicie RM w Rozanie. Duzo podskakuja i nic konstruktywnego z tego nie wynika. Co do basenu to sprawdzilem sobie i same koszty utrzymania (uzdatnianie i wymiana wody) beda oscylowaly w granicach 20-30 tys. zlotych miesiecznie. Do tego doliczmy obsluge basenu, sprzatanie, ewentualne szkody, media etc. Jesli basen w Ostrolece przy znacznie wiekszej liczbie mieszkancow funkcjonuje na granicy oplacalnosci to nie spodziewam sie cudow w Rozanie. Czy taki basen zwiekszy atrakcyjnosc Rozana pod wzgledem turystycznym? Czy w koncu nie stanie sie wrzodem na budzecie miasta? Turysci ktorzy spedzaja czas wolny w Rozanie wypoczywaja nad Narwia, na Brzuzem i gdyby powstal planowany zalew to na pewno stal by sie on ogromna atrakcja zarowno dla miejscowych jak i dla przyjezdnych. Biorac pod uwage fakt ze na pewno wokol zalewu bedzie organizowal sie drobny business (glownie gatronomia i wypozyczalnie sprzetu) to z pewnoscia lepszy sposob na zmniejszenie stopy bezrobocia w regionie. Mozna jeszcze dlugo wymieniac rozne korzysci plynace z zalewu ale powstrzymam sie do momentu wbicia pierwszej lopaty pod budowe co przy obecnym ukladzie w RM Rozan nie stanie sie szybko niestety. Sie pan przygotowałes panie przewodniczacy... |
|
|
|
26.02.2008, 02:42:15
Wpis
|
|
Sie pan przygotowałes panie przewodniczacy... Dzieki ze nazywasz mnie przewodniczacym, ale tak sie sklada ze nigdy w swoim zyciu nie mialem nic wspolnego z tym zespolem cyrkowcow w RM. -------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
26.02.2008, 09:31:48
Wpis
|
|
Goście |
To przepraszam, ale zmyliła mnie "niechęc" do Podlasina i Sierkowskiego objawiająca się mowiac delikatnie niezbyt wyszukanymi okresleniami. Czy t o zwykły sposob traktowania przez pana ludzi czy tylko na forum? Uprzejmie prosze o w miarę kulturalną odpowiedź
|
|
|
|
26.02.2008, 11:32:43
Wpis
|
|
To przepraszam, ale zmyliła mnie "niechęc" do Podlasina i Sierkowskiego objawiająca się mowiac delikatnie niezbyt wyszukanymi okresleniami. Czy t o zwykły sposob traktowania przez pana ludzi czy tylko na forum? Uprzejmie prosze o w miarę kulturalną odpowiedź Czy wszyscy musza uwielbiac tych dwoch cudakow tych uzdolnionych jednostek. Powiem szczerze - obciach, skandal i zasciankowe pieniactwo z ktorego nic nie wynika. -------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~lenek~ |
26.02.2008, 14:15:09
Wpis
|
|
Goście |
To przepraszam, ale zmyliła mnie "niechęc" do Podlasina i Sierkowskiego objawiająca się mowiac delikatnie niezbyt wyszukanymi okresleniami. Czy t o zwykły sposob traktowania przez pana ludzi czy tylko na forum? Uprzejmie prosze o w miarę kulturalną odpowiedź Nie przepraszaj tego prymitywa i tchórza,bo jak go zdemaskowałeś to się teraz tłumaczy,że on to nie on, to kto w takim razie szpiclu, goły Leon jak nie ty. |
|
|
|
26.02.2008, 14:34:35
Wpis
|
|
Nie przepraszaj tego prymitywa i tchórza,bo jak go zdemaskowałeś to się teraz tłumaczy,że on to nie on, to kto w takim razie szpiclu, goły Leon jak nie ty. Nie wiem o co ci chodzi z tym golym Leonem ale jesli gustujesz w facetach to nie ten adres kolego. Po drugie nie interesuje mnie co urodzilo sie w twojej chorej wyobrazni. Nie mam i nawet nie chce miec nic wspolnego z RM w Rozanie. -------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
27.02.2008, 11:08:31
Wpis
|
|
Goście |
A jakie jest w takim razie pana zdanie o samym przewodniczącym?
|
|
|
|
27.02.2008, 11:44:19
Wpis
|
|
A jakie jest w takim razie pana zdanie o samym przewodniczącym? Moje zdanie o przewodniczacym jest zblizone do mojej opini o calej RM z ta jednak roznica ze ten koles potrafi chociaz porzadnie sklecic zdanie w przeciwienstwie do dwoch "zadymiarzy". RM stanowi calosc i jesli zwyczajnie nie spelnia swoich ustawowych funkcji pozwalajac sobie na gowniarskie przepychanki to jakie ja moge miec o niej zdanie? RM w obecnym stanie przypomina troche polski sejm gdzie duzo sie gada a niestety nic nie robi. -------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~J23~ |
27.02.2008, 14:22:48
Wpis
|
|
Goście |
Nie wiem o co ci chodzi z tym golym Leonem ale jesli gustujesz w facetach to nie ten adres kolego. Po drugie nie interesuje mnie co urodzilo sie w twojej chorej wyobrazni. Nie mam i nawet nie chce miec nic wspolnego z RM w Rozanie. Od dawna cię śledzę i PO twojej wypowiedzi POtwierdzasz, że jesteś nie kumaty,bo każdy ,nawet przedszkolak wie kto to jest goły Leon,a o preferencjach nigdy nie wspominałem bo jestem normalny,za to z tobą chyba coś nie tak, bo jak argumentów brak to odpowiada się ni tak ni tak,zresztą przyznałeś się w koncu,ktoś ty taki;jeśli mówisz ,żeś czerwony, no to jak każdy z nich; ograniczony,a może związany jesteś z gm,Płoniawy? |
|
|
|
27.02.2008, 14:26:34
Wpis
|
|
Od dawna cię śledzę i PO twojej wypowiedzi POtwierdzasz, że jesteś nie kumaty,bo każdy ,nawet przedszkolak wie kto to jest goły Leon,a o preferencjach nigdy nie wspominałem bo jestem normalny,za to z tobą chyba coś nie tak, bo jak argumentów brak to odpowiada się ni tak ni tak,zresztą przyznałeś się w koncu,ktoś ty taki;jeśli mówisz ,żeś czerwony, no to jak każdy z nich; ograniczony,a może związany jesteś z gm,Płoniawy? I wyszedl z ciebie szpicel ktory mnie sledzi. Baw sie dalej w agenta dzieciaku i powodzenia zycze. A zeby kogos jak to nazywasz "sledzic" to wystarczy kliknac "pokaz posty uzytkownika" geniuszu I jesli chcesz pogadac to nie chowaj sie jak wystraszony kundel za tylda tylko wejdz na stalym nicku bo nie wiem z kim rozmawiam, a z toba jest wlasnie tak jak mowie. Cos szczeka tylko nie wiadomo skad. Tylko ze do tego trzeba miec jaja trolu. Acha...tylko nie zapomnij odrobic lekcji na jutro. Ten wpis edytował agent_orange 27.02.2008, 14:47:34 -------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~lewatywa dla agenta~ |
28.02.2008, 12:31:27
Wpis
|
|
Goście |
Zamiast basenu lub zalewu postawcie szpital dla deb***i.Patrząc po wpisach bedziecie mieli pełne obłożenie.Pozdrawiam Różan.
|
|
|
|
28.02.2008, 12:55:45
Wpis
|
|
Zamiast basenu lub zalewu postawcie szpital dla deb***i.Patrząc po wpisach bedziecie mieli pełne obłożenie.Pozdrawiam Różan. NIE KARMIC TROLI!!! O szpitalu w Rozanie mozemy porozmawiac w innym watku panie lewatywo, j23 czy jakie tam jeszcze nicki sobie wymyslasz. Proponuje "lewatywa dla j23" -------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.03.2010 - 03:11 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.