(Brak tematu)
|
![]() ![]() |
(Brak tematu)
|
| ~(Anonimowy)~ |
28.09.2007, 20:16:00
Wpis
|
|
Goście |
W Różanie cisza, tygodnik ich nie odwiedza, wreszcie spokój ma Podlasin.
|
|
|
|
| ~Seks czy co?~ |
28.09.2007, 22:05:00
Wpis
|
|
Goście |
wisznie.....butla...kurlandonaldo.....nieplodnośc to zapamiętałam z czasow różańskich ze swoich snów w nocy ...co to może oznaczać
|
|
|
|
| ~leniwiec~ |
20.11.2007, 22:17:00
Wpis
|
|
Goście |
no nie wiem czy Podlasin ma taki spokój, jak nie TO to jest teraz gwiazdą Kuriera Mazowieckiego.Z resztą co tu od Podlasina wymagać(w porzo chłop) cala nasza rada jest po prostu zajebis...............SAME W NIEJ GWIAZDY przepraszam GWIAZDORZY no jest jedna gwiazdeczka wśród nich ale ciemna..........nic nie świeci swoim światłem tylko cały czas odbitym.
|
|
|
|
| ~jak nie magazynier to jak~ |
21.11.2007, 10:35:00
Wpis
|
|
Goście |
byłam teraz na jalieś stronce o Różanie i czytalam jak podlasin pisze ze nigdy nie byl magazynierem ale czy pamięta tego co mial wielkie manko i Gs ścigal go o splate czy wie kto nim był bo ja wiem i pracowalm w Gsie i wszyscy wiedzą , jak nazywa sie taki czlowiek nie chodzi o nazwisko ale o określenie.
|
|
|
|
| ~(Anonimowy)~ |
24.11.2007, 17:03:00
Wpis
|
|
Goście |
W Rozanie wszyscy znaja P.Podlasina.Kim on byl i co soba reprezentuje.Dziwi mnie jedno,ze jeszcze nie zgnil w kryminale za te wszystkie swoje poczynania.
|
|
|
|
18.01.2008, 13:53:14
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 1732 Dołączył: 29.12.2007 Nr użytkownika: 96 |
Podlasin reprezentuje soba trzy rzeczy - chamstwo, buractwo i totalna glupote. Jestem ciekawy ile w tym roku nastawial wodki miejscowym zulom by na niego glosowali. Jesli bedziecie wywozic tego buraka na taczce z urzedu to dajcie znac
-------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
13.02.2009, 14:53:36
Wpis
|
|
Goście |
Podlasin reprezentuje soba trzy rzeczy - chamstwo, buractwo i totalna glupote. Jestem ciekawy ile w tym roku nastawial wodki miejscowym zulom by na niego glosowali. Jesli bedziecie wywozic tego buraka na taczce z urzedu to dajcie znac Czyli jestescie do siebie podobno jak dwaj rodzeni bracia! Fakt, żulem jesteś nienajgorszym! A burakiem to juz jedynym w swoim rodzaju, takim pastewnym jakimś. |
|
|
|
| ~Gość~ |
23.09.2009, 14:10:09
Wpis
|
|
Goście |
Podlasin reprezentuje soba trzy rzeczy - chamstwo, buractwo i totalna glupote. Jestem ciekawy ile w tym roku nastawial wodki miejscowym zulom by na niego glosowali. Jesli bedziecie wywozic tego buraka na taczce z urzedu to dajcie znac Ciekawe ile monopolowe zarobią w przyszłym roku na wyborach i kto tym razem bedzie przodował w stawianiu wódeczki i smażeniu wyborczej kiełbasy. Obstawiam ubecje i pezli bo oni uwielbiają kaszane i karkówe z grilla |
|
|
|
26.09.2009, 01:09:04
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 1732 Dołączył: 29.12.2007 Nr użytkownika: 96 |
Czyli jestescie do siebie podobno jak dwaj rodzeni bracia! Fakt, żulem jesteś nienajgorszym! A burakiem to juz jedynym w swoim rodzaju, takim pastewnym jakimś. A skad ty wiesz kim ja jestem kmiocie z miodem w uszach? -------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
17.10.2009, 15:08:41
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
17.10.2009, 15:31:03
Wpis
|
|
Lepsze to niz TROL
-------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
17.10.2009, 15:34:46
Wpis
|
|
Goście |
Lepsze to niz TROL ja wiem co piszę, napisałam że od zawsze jestem różanianka i dlatego przepraszam za takiego typa jak ty i zglosilam twoj wpis do usunięciA, POZDRAWIAM Z MAKOWA BO MAM PRAWO I POWÓD. Zróbcie to samo z jego wpisami, czekam na odpowiedź z tygodnika w sprawie jego wpisu. A straszyc nie masz mnie po co i sie wcale nie bojęi właśnie po raz nastepny przepraszam Makowian na Agenta i co mi zrobisz no zrób cudaku. A konfidentem moze i ,i jesteś ,moze nawet agentem, w twoim otoczeniu wiedza to najlepiej. Widzisz ja nie mam sie czego wstydzić to raczej ty sie wstydź tylko zawsze tak jest ze wstydzi sie ten co nie powinien się wstydzić, tak to prawda ja wstydzę sie za Ciebie i po raz następny przepraszam za Agenta wpisy za obrażanie za poniżanie za wysmiewanie. Czekam na informację od moderatora o usunieciu wpisu , ktory mnie interesował. |
|
|
|
| ~Gość~ |
22.10.2009, 08:23:46
Wpis
|
|
Goście |
dlaczego się nie kłocicie. A tak było wesoło
|
|
|
|
22.10.2009, 09:12:14
Wpis
|
|
ja wiem co piszę, napisałam że od zawsze jestem różanianka i dlatego przepraszam za takiego typa jak ty i zglosilam twoj wpis do usunięciA, POZDRAWIAM Z MAKOWA BO MAM PRAWO I POWÓD. Zróbcie to samo z jego wpisami, czekam na odpowiedź z tygodnika w sprawie jego wpisu. A straszyc nie masz mnie po co i sie wcale nie bojęi właśnie po raz nastepny przepraszam Makowian na Agenta i co mi zrobisz no zrób cudaku. A konfidentem moze i ,i jesteś ,moze nawet agentem, w twoim otoczeniu wiedza to najlepiej. Widzisz ja nie mam sie czego wstydzić to raczej ty sie wstydź tylko zawsze tak jest ze wstydzi sie ten co nie powinien się wstydzić, tak to prawda ja wstydzę sie za Ciebie i po raz następny przepraszam za Agenta wpisy za obrażanie za poniżanie za wysmiewanie. Czekam na informację od moderatora o usunieciu wpisu , ktory mnie interesował. Jestes juz nudna kobieto Admin juz ci chyba wyraznie dal do zrozumienia ze to ty wlasnie atakujesz mnie w kazdym watku wiec pasuje do ciebie definicja trola Ja nic ci nie chce zrobic...Jedyne o czym marze to to by cie nie ogladac, nie czytac i nie widziec ale jestes caly czas na innym nicku tymczasowym wiec nie moge ci dac ignora. Acha wstydz to sie za siebie ze placzesz sie za mna po forum i molestujesz cokolwiek nie powiem. I jedz moze do redakcji TO poskarzyc sie na admina jak obiecalas bo wpisow nie usuwa sie tylko dlatego ze masz takie "widzimisie" I nie chce mi sie juz z toba dyskutowac upierdliwa babo -------------------- Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
23.12.2009, 21:37:58
Wpis
|
|
Goście |
Podlasin reprezentuje soba trzy rzeczy - chamstwo, buractwo i totalna glupote. Jestem ciekawy ile w tym roku nastawial wodki miejscowym zulom by na niego glosowali. Jesli bedziecie wywozic tego buraka na taczce z urzedu to dajcie znac przypomnijcie sobie wpisy agenta. chyba widac zmiane . ciekawe dlaczego? |
|
|
|
| ~Gość~ |
2.02.2010, 18:38:38
Wpis
|
|
Goście |
Wybory hehehe
|
|
|
|
4.02.2010, 21:52:40
Wpis
|
|
![]() Swojak ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 318 Dołączył: 22.12.2009 Nr użytkownika: 557 |
przypomnijcie sobie wpisy agenta. chyba widac zmiane . ciekawe dlaczego? Zmęczenie daje o sobie znać. -------------------- ~Jestem za ajentem_koczkodan i ~przymusową rejestracją na forum TO
Ten wpis edytował GADU |
|
|
|
| ~Gość~ |
19.02.2010, 17:14:33
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~Gość~ |
8.03.2010, 16:52:19
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
8.03.2010, 16:54:52
Wpis
|
|
Popatrzcie lepiej na swoje wpisy. Progresu ani widac ani slychac
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.03.2010 - 03:37 |
Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.
Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.