![]() ![]() |
| ~~gość~~ |
18.03.2009, 20:47:58
Wpis
|
|
Goście |
Jeśli woli skarpetki od Twego "kapcia", to trudno go będzie nawrócić. A jeśli skarpetki mają (mimo wszystko) milszy zapach? Wiadomo, że częste mycie skraca życie, ale spróbuj, może to jest jakieś wyjście z tej nieprzyjemnej (zapachowo) sytuacji? Kto wie...
|
|
|
|
| ~Poker Face~ |
18.03.2009, 21:58:44
Wpis
|
|
Goście |
Moim zdaniem lepszy robaczywy rydz niż nic
A tak na poważnie to jest w sumie do zniesienia, można trafig gorzej-każdy ma jakieś drobne odchyły od normy(ciekawe czy wogóle taka istnieje?) |
|
|
|
| ~Zenek34~ |
9.04.2009, 14:37:13
Wpis
|
|
Goście |
Może wystarczy nosić takie skarpetki, które nie posiadają i nie będą posiadały zapachu?
zobacz tutaj |
|
|
|
| ~Zenek34~ |
21.04.2009, 16:30:16
Wpis
|
|
Goście |
Albo także skarpetki z jonami srebra z przędzy z alg morskich:
kliknij: skarpetkowo.pl Działanie antyzapachowe także gwarantowane! |
|
|
|
| ~Bea~ |
18.05.2009, 12:17:33
Wpis
|
|
Goście |
Agata, nie masz się czym przejmować
Mój mężczyzna uwielbia moje stopy. A jak mam pończochy (wiesz, ma swój ulubiony kolor i uwielbia wzmocnienia na paluszkach) to wiem, że jak tylko wyjmę stópkę z buta, jest gotów paść przede mną i mnie całować po stopach. Nie jest to nic nieprzyjemnego, a wręcz przeciwnie - jest to bardzo miłe i przyjemne dla kobiety, mogę nawet powiedzieć, że jest to podniecające. Czasami, jak mnie nie ma z nim, to zabawia się moimi noszonymi pończochami. Dla mnie jest to również ekscytująca, że nawet na odległość potrafię podniecać swojego mężczyznę. Wiesz, każdy fetysz, którego nie znamy i nie doświadczyliśmy jest dla nas w pierwszej chwili obcy i odrażający. Jednak jak się pozna takiego stopomaniaka, może się okazać, ze nam również sprawia to ogromną satysfakcję (również seksualną). Jak byłam w Twoim wieku, sama nie wiedziałam jeszcze, że jest to aż takie podniecające. Więc głowa do góry Pozdrawiam i życzę przyjemnych doznań stópkowych Bea |
|
|
|
| ~MałaMi20~ |
21.05.2009, 13:48:35
Wpis
|
|
Goście |
Po co go leczyć?
|
|
|
|
| ~Bea~ |
21.05.2009, 16:34:53
Wpis
|
|
Goście |
wiesz co... polecam Ci wejść i zalogować się na forum: www.stopoman.webd.pl
Poczytaj o co w tym wszystkim chodzi... bo ten fetysz to nie zboczenie. Zboczeni dla mnie są Ci, którzy gwałcą kobiety, dzieci, etc. ale ci, którzy kochają i podniecają się naszymi stopami się do nich nie zaliczają. BTW. Twój artykuł przeczytałam w zasadzie dzięki temu forum, więc naprawdę warto zgłębić temat i się przekonać co to naprawdę jest. A nie spisywać fajnego faceta na straty, za to tylko, że się nie wie co to jest fetysz stóp. A może Ty jeszcze sama nie wiesz, że i Ty to lubisz |
|
|
|
| ~Michalfetyszek~ |
25.10.2009, 13:21:00
Wpis
|
|
Goście |
Zapraszam na www.fetyszek.pl Strona poświecona fetyszowi stóp i nei tylko.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
27.11.2009, 19:18:44
Wpis
|
|
Goście |
ja sam uwielbiam kobiece stopy i nie widze w tym nic złego,a moja żona wcale nie uwaza mnie za jakiegos zboczenca,lubi gdy je delikatnie caluje,pieszcze i masuje.kobiety sa piekne w calej okazalosci a ze komus podobaja sie stopy to chyba dobrze,wiec nie zwazaj na jego upodobanie moze i ty kiedys odkryjesz z tego przyjemnosc,pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
| ~Klara16~ |
1.12.2009, 13:36:47
Wpis
|
|
Goście |
Hey :*
Na mojej stronie www.taste-of-klara.pl nabędziesz moje noszone skarpetki, a także filmy i zdjęcia. Jestem licealistką ;* Pozdrawiam Klara ;* |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.03.2010 - 20:10 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.