Tygodnik Ostrołęcki
 1 2 >  
Reply to this topicStart new topic
........., ............
~wesoły romek~
wpis 29.07.2008, 13:44:39
Wpis #1
Goście

Brawo dla was "Słońce Smrocka" ale fajnie zescie to wymyslili:)))))))) lubie zbyszka ale ta nazwa bardziej mi sie podoba niz ona sam!!!
Go to the top of the pageraport

+Quote Post
~Teresa~
wpis 29.07.2008, 14:54:03
Wpis #2
Goście

Jaśniej proszę,bo nie wiem co starosta wymyślił.Piękny jest z niego mężczyzna to wie każda pani z naszego działu i powiatu

+Quote Post
~poważny witek~
wpis 29.07.2008, 23:26:36
Wpis #3
Goście

CYTAT(Teresa @ 29.07.2008, 14:54) *
Jaśniej proszę,bo nie wiem co starosta wymyślił.Piękny jest z niego mężczyzna to wie każda pani z naszego działu i powiatu

Ale nudzicie tym czepianiem sie pana starosty. Poczepiajcie sie waszych mężów i żon.

+Quote Post
~Teresa~
wpis 30.07.2008, 14:40:29
Wpis #4
Goście

Kto sie czepia to czepia.Ja uważam,ze jest to właściwa osoba na właściwym miejscu

+Quote Post
~architekt~
wpis 30.07.2008, 20:58:33
Wpis #5
Goście

CYTAT(Teresa @ 30.07.2008, 14:40) *
Kto sie czepia to czepia.Ja uważam,ze jest to właściwa osoba na właściwym miejscu

I za to Cię lubię - Teresko.
Pozdrawiam

+Quote Post
~Joasia~
wpis 31.07.2008, 08:14:45
Wpis #6
Goście

CYTAT(architekt @ 30.07.2008, 20:58) *
I za to Cię lubię - Teresko.
Pozdrawiam

Oj Teresko,Teresko,czyżbyś coś .. d...
widzę,że wprowadza się tu metoę
niejakiego Schetyny,kto ci płaci Teresko
za takie wpisy,ciekawe.

+Quote Post
~~Basia~~
wpis 31.07.2008, 12:33:23
Wpis #7
Goście

Jestem bardzo ciekawa czy jeśli ktoś z Was był by Starostą czy zrobił by więcej ?
Uważm, że zastanówmy się nad tym i nie piszmy głupot. Bo w makowie panuje jedna zasada "oczernianie ludzi którzy do czegoś doszli "

+Quote Post
~pigwa~
wpis 31.07.2008, 21:57:27
Wpis #8
Goście

CYTAT(~Basia~ @ 31.07.2008, 12:33) *
Jestem bardzo ciekawa czy jeśli ktoś z Was był by Starostą czy zrobił by więcej ?
Uważm, że zastanówmy się nad tym i nie piszmy głupot. Bo w makowie panuje jedna zasada "oczernianie ludzi którzy do czegoś doszli "

Znalazła się następna fanka Zbysia ciekawa
jestem ile jeszcze takich głupich bab będzie
go bronic,chyba dobrze wam dogodził,no
kawał chłopa to fakt,a tak na marginesie to
bycie starostą to nie jest żadna sztuka,to
stołek dla leni i darmozjadów bo jeśli ktoś
chce dobrze pracowac,pracowac a nie wło-
darzyuc to ma lepsze osiągnięcia,wystarczą za
przykłady ościenne powiaty.

+Quote Post
~Ewelina~
wpis 31.07.2008, 22:02:37
Wpis #9
Goście

Nikt nie jest diskonaly nasz starosta tez.Trzeba go bylo nie wybierac jak jest taki zly.Najlatwiej o krytyke ,zaproponujcie co i jak zrobic ,albo stertujcie w nastepnych wyborach.Powodzenia

+Quote Post
~~Basia~~
wpis 1.08.2008, 14:07:32
Wpis #10
Goście

nie jestem Fanka Zbysia ....
moim zdaniem najłatwiej jest mówić że on nic nie robi , a pytanie do Pani ; Czy przebywa Pani ze Zbysiem 24 na dobę że wie o tym ,że on nic nie robi.
Powiem na marginesie ze nasz powiat jest bardzo chwalony i starosta równiez . A jeśli Pani cos się nie podoba to można iśc do Pana starosty i powiedieć ze chce Pani wprowdazić zmiany i tyle .
A i proszę nie pisać " znalazła sie taka" to forma jakiej używaja prostaki .
Odrobina kultury droga Pani .
Pozdrawiam zazdośników .
A Pan Zbigniew jest przystojny, ale żeby kobieta zazdrosciła mężczynie urody ? dziwne . A może Pani ma wąsy smile.gif

+Quote Post
~Gość~
wpis 1.08.2008, 15:30:40
Wpis #11
Goście

CYTAT(~Basia~ @ 1.08.2008, 14:07) *
moim zdaniem najłatwiej jest mówić że on nic nie robi , a pytanie do Pani ; Czy przebywa Pani ze Zbysiem 24 na dobę że wie o tym ,że on nic nie robi.
Powiem na marginesie ze nasz powiat jest bardzo chwalony i starosta równiez . A jeśli Pani cos się nie podoba to można iśc do Pana starosty i powiedieć ze chce Pani wprowdazić zmiany i tyle .
Pozdrawiam zazdośników .
A Pan Zbigniew jest przystojny, ale żeby kobieta zazdrosciła mężczynie urody ? dziwne . A może Pani ma wąsy smile.gif

No proszę, nasze najjaśniejsze Słonko Smrocka też ma od czasu do czasu przebłyski , no i błysnął tym że podobnie jak Schetyna zobowiązał swoich "pożytecznych idiotów" do aktywności w sieci. Brawo Słonko!!!

+Quote Post
~go-gość~
wpis 2.08.2008, 13:15:18
Wpis #12
Goście

CYTAT(~Basia~ @ 1.08.2008, 14:07) *
Pozdrawiam zazdośników .

Brawo Basia. Zgadzam się z Tobą. Jak ktoś ma uwagi niech sam je zgłasza zaiteresowanemu w oczy, a nie tak anonimowo. Nie wiem czy ta pani ma wąsy, ale na pewno nie ma jaj.

+Quote Post
~~Basia~~
wpis 3.08.2008, 15:29:34
Wpis #13
Goście

Tak Pan Zbigniew mi płaci żebym z Panią konwersowała on line. Chętnie podam nr telefonu i pokonwersuje telefonicznie z Panią bez Jaj ale z wąsami.
Pani ma kompleksy , bo tylko poprzez sieć umie Pani pisać co myśli ......... co do tego nie mam wątpliwości .
A ja chętnie odpiszę na Pani zarzuty, bo jest Pani śmieszna.

+Quote Post
~pigwa~
wpis 4.08.2008, 08:39:54
Wpis #14
Goście

CYTAT(~Basia~ @ 3.08.2008, 15:29) *
Tak Pan Zbigniew mi płaci żebym z Panią konwersowała on line. Chętnie podam nr telefonu i pokonwersuje telefonicznie z Panią bez Jaj ale z wąsami.
Pani ma kompleksy , bo tylko poprzez sieć umie Pani pisać co myśli ......... co do tego nie mam wątpliwości .
A ja chętnie odpiszę na Pani zarzuty, bo jest Pani śmieszna.

Liż mu cztery litery dalej,lub może co innego,
a tak z tymi wąsami wyskakujesz to ci odpowiem,że te wąsy
to chyba ty je nosisz,zapweniam cię na 1000%,że trafiłaś(eś)
jak kulą w płot,totalne pudło,a telefon,bardzo proszę.

+Quote Post
~~Basia~~
wpis 4.08.2008, 09:03:35
Wpis #15
Goście

Po pierwsze na Ty nie wydaje mi się abym z Panią przeszła, a po drugie Pani prostota mnie przeraża. Jedyne forum w Makowie a tu proszę nic poważnego , tylko obrabianie dupy ludziom . Czy nie uważa Pani, że to żałosne.
Jest też forum poezja ...prosze napisać wiersz o Panu Zbysiu . Będzie mu bardzo miło. smile.gif a co do Pani oceny mojej osoby grubo się Pani myli. Uważam, że najważniejsz jest dyplomacja. A i prosze sprawdzić co oznacza to słowo . Polecam Wikipedia.pl szybko i wyjaśnione jak krowie na rowie . Proszę się nie bać , napewno Pani zrozumie.
Pozdrawiam i życzę więcej optymizmu, bo go Pani stanowczo brakuje. A jeśli chce Pan zarabiać trochę więcej to polecam nauczyć się byc osobą bardziej pozytywnie nastawioną do życia, zajmowąć sie sprawami powieżonymi do wykonania przez szefa ,a nie obrabianiem tyłka szefowi, oraz pozbyciem się zawiści , bo ona w Pani przypadku jest ogromna.

smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif Miłego ! !!!!!!!! Pa

+Quote Post
~ciocia stasia~
wpis 4.08.2008, 11:43:17
Wpis #16
Goście

ta ile tu jadu! Ludzie - internet daje super szansę przedyskutowania wielu spraw bez zbierania sie na wiecach, a wy marnujecie tę super możliwość na pierdoły i obelgi!

+Quote Post
~ciocia stasia~
wpis 4.08.2008, 11:45:00
Wpis #17
Goście

Matko święta i!!! ile tu jadu! Ludzie - internet daje super szansę przedyskutowania wielu spraw bez zbierania sie na wiecach, a wy marnujecie tę super możliwość na pierdoły i obelgi!

+Quote Post
~pigwa~
wpis 4.08.2008, 12:22:28
Wpis #18
Goście

CYTAT(~Basia~ @ 4.08.2008, 09:03) *
Po pierwsze na Ty nie wydaje mi się abym z Panią przeszła, a po drugie Pani prostota mnie przeraża. Jedyne forum w Makowie a tu proszę nic poważnego , tylko obrabianie dupy ludziom . Czy nie uważa Pani, że to żałosne.
Jest też forum poezja ...prosze napisać wiersz o Panu Zbysiu . Będzie mu bardzo miło. smile.gif a co do Pani oceny mojej osoby grubo się Pani myli. Uważam, że najważniejsz jest dyplomacja. A i prosze sprawdzić co oznacza to słowo . Polecam Wikipedia.pl szybko i wyjaśnione jak krowie na rowie . Proszę się nie bać , napewno Pani zrozumie.
Pozdrawiam i życzę więcej optymizmu, bo go Pani stanowczo brakuje. A jeśli chce Pan zarabiać trochę więcej to polecam nauczyć się byc osobą bardziej pozytywnie nastawioną do życia, zajmowąć sie sprawami powieżonymi do wykonania przez szefa ,a nie obrabianiem tyłka szefowi, oraz pozbyciem się zawiści , bo ona w Pani przypadku jest ogromna.

smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif Miłego ! !!!!!!!! Pa

Co do wierszyków to pisz sama o nim skoro tak go uwielbiasz,zadatki na poetkę
masz,w twoim tekście pojawił się zwiastun rymu co prawda prymitywny'krowie rowie,
i tu ujawniają sie twoje korzenie,co oznacza słowao dyplomacja to sama poczytaj bo z ciebie
taka dyplomatka jak z pewnej części ciała trąba,gdzie ten telefon,od teraz mów mi ty,jeżeli twoja dyplomacja
ma polegac na mówieniu komuś per pani to muszę przyznac,że twój poziom w tej swerze jest na bardzo
wysokim poziomie.Powodzenia w dyplmatołkach.

+Quote Post
~Teresa~
wpis 4.08.2008, 21:23:19
Wpis #19
Goście

Lubie to,"wpuściłam"
Was w temat głupie baby !!!!!

+Quote Post
~Kasia~
wpis 5.08.2008, 12:46:13
Wpis #20
Goście

CYTAT(pigwa @ 4.08.2008, 12:22) *
Co do wierszyków to pisz sama o nim skoro tak go uwielbiasz,zadatki na poetkę
masz,w twoim tekście pojawił się zwiastun rymu co prawda prymitywny'krowie rowie,
i tu ujawniają sie twoje korzenie,co oznacza słowao dyplomacja to sama poczytaj bo z ciebie
taka dyplomatka jak z pewnej części ciała trąba,gdzie ten telefon,od teraz mów mi ty,jeżeli twoja dyplomacja
ma polegac na mówieniu komuś per pani to muszę przyznac,że twój poziom w tej swerze jest na bardzo
wysokim poziomie.Powodzenia w dyplmatołkach.

całe to forum jest bardzo prymitywne .
Kasia

+Quote Post

1 2 >
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 5.07.2009 - 03:08
Tygodnik Ostrołęcki nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii zamieszczanych przez internautów. Więcej informacji w regulaminie forum.
Skin designed by H-Designer, Copyright 2007, All rights reserved. www.H-Designer.com