BŁAD TO w treści, Zbigniew Roman Deptuła
|
![]() ![]() |
BŁAD TO w treści, Zbigniew Roman Deptuła
|
| ~GAFA~ |
6.11.2008, 12:12:14
Wpis
|
|
Goście |
Nagrody stypendystom wręczali przedstawiciele Mazowieckiego Kuratorium Oświaty i starosta makowski, Zenon Deptuła (Fot. E. Mamińska)
Starostą Makowskim jest Zbigniew Roman Deptuła a nie (ZENON imię strasty przasnyskiego) |
|
|
|
| ~Gość~ |
6.11.2008, 12:27:15
Wpis
|
|
Goście |
Coś Ty gazety przecież sie nie mylą, a przynajmniej rzadko przyznają do błędów. Przykład: "KM" - artykuł "(Hal)ny powiew usterek" a u góry "Błahe usterki..." Niech Machałowski sięgnie w słownik i przeczyta co to znaczy "błahe". Wg mnie jakby hala była w złym stanie technicznym, to by została zamknięta. Poza tym, jakby nie determinacja Ciaka i obecnego Starosty, to hali do dzisiaj by nie było. Redaktor niech nie sili się na komentarze na temat, o którym nie ma zielonego pojęcia. Tylko sie ośmiesza.
|
|
|
|
| ~Gość~ |
6.11.2008, 12:59:47
Wpis
|
|
Goście |
Coś Ty gazety przecież sie nie mylą, a przynajmniej rzadko przyznają do błędów. Przykład: "KM" - artykuł "(Hal)ny powiew usterek" a u góry "Błahe usterki..." Niech Machałowski sięgnie w słownik i przeczyta co to znaczy "błahe". Wg mnie jakby hala była w złym stanie technicznym, to by została zamknięta. Poza tym, jakby nie determinacja Ciaka i obecnego Starosty, to hali do dzisiaj by nie było. Redaktor niech nie sili się na komentarze na temat, o którym nie ma zielonego pojęcia. Tylko sie ośmiesza. Przyznaje ci racje, ze osrac zawsze kogos można ale gorzej komus pomóc. Moze redaktorzy TO ostrołęckiego zajmą sie kredytami ktore gnębia spoldzielców, niech sie w Polsce zmobilizuja niech nam pomogą, bo mamy opinie prawne, ze Bank PKO BP nieslusznie od nas to pobiera, a Bank PKO BP sklada teraz na Ministerstwo Finansów o ostatnio gdzieś czytalam, ze chca wina obarczyc prezesów społdzielni. Prawdopodobnie może wywiadu udzielę w radiu szczecińskim jesli znajdzie sie redaktor co nam pomoże. Osoby z Redacji makowskiej, ostrołęckiej, ciechanowskiej stawiam WAm takie wyzwanie nie znaczy, ze to musi byc natychmiast, rozumiem temat jest trudny trzeba cofnąc sie do różnych Ustaw ale my jako kredytowicze z Makowa liczymy na lokalne media. |
|
|
|
| ~Gość~ |
6.11.2008, 13:01:52
Wpis
|
|
Goście |
Nagrody stypendystom wręczali przedstawiciele Mazowieckiego Kuratorium Oświaty i starosta makowski, Zenon Deptuła (Fot. E. Mamińska) Starostą Makowskim jest Zbigniew Roman Deptuła a nie (ZENON imię strasty przasnyskiego) Błąd, powinno być Umiłowany, Najdroższy (dosłownie) Przywódca, Najjaśniejsze Słońce Smrocka Zbigniew Roman starosta Deptuła. Tak powinno być ! |
|
|
|
6.11.2008, 21:33:31
Wpis
|
|
Swojak![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy zarejestrowani Wpisów: 104 Dołączył: 22.10.2008 Skąd: maków Nr użytkownika: 185 |
Przyznaje ci racje, ze osrac zawsze kogos można ale gorzej komus pomóc. Moze redaktorzy TO ostrołęckiego zajmą sie kredytami ktore gnębia spoldzielców, niech sie w Polsce zmobilizuja niech nam pomogą, bo mamy opinie prawne, ze Bank PKO BP nieslusznie od nas to pobiera, a Bank PKO BP sklada teraz na Ministerstwo Finansów o ostatnio gdzieś czytalam, ze chca wina obarczyc prezesów społdzielni. Prawdopodobnie może wywiadu udzielę w radiu szczecińskim jesli znajdzie sie redaktor co nam pomoże. Osoby z Redacji makowskiej, ostrołęckiej, ciechanowskiej stawiam WAm takie wyzwanie nie znaczy, ze to musi byc natychmiast, rozumiem temat jest trudny trzeba cofnąc sie do różnych Ustaw ale my jako kredytowicze z Makowa liczymy na lokalne media. A Ty ciągle o tym samym, w każdym wątku piszesz o kredytach nie patrzysz na temat. |
|
|
|
| ~członek spółdzielni mieszk~ |
6.11.2008, 22:14:26
Wpis
|
|
Goście |
A Ty ciągle o tym samym, w każdym wątku piszesz o kredytach nie patrzysz na temat. Ja napisalm do tego watku, ze niech to zajmie sie sprawa kredytow a nie hali, ktore jest potrzebna , zawsze sa tacy co psiocza ,nic im sie nie podoba. tu podaje do czego odpowidalam ,,Wg mnie jakby hala była w złym stanie technicznym, to by została zamknięta. Poza tym, jakby nie determinacja Ciaka i obecnego Starosty, to hali do dzisiaj by nie było. Redaktor niech nie sili się na komentarze na temat, o którym nie ma zielonego pojęcia. Tylko sie ośmiesza. a tu, ze chcę zainteresowania kredytami bo sprawa nadal aktualna, więc czemu mi zarzucasz, ze robie to źle, ja staram się bo widzę problem tysięcy rodzin a powiedz mi mlody człowieku czy dałeś cos z siebie dla innych. Jest w Makowie duzo takich co tylko lubia dopiec, a ja tu mam ochotę i potrzebę, mimo, że nie na temat pochwalić Prezesa sm jubilatka Pana Gadomskiego, jest to czlowiek z pasją i życze mu jak najlepiej. Do tego tematu wrócę. |
|
|
|
| ~Gość~ |
7.11.2008, 09:53:11
Wpis
|
|
Goście |
Ja napisalm do tego watku, ze niech to zajmie sie sprawa kredytow a nie hali, ktore jest potrzebna , zawsze sa tacy co psiocza ,nic im sie nie podoba. tu podaje do czego odpowidalam ,,Wg mnie jakby hala była w złym stanie technicznym, to by została zamknięta. Poza tym, jakby nie determinacja Ciaka i obecnego Starosty, to hali do dzisiaj by nie było. Redaktor niech nie sili się na komentarze na temat, o którym nie ma zielonego pojęcia. Tylko sie ośmiesza. a tu, ze chcę zainteresowania kredytami bo sprawa nadal aktualna, więc czemu mi zarzucasz, ze robie to źle, ja staram się bo widzę problem tysięcy rodzin a powiedz mi mlody człowieku czy dałeś cos z siebie dla innych. Jest w Makowie duzo takich co tylko lubia dopiec, a ja tu mam ochotę i potrzebę, mimo, że nie na temat pochwalić Prezesa sm jubilatka Pana Gadomskiego, jest to czlowiek z pasją i życze mu jak najlepiej. Do tego tematu wrócę. O cholera! Nie rób tego! Nie wracaj, nie wracaj! |
|
|
|
| ~loh~ |
13.11.2008, 21:32:14
Wpis
|
|
Goście |
Hala powinna być zamknięta, za dużo usterek. Powinni dopilnować, żeby działała okey.
|
|
|
|
| ~Stara Zawiasa~ |
18.11.2008, 20:11:37
Wpis
|
|
Goście |
Błąd, powinno być Umiłowany, Najdroższy (dosłownie) Przywódca, Najjaśniejsze Słońce Smrocka Zbigniew Roman starosta Deptuła. Tak powinno być ! Powinno byc nie tylko to, ale także i to: Niezachodzące Słońce Smrocka, Geniusz Samorządności, Cudotwórca Oświatowy, Najznamienitszy Hodowca "Ziółek" Spod Znaku PSL-a, Reproduktor Partyjnych Układów Spod znaku Koniczynki, ex anonimowy poseł, zwany też maszynką do głosowania, Zbysio Zawiasa D:-) |
|
|
|
| ~Gość~ |
20.11.2008, 15:26:37
Wpis
|
|
Goście |
Powinno byc nie tylko to, ale także i to: Niezachodzące Słońce Smrocka, Geniusz Samorządności, Cudotwórca Oświatowy, Najznamienitszy Hodowca "Ziółek" Spod Znaku PSL-a, Reproduktor Partyjnych Układów Spod znaku Koniczynki, ex anonimowy poseł, zwany też maszynką do głosowania, Zbysio Zawiasa D:-) Nooo, z tym reproduktorem to poszłeś po bandzie. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2009 - 00:49 |