........., ............
|
![]() ![]() |
........., ............
|
| ~wesoły romek~ |
29.07.2008, 13:44:39
Wpis
|
|
Goście |
Brawo dla was "Słońce Smrocka" ale fajnie zescie to wymyslili:)))))))) lubie zbyszka ale ta nazwa bardziej mi sie podoba niz ona sam!!!
|
|
|
|
| ~Teresa~ |
29.07.2008, 14:54:03
Wpis
|
|
Goście |
Jaśniej proszę,bo nie wiem co starosta wymyślił.Piękny jest z niego mężczyzna to wie każda pani z naszego działu i powiatu
|
|
|
|
| ~poważny witek~ |
29.07.2008, 23:26:36
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~Teresa~ |
30.07.2008, 14:40:29
Wpis
|
|
Goście |
Kto sie czepia to czepia.Ja uważam,ze jest to właściwa osoba na właściwym miejscu
|
|
|
|
| ~architekt~ |
30.07.2008, 20:58:33
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~Joasia~ |
31.07.2008, 08:14:45
Wpis
|
|
Goście |
|
|
|
|
| ~~Basia~~ |
31.07.2008, 12:33:23
Wpis
|
|
Goście |
Jestem bardzo ciekawa czy jeśli ktoś z Was był by Starostą czy zrobił by więcej ?
Uważm, że zastanówmy się nad tym i nie piszmy głupot. Bo w makowie panuje jedna zasada "oczernianie ludzi którzy do czegoś doszli " |
|
|
|
| ~pigwa~ |
31.07.2008, 21:57:27
Wpis
|
|
Goście |
Jestem bardzo ciekawa czy jeśli ktoś z Was był by Starostą czy zrobił by więcej ? Uważm, że zastanówmy się nad tym i nie piszmy głupot. Bo w makowie panuje jedna zasada "oczernianie ludzi którzy do czegoś doszli " Znalazła się następna fanka Zbysia ciekawa jestem ile jeszcze takich głupich bab będzie go bronic,chyba dobrze wam dogodził,no kawał chłopa to fakt,a tak na marginesie to bycie starostą to nie jest żadna sztuka,to stołek dla leni i darmozjadów bo jeśli ktoś chce dobrze pracowac,pracowac a nie wło- darzyuc to ma lepsze osiągnięcia,wystarczą za przykłady ościenne powiaty. |
|
|
|
| ~Ewelina~ |
31.07.2008, 22:02:37
Wpis
|
|
Goście |
Nikt nie jest diskonaly nasz starosta tez.Trzeba go bylo nie wybierac jak jest taki zly.Najlatwiej o krytyke ,zaproponujcie co i jak zrobic ,albo stertujcie w nastepnych wyborach.Powodzenia
|
|
|
|
| ~~Basia~~ |
1.08.2008, 14:07:32
Wpis
|
|
Goście |
nie jestem Fanka Zbysia ....
moim zdaniem najłatwiej jest mówić że on nic nie robi , a pytanie do Pani ; Czy przebywa Pani ze Zbysiem 24 na dobę że wie o tym ,że on nic nie robi. Powiem na marginesie ze nasz powiat jest bardzo chwalony i starosta równiez . A jeśli Pani cos się nie podoba to można iśc do Pana starosty i powiedieć ze chce Pani wprowdazić zmiany i tyle . A i proszę nie pisać " znalazła sie taka" to forma jakiej używaja prostaki . Odrobina kultury droga Pani . Pozdrawiam zazdośników . A Pan Zbigniew jest przystojny, ale żeby kobieta zazdrosciła mężczynie urody ? dziwne . A może Pani ma wąsy |
|
|
|
| ~Gość~ |
1.08.2008, 15:30:40
Wpis
|
|
Goście |
nie jestem Fanka Zbysia .... moim zdaniem najłatwiej jest mówić że on nic nie robi , a pytanie do Pani ; Czy przebywa Pani ze Zbysiem 24 na dobę że wie o tym ,że on nic nie robi. Powiem na marginesie ze nasz powiat jest bardzo chwalony i starosta równiez . A jeśli Pani cos się nie podoba to można iśc do Pana starosty i powiedieć ze chce Pani wprowdazić zmiany i tyle . A i proszę nie pisać " znalazła sie taka" to forma jakiej używaja prostaki . Odrobina kultury droga Pani . Pozdrawiam zazdośników . A Pan Zbigniew jest przystojny, ale żeby kobieta zazdrosciła mężczynie urody ? dziwne . A może Pani ma wąsy No proszę, nasze najjaśniejsze Słonko Smrocka też ma od czasu do czasu przebłyski , no i błysnął tym że podobnie jak Schetyna zobowiązał swoich "pożytecznych idiotów" do aktywności w sieci. Brawo Słonko!!! |
|
|
|
| ~go-gość~ |
2.08.2008, 13:15:18
Wpis
|
|
Goście |
nie jestem Fanka Zbysia .... moim zdaniem najłatwiej jest mówić że on nic nie robi , a pytanie do Pani ; Czy przebywa Pani ze Zbysiem 24 na dobę że wie o tym ,że on nic nie robi. Powiem na marginesie ze nasz powiat jest bardzo chwalony i starosta równiez . A jeśli Pani cos się nie podoba to można iśc do Pana starosty i powiedieć ze chce Pani wprowdazić zmiany i tyle . A i proszę nie pisać " znalazła sie taka" to forma jakiej używaja prostaki . Odrobina kultury droga Pani . Pozdrawiam zazdośników . A Pan Zbigniew jest przystojny, ale żeby kobieta zazdrosciła mężczynie urody ? dziwne . A może Pani ma wąsy Brawo Basia. Zgadzam się z Tobą. Jak ktoś ma uwagi niech sam je zgłasza zaiteresowanemu w oczy, a nie tak anonimowo. Nie wiem czy ta pani ma wąsy, ale na pewno nie ma jaj. |
|
|
|
| ~~Basia~~ |
3.08.2008, 15:29:34
Wpis
|
|
Goście |
Tak Pan Zbigniew mi płaci żebym z Panią konwersowała on line. Chętnie podam nr telefonu i pokonwersuje telefonicznie z Panią bez Jaj ale z wąsami.
Pani ma kompleksy , bo tylko poprzez sieć umie Pani pisać co myśli ......... co do tego nie mam wątpliwości . A ja chętnie odpiszę na Pani zarzuty, bo jest Pani śmieszna. |
|
|
|
| ~pigwa~ |
4.08.2008, 08:39:54
Wpis
|
|
Goście |
Tak Pan Zbigniew mi płaci żebym z Panią konwersowała on line. Chętnie podam nr telefonu i pokonwersuje telefonicznie z Panią bez Jaj ale z wąsami. Pani ma kompleksy , bo tylko poprzez sieć umie Pani pisać co myśli ......... co do tego nie mam wątpliwości . A ja chętnie odpiszę na Pani zarzuty, bo jest Pani śmieszna. Liż mu cztery litery dalej,lub może co innego, a tak z tymi wąsami wyskakujesz to ci odpowiem,że te wąsy to chyba ty je nosisz,zapweniam cię na 1000%,że trafiłaś(eś) jak kulą w płot,totalne pudło,a telefon,bardzo proszę. |
|
|
|
| ~~Basia~~ |
4.08.2008, 09:03:35
Wpis
|
|
Goście |
Po pierwsze na Ty nie wydaje mi się abym z Panią przeszła, a po drugie Pani prostota mnie przeraża. Jedyne forum w Makowie a tu proszę nic poważnego , tylko obrabianie dupy ludziom . Czy nie uważa Pani, że to żałosne.
Jest też forum poezja ...prosze napisać wiersz o Panu Zbysiu . Będzie mu bardzo miło. Pozdrawiam i życzę więcej optymizmu, bo go Pani stanowczo brakuje. A jeśli chce Pan zarabiać trochę więcej to polecam nauczyć się byc osobą bardziej pozytywnie nastawioną do życia, zajmowąć sie sprawami powieżonymi do wykonania przez szefa ,a nie obrabianiem tyłka szefowi, oraz pozbyciem się zawiści , bo ona w Pani przypadku jest ogromna. |
|
|
|
| ~ciocia stasia~ |
4.08.2008, 11:43:17
Wpis
|
|
Goście |
ta ile tu jadu! Ludzie - internet daje super szansę przedyskutowania wielu spraw bez zbierania sie na wiecach, a wy marnujecie tę super możliwość na pierdoły i obelgi!
|
|
|
|
| ~ciocia stasia~ |
4.08.2008, 11:45:00
Wpis
|
|
Goście |
Matko święta i!!! ile tu jadu! Ludzie - internet daje super szansę przedyskutowania wielu spraw bez zbierania sie na wiecach, a wy marnujecie tę super możliwość na pierdoły i obelgi!
|
|
|
|
| ~pigwa~ |
4.08.2008, 12:22:28
Wpis
|
|
Goście |
Po pierwsze na Ty nie wydaje mi się abym z Panią przeszła, a po drugie Pani prostota mnie przeraża. Jedyne forum w Makowie a tu proszę nic poważnego , tylko obrabianie dupy ludziom . Czy nie uważa Pani, że to żałosne. Jest też forum poezja ...prosze napisać wiersz o Panu Zbysiu . Będzie mu bardzo miło. Pozdrawiam i życzę więcej optymizmu, bo go Pani stanowczo brakuje. A jeśli chce Pan zarabiać trochę więcej to polecam nauczyć się byc osobą bardziej pozytywnie nastawioną do życia, zajmowąć sie sprawami powieżonymi do wykonania przez szefa ,a nie obrabianiem tyłka szefowi, oraz pozbyciem się zawiści , bo ona w Pani przypadku jest ogromna. Co do wierszyków to pisz sama o nim skoro tak go uwielbiasz,zadatki na poetkę masz,w twoim tekście pojawił się zwiastun rymu co prawda prymitywny'krowie rowie, i tu ujawniają sie twoje korzenie,co oznacza słowao dyplomacja to sama poczytaj bo z ciebie taka dyplomatka jak z pewnej części ciała trąba,gdzie ten telefon,od teraz mów mi ty,jeżeli twoja dyplomacja ma polegac na mówieniu komuś per pani to muszę przyznac,że twój poziom w tej swerze jest na bardzo wysokim poziomie.Powodzenia w dyplmatołkach. |
|
|
|
| ~Teresa~ |
4.08.2008, 21:23:19
Wpis
|
|
Goście |
Lubie to,"wpuściłam"
Was w temat głupie baby !!!!! |
|
|
|
| ~Kasia~ |
5.08.2008, 12:46:13
Wpis
|
|
Goście |
Co do wierszyków to pisz sama o nim skoro tak go uwielbiasz,zadatki na poetkę masz,w twoim tekście pojawił się zwiastun rymu co prawda prymitywny'krowie rowie, i tu ujawniają sie twoje korzenie,co oznacza słowao dyplomacja to sama poczytaj bo z ciebie taka dyplomatka jak z pewnej części ciała trąba,gdzie ten telefon,od teraz mów mi ty,jeżeli twoja dyplomacja ma polegac na mówieniu komuś per pani to muszę przyznac,że twój poziom w tej swerze jest na bardzo wysokim poziomie.Powodzenia w dyplmatołkach. całe to forum jest bardzo prymitywne . Kasia |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2009 - 03:08 |