Tygodnik Ostrołęcki

Reply to this topicStart new topic
Angels of Fire organizują konkurs, Do wygrania 300 złotych i koszulki!
Kazik
wpis 1.04.2009, 03:11:09
Wpis #1
Nowy
*
Grupa: Użytkownicy zarejestrowani
Wpisów: 1
Nr użytkownika: 306

Gala sportów walki Angels of Fire organizuje konkurs na swoim profilu na naszej-klasie. Do wygrania trzy stówki i koszulki Spartanwear.

Link do profilu

"---- ZASADY KONKURSU ----
ABY WZIĄĆ UDZIAŁ W KONKURSIE NALEŻY ZAREJESTROWAĆ SIĘ W SERWISIE WWW.PERFEKT-TV.PL I ODPOWIEDZIEĆ NA PYTANIE:

Kiedy odbyła się pierwsza gala Angels of Fire?

ODPOWIEDZI WRAZ ZE SWOIM LOGINEM Z WWW.PERFEKT-TV.PL PROSIMY PRZYSYŁAĆ W WIADOMOŚCIACH NA NASZE KONTO NA NASZEJ KLASIE, W TYTULE WPISUJĄC "KONKURS".
www.nasza-klasa.pl/profile/24025025

Odpowiedź na pytanie konkursowe znajdziecie na stronie internetowej Angels of Fire www.AngelsOfFire.pl"

Hehe Ja już wziąłem udział smile.gif Może mi się uda.

Menadżer gali zapewnia, że takie konkursy będą coraz częstszym zjawiskiem na ich profilu. W kolejnych konkursach oprócz kasy do wygrania będą bilety na piątą galę!

Pozdrawiam,
Go to the top of the pageraport

+Quote Post

Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 17.03.2010 - 20:00

Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.

Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.

Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com