![]() ![]() |
| ~Z Przasnysza~ |
6.10.2008, 13:16:51
Wpis
|
|
Goście |
Znałem tę panią!!! To straszna wiadomość. Czy ktoś zrobi wreszcie porządek na Zawodziu?
|
|
|
|
| ~~kot~~ |
6.10.2008, 13:25:05
Wpis
|
|
Goście |
Co sie dzieje z Przasnyszem???!!!! ludzie opamietajcie sie, niewielkie miasto a tyle patologii!!! żal kobiety, kondolencje dla jej rodziny. niech policja jak najszybciej znajdzie tego bandytę, bo strach po mieście chodzić!!!
|
|
|
|
| ~Gość~ |
6.10.2008, 14:45:30
Wpis
|
|
Goście |
Za takie mordestwa powinna byc kara smierci.Zycie to najwieksza wartosc jaka posiada czlowiek i ten kto mu ja odbiera powinien byc sprawiedliwie osoadzany.Wedlug mnie sprawiedliwym wyrokiem dla takiego mordercy bylaby tylko kara smierci.
|
|
|
|
| ~ryszard~ |
6.10.2008, 15:35:01
Wpis
|
|
Goście |
tylko powinna być jedna kara , kara śmierci dla morderców
|
|
|
|
| ~krzysztof~ |
6.10.2008, 17:04:47
Wpis
|
|
Goście |
Szok!Współczuję rodzinie.W Przasnyszu wzrasta fala przestępczosci!Szef policji powinien stan tej ponurej statystyki poprawić.
|
|
|
|
| ~Adam~ |
6.10.2008, 19:16:33
Wpis
|
|
Goście |
To moja ciocia. Smutek rozpacz.
|
|
|
|
| ~!!!~ |
7.10.2008, 08:27:03
Wpis
|
|
Goście |
Nie ma sie czemu dziwić!!! Przasnysz to jest wiocha w ktorej pełno lumpow ktorzy tylko sie rozgladaja jak tu komus cos ukrasc. "Miasto" Przasnysz, to chyba jakis zart przez blazna wymyślony. Wsiowe bandziory co ludzi mordują!!!
|
|
|
|
| ~gosc~ |
7.10.2008, 09:30:20
Wpis
|
|
Goście |
Zabójca to 16-to latek.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
7.10.2008, 14:49:37
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~jedrol~ |
7.10.2008, 15:02:20
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~swens~ |
7.10.2008, 15:05:45
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~swensk~ |
7.10.2008, 15:13:02
Wpis
|
|
Goście |
łicz sie ze słowami Za głópotę kilku ludzi nie można określać całego miasta. Powinni pomyśleć nad tym aby tgz. Baraki przesiedlić na jakieś kolonie, a nie pod centrum miasta. W Warszawie czy innym mieście też to się dzieje i to jeszcze więcej tylko nie dostaje to wszystko takiego rozgłosu. |
|
|
|
| ~karpa~ |
9.10.2008, 11:35:02
Wpis
|
|
Goście |
ty cwelu je***y ty ku*** wiem gdzie mieszkasz to jak cie złapie to cie połamne pedale je***y to twoja wies jest a nie nasza pedale je***y jak cie złapie to cie wyrucham i cia dam ku***a do mordy zobaczysz pedale ty ku*** je***a w d***
|
|
|
|
| ~swensk~ |
9.10.2008, 12:00:39
Wpis
|
|
Goście |
ty cwelu je***y ty ku*** wiem gdzie mieszkasz to jak cie złapie to cie połamne pedale je***y to twoja wies jest a nie nasza pedale je***y jak cie złapie to cie wyrucham i cia dam ku***a do mordy zobaczysz pedale ty ku*** je***a w d*** PS" jesli piszesz tak brutalne słowa to cytuj je do danej osoby czyli mozesz wcisnoć odpowieć i pod jej słwami wypowiedzieć się bo to tak do końca nie wiadomo do kogo to piszesz. |
|
|
|
| ~Gość~ |
10.10.2008, 14:51:15
Wpis
|
|
Goście |
ty cwelu je***y ty ku*** wiem gdzie mieszkasz to jak cie złapie to cie połamne pedale je***y to twoja wies jest a nie nasza pedale je***y jak cie złapie to cie wyrucham i cia dam ku***a do mordy zobaczysz pedale ty ku*** je***a w d*** CZŁOWIEKU LECZ SIE A NIE PISZESZ TAKIE RZECZY. ZASTANAWIAM SIĘ NAD TWOIM IQ CHYBA MA ZE 100 ALE NA MINUSIE. ALE TO NAUKOWO POTWIERDZONE ŻE WULGARYZMÓW UŻYWAJĄ TYLKO LUDZIE O NISKIEJ KULTURZE OSOBISTEJ . NO BO JAKICH SŁÓW MAJĄ UZYWAĆ JAK INNYCH NIE ZNAJĄ . OJ PRZYKRE TO ALE LOS CIE BARDZO SKRZYWDZIŁ. I NA KONIEC POLECAM IDŹ DO LASU WYKRZYCZ SIE MOŻE TO CI POMOŻE. TE FORUM RÓWNIEŻ CZYTAJĄ DZIECI . NIE LUBIĘ CHAMSTWA I GÓRALSKIEJ MUZYKI . IMBECYL Z CIEBIE I TYLE. |
|
|
|
| ~Gość~ |
10.10.2008, 16:19:19
Wpis
|
|
Goście |
ty cwelu je***y ty ku*** wiem gdzie mieszkasz to jak cie złapie to cie połamne pedale je***y to twoja wies jest a nie nasza pedale je***y jak cie złapie to cie wyrucham i cia dam ku***a do mordy zobaczysz pedale ty ku*** je***a w d*** Za ten czyn ktory chcesz wykonac jest paragraf do 15 lat wiezienia.Zastanow sie czy warto to zrobic. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.03.2010 - 20:29 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.