Tygodnik Ostrołęcki

Reply to this topicStart new topic
~Z Przasnysza~
wpis 6.10.2008, 14:16:51
Wpis #1
Goście

Znałem tę panią!!! To straszna wiadomość. Czy ktoś zrobi wreszcie porządek na Zawodziu?
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~~kot~~
wpis 6.10.2008, 14:25:05
Wpis #2
Goście

Co sie dzieje z Przasnyszem???!!!! ludzie opamietajcie sie, niewielkie miasto a tyle patologii!!! żal kobiety, kondolencje dla jej rodziny. niech policja jak najszybciej znajdzie tego bandytę, bo strach po mieście chodzić!!!

+Quote Post
~Gość~
wpis 6.10.2008, 15:45:30
Wpis #3
Goście

Za takie mordestwa powinna byc kara smierci.Zycie to najwieksza wartosc jaka posiada czlowiek i ten kto mu ja odbiera powinien byc sprawiedliwie osoadzany.Wedlug mnie sprawiedliwym wyrokiem dla takiego mordercy bylaby tylko kara smierci.

+Quote Post
~ryszard~
wpis 6.10.2008, 16:35:01
Wpis #4
Goście

tylko powinna być jedna kara , kara śmierci dla morderców

+Quote Post
~krzysztof~
wpis 6.10.2008, 18:04:47
Wpis #5
Goście

Szok!Współczuję rodzinie.W Przasnyszu wzrasta fala przestępczosci!Szef policji powinien stan tej ponurej statystyki poprawić.

+Quote Post
~Adam~
wpis 6.10.2008, 20:16:33
Wpis #6
Goście

To moja ciocia. Smutek rozpacz.

+Quote Post
~!!!~
wpis 7.10.2008, 09:27:03
Wpis #7
Goście

Nie ma sie czemu dziwić!!! Przasnysz to jest wiocha w ktorej pełno lumpow ktorzy tylko sie rozgladaja jak tu komus cos ukrasc. "Miasto" Przasnysz, to chyba jakis zart przez blazna wymyślony. Wsiowe bandziory co ludzi mordują!!!

+Quote Post
~gosc~
wpis 7.10.2008, 10:30:20
Wpis #8
Goście

Zabójca to 16-to latek.

+Quote Post
~Gość~
wpis 7.10.2008, 15:49:37
Wpis #9
Goście

CYTAT(gosc @ 7.10.2008, 10:30) *
Zabójca to 16-to latek.

Jedna sprawiedliwa kara dla niego powinna byc kara smierci.

+Quote Post
~jedrol~
wpis 7.10.2008, 16:02:20
Wpis #10
Goście

CYTAT(!!! @ 7.10.2008, 09:27) *
Nie ma sie czemu dziwić!!! Przasnysz to jest wiocha w ktorej pełno lumpow ktorzy tylko sie rozgladaja jak tu komus cos ukrasc. "Miasto" Przasnysz, to chyba jakis zart przez blazna wymyślony. Wsiowe bandziory co ludzi mordują!!!

łicz sie ze słowami

+Quote Post
~swens~
wpis 7.10.2008, 16:05:45
Wpis #11
Goście

angry.gif Głowa za Głowe to może na tej ulicy się uspokoji. Ta ulica słynie z rozbojów. A gówniaż powinien dostać karę śmierci. To by było dla innych przestroga.

+Quote Post
~swensk~
wpis 7.10.2008, 16:13:02
Wpis #12
Goście

CYTAT(jedrol @ 7.10.2008, 16:02) *
łicz sie ze słowami

Za głópotę kilku ludzi nie można określać całego miasta. Powinni pomyśleć nad tym aby tgz. Baraki przesiedlić na jakieś kolonie, a nie pod centrum miasta. rolleyes.gif rolleyes.gif
W Warszawie czy innym mieście też to się dzieje i to jeszcze więcej tylko nie dostaje to wszystko takiego rozgłosu.

+Quote Post
~karpa~
wpis 9.10.2008, 12:35:02
Wpis #13
Goście

ty cwelu je***y ty ku*** wiem gdzie mieszkasz to jak cie złapie to cie połamne pedale je***y to twoja wies jest a nie nasza pedale je***y jak cie złapie to cie wyrucham i cia dam ku***a do mordy zobaczysz pedale ty ku*** je***a w d***

+Quote Post
~swensk~
wpis 9.10.2008, 13:00:39
Wpis #14
Goście

CYTAT(karpa @ 9.10.2008, 12:35) *
ty cwelu je***y ty ku*** wiem gdzie mieszkasz to jak cie złapie to cie połamne pedale je***y to twoja wies jest a nie nasza pedale je***y jak cie złapie to cie wyrucham i cia dam ku***a do mordy zobaczysz pedale ty ku*** je***a w d***

PS" jesli piszesz tak brutalne słowa to cytuj je do danej osoby czyli mozesz wcisnoć odpowieć i pod jej słwami wypowiedzieć się bo to tak do końca nie wiadomo do kogo to piszesz. blink.gif

+Quote Post
~Gość~
wpis 10.10.2008, 15:51:15
Wpis #15
Goście

CZŁOWIEKU LECZ SIE A NIE PISZESZ TAKIE RZECZY. ZASTANAWIAM SIĘ NAD TWOIM IQ CHYBA MA ZE 100 ALE NA MINUSIE.
ALE TO NAUKOWO POTWIERDZONE ŻE WULGARYZMÓW UŻYWAJĄ TYLKO LUDZIE O NISKIEJ KULTURZE OSOBISTEJ . NO BO JAKICH SŁÓW MAJĄ UZYWAĆ JAK INNYCH NIE ZNAJĄ . OJ PRZYKRE TO ALE LOS CIE BARDZO SKRZYWDZIŁ. I NA KONIEC POLECAM IDŹ DO LASU WYKRZYCZ SIE MOŻE TO CI POMOŻE. TE FORUM RÓWNIEŻ CZYTAJĄ DZIECI . NIE LUBIĘ CHAMSTWA I GÓRALSKIEJ MUZYKI . IMBECYL Z CIEBIE I TYLE.

+Quote Post
~Gość~
wpis 10.10.2008, 17:19:19
Wpis #16
Goście

Za ten czyn ktory chcesz wykonac jest paragraf do 15 lat wiezienia.Zastanow sie czy warto to zrobic.

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 5.07.2009 - 03:14
Tygodnik Ostrołęcki nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com