Tygodnik Ostrołęcki

Reply to this topicStart new topic
~Gość~
wpis 23.09.2008, 14:44
Wpis #1
Goście

Lektura mala ciekawa nie bardzo interesuje mnie jaki majatek posiadaja Radni.
Bardziej interesuje mnie jakie majateki posiadaja ksieza w poszczegolnych parafiach.
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~Drobiazgowy~
wpis 24.09.2008, 09:10
Wpis #2
Goście

A mnie tam wszystko interesuje,czemu nie. Ciekawe jaki majątek mają radni i w powiecie i w gminach,ale także ciekawe jakie majątki maja urzędnicy,tylko że nie ma oświadczeń majątkowych. Może ktoś podpowie jak je znaleźć, bo szukam w bipie i nie wszystkie są. A może nie umiem poszukać.Może redakcja sobie poradzi z tym. Dlaczego mielibyśmy nie poznać wszystkich majątków ludzi przez nas wybieranych . Podobno jest jawność.

+Quote Post
~ciułacz~
wpis 15.10.2008, 19:37
Wpis #3
Goście

a mnie intersuje jaki majatek maja radni i urzedasy, czemu tego nie ma na stronach gmin, pewnie maja cos do ukrycia.dlaczego nie podaja tego wszystkie gminy. ciekawe.

+Quote Post
~Gość~
wpis 15.10.2008, 20:17
Wpis #4
Goście

[quote name='ciułacz' date='15.10.2008, 20:37' post='5988']
a mnie intersuje jaki majatek maja radni i urzedasy, czemu tego nie ma na stronach gmin, pewnie maja cos do ukrycia.dlaczego nie podaja tego wszystkie gminy. cie
A mnie to nie interesuje ile maja i dlaczego maja z kim w nocy sypiaja ile dzieci maja.

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 7.01.2009 - 03:10
Tygodnik Ostrołęcki nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com