......... ............
Napisano 29 lipiec 2008 - 22:26 #3
Napisano 31 lipiec 2008 - 20:57 #8
Użytkownik ~Basia~ dnia 31.07.2008, 12:33 napisał
Uważm, że zastanówmy się nad tym i nie piszmy głupot. Bo w makowie panuje jedna zasada "oczernianie ludzi którzy do czegoś doszli "
Znalazła się następna fanka Zbysia ciekawa
jestem ile jeszcze takich głupich bab będzie
go bronic,chyba dobrze wam dogodził,no
kawał chłopa to fakt,a tak na marginesie to
bycie starostą to nie jest żadna sztuka,to
stołek dla leni i darmozjadów bo jeśli ktoś
chce dobrze pracowac,pracowac a nie wło-
darzyuc to ma lepsze osiągnięcia,wystarczą za
przykłady ościenne powiaty.
Napisano 01 sierpień 2008 - 13:07 #10
moim zdaniem najłatwiej jest mówić że on nic nie robi , a pytanie do Pani ; Czy przebywa Pani ze Zbysiem 24 na dobę że wie o tym ,że on nic nie robi.
Powiem na marginesie ze nasz powiat jest bardzo chwalony i starosta równiez . A jeśli Pani cos się nie podoba to można iśc do Pana starosty i powiedieć ze chce Pani wprowdazić zmiany i tyle .
A i proszę nie pisać " znalazła sie taka" to forma jakiej używaja prostaki .
Odrobina kultury droga Pani .
Pozdrawiam zazdośników .
A Pan Zbigniew jest przystojny, ale żeby kobieta zazdrosciła mężczynie urody ? dziwne . A może Pani ma wąsy
Napisano 01 sierpień 2008 - 14:30 #11
Użytkownik ~Basia~ dnia 1.08.2008, 14:07 napisał
moim zdaniem najłatwiej jest mówić że on nic nie robi , a pytanie do Pani ; Czy przebywa Pani ze Zbysiem 24 na dobę że wie o tym ,że on nic nie robi.
Powiem na marginesie ze nasz powiat jest bardzo chwalony i starosta równiez . A jeśli Pani cos się nie podoba to można iśc do Pana starosty i powiedieć ze chce Pani wprowdazić zmiany i tyle .
Pozdrawiam zazdośników .
A Pan Zbigniew jest przystojny, ale żeby kobieta zazdrosciła mężczynie urody ? dziwne . A może Pani ma wąsy
No proszę, nasze najjaśniejsze Słonko Smrocka też ma od czasu do czasu przebłyski , no i błysnął tym że podobnie jak Schetyna zobowiązał swoich "pożytecznych idiotów" do aktywności w sieci. Brawo Słonko!!!
Napisano 02 sierpień 2008 - 12:15 #12
Użytkownik ~Basia~ dnia 1.08.2008, 14:07 napisał
Pozdrawiam zazdośników .
Brawo Basia. Zgadzam się z Tobą. Jak ktoś ma uwagi niech sam je zgłasza zaiteresowanemu w oczy, a nie tak anonimowo. Nie wiem czy ta pani ma wąsy, ale na pewno nie ma jaj.
Napisano 03 sierpień 2008 - 14:29 #13
Pani ma kompleksy , bo tylko poprzez sieć umie Pani pisać co myśli ......... co do tego nie mam wątpliwości .
A ja chętnie odpiszę na Pani zarzuty, bo jest Pani śmieszna.
Napisano 04 sierpień 2008 - 07:39 #14
Użytkownik ~Basia~ dnia 3.08.2008, 15:29 napisał
Pani ma kompleksy , bo tylko poprzez sieć umie Pani pisać co myśli ......... co do tego nie mam wątpliwości .
A ja chętnie odpiszę na Pani zarzuty, bo jest Pani śmieszna.
Liż mu cztery litery dalej,lub może co innego,
a tak z tymi wąsami wyskakujesz to ci odpowiem,że te wąsy
to chyba ty je nosisz,zapweniam cię na 1000%,że trafiłaś(eś)
jak kulą w płot,totalne pudło,a telefon,bardzo proszę.
Napisano 04 sierpień 2008 - 08:03 #15
Jest też forum poezja ...prosze napisać wiersz o Panu Zbysiu . Będzie mu bardzo miło.
Pozdrawiam i życzę więcej optymizmu, bo go Pani stanowczo brakuje. A jeśli chce Pan zarabiać trochę więcej to polecam nauczyć się byc osobą bardziej pozytywnie nastawioną do życia, zajmowąć sie sprawami powieżonymi do wykonania przez szefa ,a nie obrabianiem tyłka szefowi, oraz pozbyciem się zawiści , bo ona w Pani przypadku jest ogromna.
Napisano 04 sierpień 2008 - 11:22 #18
Użytkownik ~Basia~ dnia 4.08.2008, 09:03 napisał
Jest też forum poezja ...prosze napisać wiersz o Panu Zbysiu . Będzie mu bardzo miło.
Pozdrawiam i życzę więcej optymizmu, bo go Pani stanowczo brakuje. A jeśli chce Pan zarabiać trochę więcej to polecam nauczyć się byc osobą bardziej pozytywnie nastawioną do życia, zajmowąć sie sprawami powieżonymi do wykonania przez szefa ,a nie obrabianiem tyłka szefowi, oraz pozbyciem się zawiści , bo ona w Pani przypadku jest ogromna.
Co do wierszyków to pisz sama o nim skoro tak go uwielbiasz,zadatki na poetkę
masz,w twoim tekście pojawił się zwiastun rymu co prawda prymitywny'krowie rowie,
i tu ujawniają sie twoje korzenie,co oznacza słowao dyplomacja to sama poczytaj bo z ciebie
taka dyplomatka jak z pewnej części ciała trąba,gdzie ten telefon,od teraz mów mi ty,jeżeli twoja dyplomacja
ma polegac na mówieniu komuś per pani to muszę przyznac,że twój poziom w tej swerze jest na bardzo
wysokim poziomie.Powodzenia w dyplmatołkach.
Napisano 05 sierpień 2008 - 11:46 #20
Użytkownik pigwa dnia 4.08.2008, 12:22 napisał
masz,w twoim tekście pojawił się zwiastun rymu co prawda prymitywny'krowie rowie,
i tu ujawniają sie twoje korzenie,co oznacza słowao dyplomacja to sama poczytaj bo z ciebie
taka dyplomatka jak z pewnej części ciała trąba,gdzie ten telefon,od teraz mów mi ty,jeżeli twoja dyplomacja
ma polegac na mówieniu komuś per pani to muszę przyznac,że twój poziom w tej swerze jest na bardzo
wysokim poziomie.Powodzenia w dyplmatołkach.
całe to forum jest bardzo prymitywne .
Kasia

Użytkownicy
Pomoc
Napisz nowy temat
Dodaj odpowiedź
Do góry
Raportuj
Odpowiedz