Tygodnik Ostrołęcki
 1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
(Brak tematu)
~(Anonimowy)~
wpis 28.09.2007, 20:16:00
Wpis #1
Goście

W Różanie cisza, tygodnik ich nie odwiedza, wreszcie spokój ma Podlasin.
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~Seks czy co?~
wpis 28.09.2007, 22:05:00
Wpis #2
Goście

wisznie.....butla...kurlandonaldo.....nieplodnośc to zapamiętałam z czasow różańskich ze swoich snów w nocy ...co to może oznaczać

+Quote Post
~leniwiec~
wpis 20.11.2007, 22:17:00
Wpis #3
Goście

no nie wiem czy Podlasin ma taki spokój, jak nie TO to jest teraz gwiazdą Kuriera Mazowieckiego.Z resztą co tu od Podlasina wymagać(w porzo chłop) cala nasza rada jest po prostu zajebis...............SAME W NIEJ GWIAZDY przepraszam GWIAZDORZY no jest jedna gwiazdeczka wśród nich ale ciemna..........nic nie świeci swoim światłem tylko cały czas odbitym.

+Quote Post
~jak nie magazynier to jak~
wpis 21.11.2007, 10:35:00
Wpis #4
Goście

byłam teraz na jalieś stronce o Różanie i czytalam jak podlasin pisze ze nigdy nie byl magazynierem ale czy pamięta tego co mial wielkie manko i Gs ścigal go o splate czy wie kto nim był bo ja wiem i pracowalm w Gsie i wszyscy wiedzą , jak nazywa sie taki czlowiek nie chodzi o nazwisko ale o określenie.

+Quote Post
~(Anonimowy)~
wpis 24.11.2007, 17:03:00
Wpis #5
Goście

W Rozanie wszyscy znaja P.Podlasina.Kim on byl i co soba reprezentuje.Dziwi mnie jedno,ze jeszcze nie zgnil w kryminale za te wszystkie swoje poczynania.

+Quote Post
agent_orange
wpis 18.01.2008, 13:53:14
Wpis #6

Swojak
Grupa: Użytkownicy zarejestrowani
Wpisów: 1732
Nr użytkownika: 96

Podlasin reprezentuje soba trzy rzeczy - chamstwo, buractwo i totalna glupote. Jestem ciekawy ile w tym roku nastawial wodki miejscowym zulom by na niego glosowali. Jesli bedziecie wywozic tego buraka na taczce z urzedu to dajcie znac smile.gif

--------------------
Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.

+Quote Post
~Gość~
wpis 13.02.2009, 14:53:36
Wpis #7
Goście

CYTAT(agent_orange @ 18.01.2008, 13:53) *
Podlasin reprezentuje soba trzy rzeczy - chamstwo, buractwo i totalna glupote. Jestem ciekawy ile w tym roku nastawial wodki miejscowym zulom by na niego glosowali. Jesli bedziecie wywozic tego buraka na taczce z urzedu to dajcie znac smile.gif

Czyli jestescie do siebie podobno jak dwaj rodzeni bracia! Fakt, żulem jesteś nienajgorszym! A burakiem to juz jedynym w swoim rodzaju, takim pastewnym jakimś.

+Quote Post
~Gość~
wpis 23.09.2009, 14:10:09
Wpis #8
Goście

CYTAT(agent_orange @ 18.01.2008, 14:53:14) *

Ciekawe ile monopolowe zarobią w przyszłym roku na wyborach i kto tym razem bedzie przodował w stawianiu wódeczki i smażeniu wyborczej kiełbasy. Obstawiam ubecje i pezli bo oni uwielbiają kaszane i karkówe z grilla

+Quote Post
agent_orange
wpis 26.09.2009, 01:09:04
Wpis #9

Swojak

CYTAT(Gość @ 13.02.2009, 15:53:36) *
Czyli jestescie do siebie podobno jak dwaj rodzeni bracia! Fakt, żulem jesteś nienajgorszym! A burakiem to juz jedynym w swoim rodzaju, takim pastewnym jakimś.

A skad ty wiesz kim ja jestem kmiocie z miodem w uszach?

--------------------
Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.

+Quote Post
~Gość~
wpis 17.10.2009, 15:08:41
Wpis #10
Goście

CYTAT(agent_orange @ 26.09.2009, 02:09:04) *
A skad ty wiesz kim ja jestem kmiocie z miodem w uszach?

Nie interesuje to nikogo kim ty jestes.Na forum nazywaja Cie "oranzadkowym misiem" lub" teczowym chlopcem"

+Quote Post
agent_orange
wpis 17.10.2009, 15:31:03
Wpis #11

Swojak

Lepsze to niz TROL smile.gif I male sprostowanie. Tylko ty mnie nazywasz tym misiem pedalku makofski ale widzisz jest problem bo ja wole dziewczyny he he

--------------------

+Quote Post
~Gość~
wpis 17.10.2009, 15:34:46
Wpis #12
Goście

CYTAT(agent_orange @ 17.10.2009, 16:31:03) *
Lepsze to niz TROL smile.gif I male sprostowanie. Tylko ty mnie nazywasz tym misiem pedalku makofski ale widzisz jest problem bo ja wole dziewczyny he he

ja wiem co piszę, napisałam że od zawsze jestem różanianka i dlatego przepraszam za takiego typa jak ty i zglosilam twoj wpis do usunięciA, POZDRAWIAM Z MAKOWA BO MAM PRAWO I POWÓD.
Zróbcie to samo z jego wpisami, czekam na odpowiedź z tygodnika w sprawie jego wpisu. A straszyc nie masz mnie po co i sie wcale nie bojęi właśnie po raz nastepny przepraszam Makowian na Agenta i co mi zrobisz no zrób cudaku. A konfidentem moze i ,i jesteś ,moze nawet agentem, w twoim otoczeniu wiedza to najlepiej. Widzisz ja nie mam sie czego wstydzić to raczej ty sie wstydź tylko zawsze tak jest ze wstydzi sie ten co nie powinien się wstydzić, tak to prawda ja wstydzę sie za Ciebie i po raz następny przepraszam za Agenta wpisy za obrażanie za poniżanie za wysmiewanie.
Czekam na informację od moderatora o usunieciu wpisu , ktory mnie interesował.

+Quote Post
~Gość~
wpis 22.10.2009, 08:23:46
Wpis #13
Goście

dlaczego się nie kłocicie. A tak było wesoło

+Quote Post
agent_orange
wpis 22.10.2009, 09:12:14
Wpis #14

Swojak

CYTAT(Gość @ 17.10.2009, 16:34:46) *
ja wiem co piszę, napisałam że od zawsze jestem różanianka i dlatego przepraszam za takiego typa jak ty i zglosilam twoj wpis do usunięciA, POZDRAWIAM Z MAKOWA BO MAM PRAWO I POWÓD.
Zróbcie to samo z jego wpisami, czekam na odpowiedź z tygodnika w sprawie jego wpisu. A straszyc nie masz mnie po co i sie wcale nie bojęi właśnie po raz nastepny przepraszam Makowian na Agenta i co mi zrobisz no zrób cudaku. A konfidentem moze i ,i jesteś ,moze nawet agentem, w twoim otoczeniu wiedza to najlepiej. Widzisz ja nie mam sie czego wstydzić to raczej ty sie wstydź tylko zawsze tak jest ze wstydzi sie ten co nie powinien się wstydzić, tak to prawda ja wstydzę sie za Ciebie i po raz następny przepraszam za Agenta wpisy za obrażanie za poniżanie za wysmiewanie.
Czekam na informację od moderatora o usunieciu wpisu , ktory mnie interesował.

Jestes juz nudna kobieto
Admin juz ci chyba wyraznie dal do zrozumienia ze to ty wlasnie atakujesz mnie w kazdym watku wiec pasuje do ciebie definicja trola
Ja nic ci nie chce zrobic...Jedyne o czym marze to to by cie nie ogladac, nie czytac i nie widziec ale jestes caly czas na innym nicku tymczasowym wiec nie moge ci dac ignora.
Acha wstydz to sie za siebie ze placzesz sie za mna po forum i molestujesz cokolwiek nie powiem.
I jedz moze do redakcji TO poskarzyc sie na admina jak obiecalas bo wpisow nie usuwa sie tylko dlatego ze masz takie "widzimisie"
I nie chce mi sie juz z toba dyskutowac upierdliwa babo

--------------------

+Quote Post
~Gość~
wpis 23.12.2009, 21:37:58
Wpis #15
Goście

CYTAT(agent_orange @ 18.01.2008, 13:53:14) *

przypomnijcie sobie wpisy agenta. chyba widac zmiane . ciekawe dlaczego?

+Quote Post
~Gość~
wpis 2.02.2010, 18:38:38
Wpis #16
Goście

Wybory hehehe

+Quote Post
GADU
wpis 4.02.2010, 21:52:40
Wpis #17

Swojak
Wpisów: 318
Nr użytkownika: 557

CYTAT(Gość @ 23.12.2009, 21:37:58) *

Zmęczenie daje o sobie znać. biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
~Jestem za ajentem_koczkodan i ~przymusową rejestracją na forum TO

Ten
wpis edytował GADU

+Quote Post
~Gość~
wpis 19.02.2010, 17:14:33
Wpis #18
Goście

CYTAT(Gość @ 2.02.2010, 18:38:38) *
Wybory hehehe

nie jeszcze

+Quote Post
~Gość~
wpis 8.03.2010, 16:52:19
Wpis #19
Goście

CYTAT(Gość @ 23.12.2009, 21:37:58) *

Ciekawe dlaczego?

+Quote Post
agent_orange
wpis 8.03.2010, 16:54:52
Wpis #20

Swojak

Popatrzcie lepiej na swoje wpisy. Progresu ani widac ani slychac biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------

+Quote Post

1 2 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 12.03.2010 - 03:37

Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.

Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.

Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com