Tygodnik Ostrołęcki
 1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
Ad. Różan, Różan
~Zbyszek~
wpis 2.01.2009, 00:05:21
Wpis #1
Goście

Myślę że P. Podlasin jest bardzo uczciwym człowiekiem, wiele zrobił i robi w Urzędzie dla mieszkańców Różana. Te prostackie komentarze dowodzą tylko o niskim ilorazie inteligencji osób które to piszą oraz o nieznajomości tematu i bieżących spraw. Anonimowo można pisać wszystko, bo nikt za to nie odpowiada. Szkoda słów....
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~Gość~
wpis 2.01.2009, 00:48:56
Wpis #2
Goście

CYTAT(Zbyszek @ 2.01.2009, 00:05) *
Myślę że P. Podlasin jest bardzo uczciwym człowiekiem, wiele zrobił i robi w Urzędzie dla mieszkańców Różana. Te prostackie komentarze dowodzą tylko o niskim ilorazie inteligencji osób które to piszą oraz o nieznajomości tematu i bieżących spraw. Anonimowo można pisać wszystko, bo nikt za to nie odpowiada. Szkoda słów....

Ty smiesz jeszcze ludziom wmawiac ,ze ten czlowiek jest uczciwy?A manko na niebotyczna wowczas sume to kto zrobil gdy pracowal w GS ?Powinien za to zgnic w kryminale.Wiele zrobil dobrego? Coz takiego.?On jeszcze w zyciu sie nie shanbil uczciwa praca.W Urzedzie to on narobil ale balaganu i pozalatwial sobie duzo spraw za Burmistrza Chrzanowskiego Adama,ktory zreszto tez niby uczciwy a w kryminale siedzi.

+Quote Post
~Gość~
wpis 2.01.2009, 01:09:10
Wpis #3
Goście

CYTAT(Gość @ 2.01.2009, 00:48) *
Ty smiesz jeszcze ludziom wmawiac ,ze ten czlowiek jest uczciwy?A manko na niebotyczna wowczas sume to kto zrobil gdy pracowal w GS ?Powinien za to zgnic w kryminale.Wiele zrobil dobrego? Coz takiego.?On jeszcze w zyciu sie nie shanbil uczciwa praca.W Urzedzie to on narobil ale balaganu i pozalatwial sobie duzo spraw za Burmistrza Chrzanowskiego Adama,ktory zreszto tez niby uczciwy a w kryminale siedzi.

Haha to adas w kiciu a nie słyszałam, a domek to prawdopodobnie radny odkupil też od Adasia a za co siedzi ten Adas panisko? A Ten radny to każdy go zna za te manko w Geesie nawet ja spoza Różana wiem o tym i jak pracowal glowna ksiegowa z Makowa to ta sprawa nie byla skończona bo nie mieli co z niego ściągnąc ot Twoja uczciwośc ot twoje chwalenie Podlasina no chyba ze takie życie sam prowadzisz takie nieuczciwe i wstydliwe.

+Quote Post
~Gość~
wpis 2.01.2009, 01:13:42
Wpis #4
Goście

Żadne anonimowo bo kazdy ci powie jakie mial manko i ile to lat sie zanim ten smró ciągnie i będzie ciągnął, wstyd dla mieszkancow Różana za takiego ranego z takim zyciorysem a ty śmiesz nam zwracać uwage i pokazywać jego walory. idź się leczyć jesli uważasz ze to jest fair chyba ze jestes taki sam i tsak postepujesz w życiu bo inaczej tego twojego pisania i chwalenia jego nie można zrozumiec to sie nie mieści w mojej starej głowie.

+Quote Post
~Gość~
wpis 2.01.2009, 01:15:37
Wpis #5
Goście

[quote name='Zbyszek' date='2.01.2009, 00:05' post='8900']
[/
A co brat zbyś anysz sie odezwal?

+Quote Post
~Gość~
wpis 2.01.2009, 01:20:59
Wpis #6
Goście

oj czuję kogos z lewego łoża

+Quote Post
~Gość~
wpis 2.01.2009, 01:24:37
Wpis #7
Goście

CYTAT(Gość @ 2.01.2009, 01:09) *
Haha to adas w kiciu a nie słyszałam, a domek to prawdopodobnie radny odkupil też od Adasia a za co siedzi ten Adas panisko? A Ten radny to każdy go zna za te manko w Geesie nawet ja spoza Różana wiem o tym i jak pracowal glowna ksiegowa z Makowa to ta sprawa nie byla skończona bo nie mieli co z niego ściągnąc ot Twoja uczciwośc ot twoje chwalenie Podlasina no chyba ze takie życie sam prowadzisz takie nieuczciwe i wstydliwe.

Adas Chrzanowski dawny Burmistrz siedzi za uczciwosc.Tez jest niewinny.Spytaj ludzi to Ci powiedzo jak umial kombinowal wlosy by Ci deba stanely ze zdumienia

+Quote Post
~Gość~
wpis 2.01.2009, 01:26:13
Wpis #8
Goście

CYTAT(Gość @ 2.01.2009, 01:20) *
oj czuję kogos z lewego łoża

Rodzinka sie odezwala aby bronic

+Quote Post
~Gość~
wpis 2.01.2009, 01:35:31
Wpis #9
Goście

[quote name='Gość' date='2.01.2009, 01:24' post='8906']
Adas Chrzanowski dawny Burmistrz siedzi za uczciwosc.Tez jest niewinny.Spytaj ludzi to Ci powiedzo jak umial kombinowal wlosy by Ci deba stanely ze zdumienia
[/quote
Znowu sobie dzisiaj piszemy bo siedze w necie i szukam spania obibok, wszystko juz co mialm do zmany w mieszkaniu mam tylko brak tego spanka i dlatego jestem jeszcze o tej porze A o Adasia zapytam szwagra bo naprawdę nie dowierzam. A tu widzisz o radnyn ktorego wszyscy znaja o jego manku i głupocie sa tacy co twierdzą o uczciwości, smiech i zlośc w czlowieku wzbiera, jak moga czuc sie naprawde ludzie uczciwi gdy doznaja obrazy przez takiego czlowieka, napewno jest im przykro.
A wracając do tego Adasia to chyba nie mial wykształcenia w kierunku administracji tylko cos z deodezja to po co sie pchal do rządzenia, zeby w g..ów...no o wpaść.

+Quote Post
~Gość~
wpis 2.01.2009, 01:38:37
Wpis #10
Goście

oj czy tu poczta polska

+Quote Post
~Gość~
wpis 2.01.2009, 01:46:07
Wpis #11
Goście

[quote name='Gość' date='2.01.2009, 01:38' post='8909']
oj czy tu poczta polska
Za Adasia rzadzil wlasnie wtedy Poslasin.Chranowski byl potrzebny aby przebrnac pewne sprawy np.plan zagospodarowania przestrzennego Podlasina pola ktore po ojcu odziedziczyl i sprzedal to na dzialki budowlane.uote]

+Quote Post
~Gość~
wpis 15.01.2010, 10:57:51
Wpis #12
Goście

Za Adasia rzadzil wlasnie wtedy Poslasin.Chranowski byl potrzebny aby przebrnac pewne sprawy np.plan zagospodarowania przestrzennego Podlasina pola ktore po ojcu odziedziczyl i sprzedal to na dzialki budowlane.uote]
[/quote]
oj juz nie wrócą te dobre czasy Panie Andrzeju tongue.gif

+Quote Post
~Plac Obrońców Różana:)~
wpis 15.01.2010, 11:56:56
Wpis #13
Goście

obecnie P. Podlasin mówi w niektórych sprawach dobrze z całym szacunkiem do jego życiorysu biggrin.gif Radzę się lepiej wsłuchiwac w nagrania komisji czy też sesji. Pzdr.

+Quote Post
~Gość~
wpis 15.01.2010, 15:07:24
Wpis #14
Goście

CYTAT(Plac Obrońców Różana:) @ 15.01.2010, 11:56:56) *
obecnie P. Podlasin mówi w niektórych sprawach dobrze z całym szacunkiem do jego życiorysu biggrin.gif Radzę się lepiej wsłuchiwac w nagrania komisji czy też sesji. Pzdr.

P.Podlasin mowi w niektorych sprawach dobrze biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif a to niby ktorych?

+Quote Post
wpis 15.01.2010, 15:28:45
Wpis #15
Goście

rolleyes.gif Radzę dobrze się wsłuchiwac! blink.gif

+Quote Post
~Gość~
wpis 15.01.2010, 20:08:49
Wpis #16
Goście

CYTAT(Plac Obrońców Różana:) @ 15.01.2010, 15:28:45) *
rolleyes.gif Radzę dobrze się wsłuchiwac! blink.gif

podlasin na prezydenta!

+Quote Post
agent_orange
wpis 15.01.2010, 20:10:55
Wpis #17

Swojak
Grupa: Użytkownicy zarejestrowani
Wpisów: 1744
Nr użytkownika: 96

chyba prezydenta kurnika biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
Papieże zawsze mieszkali w Rzymie. Z ojca na syna żyli w celibacie. Pierwszy papież nazywał się Romulus.

+Quote Post
wpis 15.01.2010, 20:14:16
Wpis #18
Goście

Kto to taki?

+Quote Post
Marcin
wpis 15.01.2010, 20:17:24
Wpis #19

Swojak
Grupa: Użytkownicy zarejestrowani
Wpisów: 107
Nr użytkownika: 558

CYTAT(Plac Obrońców Różana:) @ 15.01.2010, 20:14:16) *
Kto to taki?

znaczy kto?

+Quote Post
wpis 15.01.2010, 20:22:22
Wpis #20
Goście

Się Znaczy

Znaczy Się

+Quote Post

1 2 3 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 16.03.2010 - 01:33

Portal www.to.com.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.

Media Regionalne sp. z o. o. zastrzega, że dalsze rozpowszechnianie materiałów opublikowanych w portalu www.to.com.pl jest zabronione bez zachowania warunków korzystania z treści. Podstawa prawna: art. 25 ust. 1 pkt 1 b ustawy z dnia 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych.

Wszelkie prawa zastrzeżone. Media Regionalne sp. z o.o. w Warszawie. 2001-2009.

Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com